Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Έχω ένα PC για 1,5 περίπου χρόνο τώρα και σκέφτομαι να του κάνω μια αναβάθμιση.

Το pc αποτελείται απο ι5 2500k, 6950, 4gb ram ddr3.

Θεωρείτε πως θα δώ μεγάλη διαφορά με έναν SSD; Επίσης ποιόν μου προτείνετε (απο Ελλάδα), στην καλύτερη δυνατή τιμή;

Δημοσ.

Mέχρι και 70 ευρώ διαθέτω. 10 πάνω 10 κάτω. Επίσης, πείτε μου πόσο gb θα χρειαστώ. Λάβετε υπόψην πως παίζω games (δεν ξέρω αν θέλουν install στον SSD) αλλά λειτουργώ και το photoshop. Ευχαριστώ για τις μέχρι στιγμής απαντήσεις.

Τον samsung θα τον κοιτάξω όπωσδηποτε.

Δημοσ.

Λιγα ειναι τα παιχνιδια που θα "πρεπει" να βαλεις στον ssd.. (π.χ. manager 2013).. Κατα βαση τα περισσοτερα παιχνιδια τα βαζεις στον hdd, ενω στον ssd περνας τα windows, τα προγραμματα σου, και τα 2-3 παιχνιδια που παιζεις περισσοτερο.. Μεχρι 80 ευρο σου προτεινω αυτον: http://www.skroutz.gr/s/2051989/Mushkin-Chronos-90GB.html, αλλα θα αναφερω εκ νεου πως ο samsung 830 ειναι top επιλογη, κι αν μπορεις να τον παρεις, παρ'τον χωρις ενδοιασμους...

Δημοσ.

Tις διαφορές δεν νομίζω να τις διακρίνει με το μάτι εκτός και αν θέλει τον ssd για τα bench!

Έπειτα με αυτήν την λογική δίνει άλλα 8 και πάει σε vertex 4 και έχει και 5 χρόνια εγγύηση! ;)

Δημοσ.

Tις διαφορές δεν νομίζω να τις διακρίνει με το μάτι εκτός και αν θέλει τον ssd για τα bench!

Έπειτα με αυτήν την λογική δίνει άλλα 8 και πάει σε vertex 4 και έχει και 5 χρόνια εγγύηση! ;)

Χμ.. Δεν ειναι μονο για τα bench σε αυτη την περιπτωση.. Δεν λεω πως ο agility ειναι κακος, αλιμονο! Αλλα επειδη τον εχει ο αδερφος μου και τον "ξερω" απο κοντα, δεν ειμαι 100% ευχαριστημενος.. :wacko:! Του εχει βγαλει και κανα-δυο προβληματα και τρεχαμε.. Σε ολους τους ssd μπορει να συμβει.. Απλα το καταθετω ως προσωπικη εμπειρια και αποψη..

Δημοσ.

Ναι φυσικά!

Μα για όποιο ηλεκτρονικό εξάρτημα να ψάξεις θα βρει βλάβη!

Εγώ πιστεύω πως και σατα2 να πάρει που λέει ο λόγος οι διαφορές θα είναι μεγάλες!

Τωρα για τα προβλήματα για αυτό υπάρχει η εγγύηση!

Δημοσ.

Καλα, σε σχεση με hdd εννοειται.. Απλα με τον agility ετυχε να ειναι "προσωπικο" το θεμα.. Τουλαχιστον δεν ειχαμε θεματα με την επισκευη, (καθως ηταν εντος εγγυησης), και μπορω να πω πως εγινε και σχετικα γρηγορα (σε περιπου 8-9 μερες).. Τωρα αναλογα με το ποσα μπορει να δωσει ο ενδιαφερομενος, ας αποφασισει.. :P !

Δημοσ.

Ναι φυσικά!

Μα για όποιο ηλεκτρονικό εξάρτημα να ψάξεις θα βρει βλάβη!

Εγώ πιστεύω πως και σατα2 να πάρει που λέει ο λόγος οι διαφορές θα είναι μεγάλες!

Τωρα για τα προβλήματα για αυτό υπάρχει η εγγύηση!

Και SATA -10 μπορώ να σου πω. :)

Δεν μας ενδιαφέρουν οι σειριακές ταχύτητες. Όποιον και να πάρει, αρκεί να μην έχει θέματα ο Controller και προβλήματα με τα τσιπάκια, θα είναι μια χαρά.

Ο Samsung πάντως βλέπω προτείνεται συχνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...