overpower Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το bios ενω βλεπει τον σκληρο, τα windows δεν φορτωνουν. Δοκιμασα να αλλαξω sata, sata power και θεση που συνδεα το sata power, ελεγα μηπως εχει κανα pin προβλημα απο το καλωδιο και το δκιμασα σε αλλη θεση, ακομα τα ιδια. Εβαλα cd για να κανω repair, δεν βρηκε καποιο προβλημα. Η μονη επιλογη που νομιζω οτι μενει ειναι το clear mos, αλλα θελω να το αποφυγω μιας και θλει να βγαλω την καρτα γραφικων και βαριεμαι . Εκανα μια αλλαγη στους σκληρους μου δισκους και απο τοτε δεν ανοιγουν. Δεν ξερω τι αλλο να κανω, εψαξα και στο ιντρνετ και δεν μπορεσα να βρω παροοιο προβλημα.
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το clear cmos δεν έχει σχέση με τη κάρτα γραφικών. Αφού τον βλέπεις στο bios μην παιδεύεσαι με καλώδια & αλλαγές. Δούλευε πριν με windows & σταμάτησε να τα φορτώνει; Τι μνμ βλέπεις; Βεβαιώσου πως έχεις σωστό boot order.
Antwni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το clear cmos δεν έχει σχέση με τη κάρτα γραφικών. Εννοεί ότι τον εμποδίζει η καρτα για να βγαλει την μπαταρία
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 α, ok Έτσι & αλλιώς δε χρειάζεται clear cmos...
overpower Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 μετα απο 1μιση ωρα τα ξαναεφερα παλι ολα πισω, και απο οτι καταλαβα ο σκληρος που εχει το προβλημα ειναι ο samsung. Οταν πρωτοεβαλα την release ειχα προβλημα και τα windows ανοιγαν μονο αν ειχα μεσα το cd και σαν προτεραιοτητα ειχα το cd. Ενοειτε στους σκληρους 1οσ ηταν αυτος με το λειτουργικο (corsair). Τωρα απλα μου ανοιγε το cd, δηλαδη δεν εβγαζε το μηνυμα που ελεγε πατηστε οποιοδηποτε κουμπι για να μπεις στο cd. Πλεον τον εχω αποσυνδεδεμενο και ειμαι κανονικα στον υπολογιστη. Καμια ιδεα για το τι μπορει να εχει? Ουτε σαν εξωτερικο το βλεπει. Να πω πως καθως τα αλλαζα θεση δεν τον χτυπησα καπου, αρα ισως ειναι προβλημα στο sata πανω στον σκληρο... Αν γινετε καπως να κανω ανακτηση και να δω αν εχει bad sectors.
overpower Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Το δοκιμασα σε xp και λεει οτι το αρχειο ή ο καταλογος εχει καταστραφει, αρα με ενα φορματ θα φτιαχτει? (εκτος αν εχουν δημιουργηθει week-bad sectors)
άδικος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε να τον φορμάρεις & έλεγξε τον με hdsentinel κατόπιν. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω πολυκαταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Το ποστ #6 είναι μπερδεμένο, δε καταλαβαίνω πολλά.
overpower Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Οταν εβαλα τα windows 8 release preview, στην εγκατασταση μαλλον μου εφαγε το αρχειο για να ανοιγουν τα windows και ετσι χρειαζεται το cd μεσα για να τρεξουν, οποτε εβαλα σαν boot order 1) cd 2) hdd. Πριν κανω το Mod οταν ανοιγα τον υπολογιστη με πηγενε στην οθονη που ελεγε να πατησω ενα κουμπι για να παω στο cd, μετα ομως αυτο δεν μου το εβγαζε και μου ανοιγε το cd μονο του. Οταν αρχισα να δοκιμαζω τους σκληρους βγαζοντας ενα καθε φορα ειδα οτι συνεχιζε κανονικα οταν δεν ειχα το samsung συνδεδεμενο. Επισης οταν τον συνδεω σαν εξωτερικο και προσπαθω να τον ανοιξω μου κολλαει ο υπολογιστης μεχρι να τον αποσυνδεσω. Τρεχω active file recovery, μεχρι τωρα δεν εβγαλε week-bad sector και βλεπει τα αρχεια. Πρωτου τον φορμαρω θελω να βγαλω τα αρχεια γιατι ειναι τα μονα που δεν εχω back up.
overpower Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μιας και που δεν ειχα προσεξει οτι πρεπει να ειναι crackaρισμενο, αν το κλεισω για να βαλω cracks, θα πρεπει να ξαναβαλω το super scan για να βρει τα αρχεια? Αν ξερει κανεις κανα καλο keygen ας στειλει Pm.
washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δε χρειάζεσαι serial. Κυκλοφορεί σε πολλά μέρη έτοιμο/κρακαρισμένο. Ψάξε.
moxalis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ελαφρώς off topic: Active file recovery ή GetDataBack προτιμάτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα