tmgiorgio24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 το λαπτοπ μου ανεβάζει πολύ θερμοκρασία κ σβήνει απο μόνο του . υποθέτω ειναι κάποιο ανεμιστηράκι που κόλλησε η παίζει να είναι τπ άλλο? πώς μπορώ να το φτιάξω? εγγύηση δεν υπάρχει.
Antwni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το ανεμιστηράκι βγάζει αερα??Δουλεύει στο φουλ??
tmgiorgio24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το καθάρισες ποτέ; πως να το καθαρίσω να το ανοίξω? ανεμιστηρακι δεν νομιζω να δουλευει κανει κ παραπανω φορυβο απο οτι εκανε
Antwni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ναι πρέπει να το καθαρίσεις οπωσδήποτε!!! Ειδκά αν το εβαζες σε σεντονια,κουβερτες... Αν δεν μπορείς να το κανεις εσύ το πας σε εναν τεχνικό(20-30ευρω θα σου πάρει)...αλλιως με δική σου ευθύνη βλέπεις βιντεάκια απο το youtube!! Ποιο ειναι το λαπτοπ και ποσο καιρο το έχεις?
tmgiorgio24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ναι πρέπει να το καθαρίσεις οπωσδήποτε!!! Ειδκά αν το εβαζες σε σεντονια,κουβερτες... Αν δεν μπορείς να το κανεις εσύ το πας σε εναν τεχνικό(20-30ευρω θα σου πάρει)...αλλιως με δική σου ευθύνη βλέπεις βιντεάκια απο το youtube!! Ποιο ειναι το λαπτοπ και ποσο καιρο το έχεις? ενα hp compaq είναι το έχω περίπου στα 2,5 χρόνια ,επίσης η μπαταρία βγήκε εντελώς off δεν φορτήζει καθόλου το laptop δεν δουλεύει ούτε 1" χωρις μπαταρία ειναι φυσιολογικό στα 2 χρόνια η μπαταρία να πεθαίνει εντελώς με χρήση κανα 2ωρο την μέρα κ ούτε?
Antwni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν το εχεις καθαρισει ποτε σου στα 2.5 χρόνια νομίζω οτι ήρθε η ώρα να το κανεις.. Αν την μπαταρία την δούλευες με το ρεύμα ναι το βρήσκω πολύ λογικό(αν και πάλι ενα 20 λεπτο επρεπε να το εβγαζε)... Edit:Εννοείς οτι δεν αντεχει ούτε ενα δευτερόλεπτο?
tmgiorgio24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν το εχεις καθαρισει ποτε σου στα 2.5 χρόνια νομίζω οτι ήρθε η ώρα να το κανεις.. Αν την μπαταρία την δούλευες με το ρεύμα ναι το βρήσκω πολύ λογικό(αν και πάλι ενα 20 λεπτο επρεπε να το εβγαζε)... Edit:Εννοείς οτι δεν αντεχει ούτε ενα δευτερόλεπτο? οτι η μπαταρία βασικα είναι νεκρή εχει δεν εχει μπαταρία το ιδιο κ το αυτό ειναι.
spirosd2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 θα πρέπει να το καθαρίσεις όπως είπε ο φίλος και αν δεν το χρησιμοποιείς ήδη με βάση που έχει ανεμιστήρα να πάρεις μια άμεσα και άμα δεν δουλεύει η μπαταρία βγαλτην τέλειως απο το λάπτοπ, αλλιώς αν συνεχισει να δουλευει σε υψηλές θερμοκρασίες πας προς αποκόλληση τσιπ κάρτας γραφικών δηλαδή στην ουσία θα βγει άχρηστο το λάπτοπ σου Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα