Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,

αγόρασα πριν 4 μέρες το microsoft wireless 5000 για το desktop μου..

ωστόσο έχω ένα θέμα, που δεν ξέρω αν είναι τελικά πρόβλημα ή όχι, γι'αυτό θέλω τη γνώμη σας, άμα είναι να προλάβω το doa..

το πρόβλημα εστιάζεται στο scroll wheel..αν εξαιρέσω το γεγονός, (δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό) ότι το scroll wheel κυλάει υπερβολικά "ελεύθερα" το πρόβλημά μου είναι ότι στο πάτημα μέσα (έχω ορίσει middle-click ώστε να ανοίγω Link σε νέο tab) έχω μια "επιτυχία" στην ενέργεια χροντικά <50%

τι εννοώ, ότι μπορεί να χρειαστεί κάποιο Link να το πατήσω 3-4 φορές μέχρι να ανοίξει τελικά σε νέο tab..

αρχικά σκέφτηκα μήπως είναι θέμα του Opera αλλά το παρατήρησα και με Internet explorer..

ακούγεται σαν πρόβλημα..?

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο ποντίκι έχει προδιάθεση για προβλήματα στο scroll wheel. Βέβαια εσύ λες ότι το έχεις μόνο 4 ημέρες...

ήτανε στραβό το κλίμα, το φαγε και ο γάιδαρος..επιστροφή αύριο..

για να έχεις αλλάξει ήδη δύο, Που ούτως ή άλλως σου έβγαλαν πρόβλημα στη πορεία, και να μην έχεις παρατηρήσει αυτό που περιγράφω, άρα μάλλον εμένα είναι από τα "καλά" εξ αρχής..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ωραία πράγματα..

σήμερα μίλησα με την εξυπηρέτηση της microsoft για εκ νέου αλλαγή του προϊόντος..να γίνει δηλαδή αντικατάσταση, του ήδη αντικατεστημένου μια φορά 5000...

ελπίζω τουλάχιστον να "συμφωνήσουμε" στο ότι θα γίνει αντικατάσταση με άλλο μοντέλο, γιατί με το συγκεκριμένο εξαντλήθηκε η υπομονή μου..

για την ιστορία, το νέο, είχε και πάλι πρόβλημα στο κλικ του τροχού (λιγότερο έντονο) αλλά το βασικότερο, ότι τις τελευταίες μέρες άρχισε να κολλάει ο δείκτης στην οθόνη και να κάνει σπασμωδικές κινήσεις σε αναντιστοιχία με τις κινήσεις που έκανα εγώ στο ποντίκι!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...