Antwni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 το μόνο που μένει είναι το τροφοδοτικό να ελέγξεις...
άδικος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αυτή είναι σημαντική πληροφορία που δεν είχες δώσει από την αρχή. Η παραμικρή αυξομείωση της τάσης δικτύου μπορεί να προκαλέσει σβήσιμο του υπολογιστή. Αν δε το έχεις παρακολουθήσει δε μπορείς να ξέρεις αν τα παραπάνω σβήσιμο στο memtest οφείλεται σε πρόβλημα....
ipduh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) δεν κατάλαβα ... εβαλες καινούργια παστα? αστο να τρέξει χωρις να ακουμπά ολοκληρο στο τραπέζι ... ακούμπα την πίσω άκρη του σε ένα βιβλίο για να αερίζεται τελείως απο κάτω ... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2012 από ipduh
Antwni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αυτή είναι σημαντική πληροφορία που δεν είχες δώσει από την αρχή. Η παραμικρή αυξομείωση της τάσης δικτύου μπορεί να προκαλέσει σβήσιμο του υπολογιστή. Αν δε το έχεις παρακολουθήσει δε μπορείς να ξέρεις αν τα παραπάνω σβήσιμο στο memtest οφείλεται σε πρόβλημα.... Το ίδιο δεν θα ίσχυε και για τις άλλες συσκευές??πχ τηλεόραση? εμένα μου βρομάει τροφοδοτικό πάντως
άδικος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μερικές συσκευές δε προλαβαίνουν να κλείσουν με τη μικρή βύθιση. Ο υπολογιστής δεν έχει καθόλου ανοχή. Εξάλλου δεν ήταν παρών όταν τον βρήκε κλειστό απ'το memtest (έτσι κατάλαβα). Εκτός & αν του κλείνει γενικά συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση, ναι & έλεγχος τροφοδοτικού.
mourgolukos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 μπορεί να τρέξει occt στο power supply όπου στρεσσάρει όλο το σύστημα και καταγράφει τάσεις
paulos1xt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν παίδες για να μην σας παιδεύω επειδή μου έβγαλε την ψυχή μια βδομάδα να βρω τι φταίει και δεν έβγαλα άκρη το έστειλα συστημένο σε ένα φίλο Αθήνα που ο πατέρας του έχει κατάστημα με service Η/Υ να δει αυτός τι μπορεί να κάνει..Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο και για τη βοήθεια.Αν είμαι τυχερός και φτιάχνετε όλα καλά αλλιώς τι είχα τι έχασα.
pblithis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 τον controller στο bios τον ειχεσ σε ata? kai oxi se ahci!!!
paulos1xt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 στο bios το γυρισα σε default προχθές μηπως φταίει κάποια ρύθμιση εκεί.Δεν θυμάμαι ποιο από τα δυο είχε. οκ μας ενημερώνεις όταν το παραλάβεις πίσω Κι εγώ αυτό περιμένω!Laptop εξ ουρανού θα είναι..Αν και τα σνομπάρω γιατί είμαι fanboy των σταθερών Η/Υ χρειάζεται που και που
wharrier Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.... Μέχρι και τροφοδοτικό είχα αλλάξει και τίποτα.... και τελικά με τα πολλά ανακάλυψα πως ήταν μισοσπασμένη μία κόλληση στο βισματάκι που κουμπώνει το τροφοδοτικό... Το αποτέλεσμα ήταν να μην περνάνε αρκετά Αμπέρ... Και έκλεινε όποτε του την βίδωνε... Κολιτήρι, καλάϊ και έκτοτε δεν ξαναέκλεισε ποτέ!
paulos1xt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Στο dc Jack εννοείς έτσι?Την υποδοχή που συνδέεις το τροφοδοτικο στο λάπτοπ..
ma27 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 φιλε μου ειναι κλασικο προβλημα σε αυτα τα μοντελα αμα βγαλεις την πλακετα κατω απο τον επεξεργαστη εχει εναν πυκνωτη μαρκας NEC αυτος προκαλει το προβλημα πρεπει να προσθεσεις δυο πυκνωτες 330μf προσεξε την πολικοτητα
paulos1xt Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 φιλε μου ειναι κλασικο προβλημα σε αυτα τα μοντελα αμα βγαλεις την πλακετα κατω απο τον επεξεργαστη εχει εναν πυκνωτη μαρκας NEC αυτος προκαλει το προβλημα πρεπει να προσθεσεις δυο πυκνωτες 330μf προσεξε την πολικοτητα Aν είναι αυτό το πρόβλημα είσαι θεός.Θα το μεταφερώ στον ανθρώπο να το κοιτάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα