Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτή είναι σημαντική πληροφορία που δεν είχες δώσει από την αρχή.

Η παραμικρή αυξομείωση της τάσης δικτύου μπορεί να προκαλέσει σβήσιμο του υπολογιστή.

Αν δε το έχεις παρακολουθήσει δε μπορείς να ξέρεις αν τα παραπάνω σβήσιμο στο memtest οφείλεται σε πρόβλημα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν κατάλαβα ... εβαλες καινούργια παστα?

αστο να τρέξει χωρις να ακουμπά ολοκληρο στο τραπέζι ... ακούμπα την πίσω άκρη του σε ένα βιβλίο για να αερίζεται τελείως απο κάτω ...

Επεξ/σία από ipduh
Δημοσ.

Αυτή είναι σημαντική πληροφορία που δεν είχες δώσει από την αρχή.

Η παραμικρή αυξομείωση της τάσης δικτύου μπορεί να προκαλέσει σβήσιμο του υπολογιστή.

Αν δε το έχεις παρακολουθήσει δε μπορείς να ξέρεις αν τα παραπάνω σβήσιμο στο memtest οφείλεται σε πρόβλημα....

Το ίδιο δεν θα ίσχυε και για τις άλλες συσκευές??πχ τηλεόραση?

εμένα μου βρομάει τροφοδοτικό πάντως

Δημοσ.

Μερικές συσκευές δε προλαβαίνουν να κλείσουν με τη μικρή βύθιση. Ο υπολογιστής δεν έχει καθόλου ανοχή.

Εξάλλου δεν ήταν παρών όταν τον βρήκε κλειστό απ'το memtest (έτσι κατάλαβα).

Εκτός & αν του κλείνει γενικά συνέχεια.

Σε κάθε περίπτωση, ναι & έλεγχος τροφοδοτικού.

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες για να μην σας παιδεύω επειδή μου έβγαλε την ψυχή μια βδομάδα να βρω τι φταίει και δεν έβγαλα άκρη το έστειλα συστημένο σε ένα φίλο Αθήνα που ο πατέρας του έχει κατάστημα με service Η/Υ να δει αυτός τι μπορεί να κάνει..Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο και για τη βοήθεια.Αν είμαι τυχερός και φτιάχνετε όλα καλά αλλιώς τι είχα τι έχασα.

Δημοσ.

στο bios το γυρισα σε default προχθές μηπως φταίει κάποια ρύθμιση εκεί.Δεν θυμάμαι ποιο από τα δυο είχε.

οκ μας ενημερώνεις όταν το παραλάβεις πίσω ;)

Κι εγώ αυτό περιμένω!Laptop εξ ουρανού θα είναι..Αν και τα σνομπάρω γιατί είμαι fanboy των σταθερών Η/Υ χρειάζεται που και που

Δημοσ.

Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.... Μέχρι και τροφοδοτικό είχα αλλάξει και τίποτα.... και τελικά με τα πολλά ανακάλυψα πως ήταν μισοσπασμένη μία κόλληση στο βισματάκι που κουμπώνει το τροφοδοτικό... Το αποτέλεσμα ήταν να μην περνάνε αρκετά Αμπέρ... Και έκλεινε όποτε του την βίδωνε... Κολιτήρι, καλάϊ και έκτοτε δεν ξαναέκλεισε ποτέ!

Δημοσ.

φιλε μου ειναι κλασικο προβλημα σε αυτα τα μοντελα αμα βγαλεις την πλακετα κατω απο τον επεξεργαστη εχει εναν πυκνωτη μαρκας NEC αυτος προκαλει το προβλημα πρεπει να προσθεσεις δυο πυκνωτες 330μf προσεξε την πολικοτητα

Δημοσ.

φιλε μου ειναι κλασικο προβλημα σε αυτα τα μοντελα αμα βγαλεις την πλακετα κατω απο τον επεξεργαστη εχει εναν πυκνωτη μαρκας NEC αυτος προκαλει το προβλημα πρεπει να προσθεσεις δυο πυκνωτες 330μf προσεξε την πολικοτητα

Aν είναι αυτό το πρόβλημα είσαι θεός.Θα το μεταφερώ στον ανθρώπο να το κοιτάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...