Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σκέφτηκα απλά περιμένω κάποιον πιο σχετικό να μου απαντήσει.Πολύ πιθανό όμως.Υπάρχει τρόπος να το δούμε όμως αυτό?Με κάποιο τρόπο να το μετρήσω η να βγάλω το συμπέρασμα ότι όντως έχει κάψει τροφοδοτικό το λάπτοπ?

Δοκίμασα το κόλπο με τις μνήμες τίποτα πάλι τα ίδια.Checkdisk δοκίμασα αλλά όπως και με το format με γειώνει στο 1ο step κλείνει ως συνήθως.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνε κάτι εύκολο. Έλεγξε την υγεία του δίσκου με το hd sentinel.

Θετικό το ότι έριξες τις θερμοκρασίες, άσχετα αν δεν είναι αυτό το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

Χμμ. Ναι ξέχασα.

Ναι γίνεται. Δες εδώ.

Εναλλακτικά μπορείς να ελέγξεις τον δίσκο βάζοντας τον σε άλλο υπολογιστή.

Δοκίμασε & σε ασφαλή λειτουργία αφού ανέφερες πως κάτι μπορείς να κάνεις από εκεί.

Δημοσ.

Χμμ. Ναι ξέχασα.

Ναι γίνεται. Δες εδώ.

Εναλλακτικά μπορείς να ελέγξεις τον δίσκο βάζοντας τον σε άλλο υπολογιστή.

Δοκίμασε & σε ασφαλή λειτουργία αφού ανέφερες πως κάτι μπορείς να κάνεις από εκεί.

Πλεον δεν ανοίγει ούτε σε safe mode κολλάει κατά την φόρτωση των αρχείων στο crsdisk.sys αν το γραφω σωστά.Λογικό επακόλουθο του άνοιξε κλείσε.Το δοκιμαζω τώρα και ενημερώνω.

Δημοσ.

Booted από usb έτρεξε και πήρα χαρμόσυνο μηνυματάκι ότι ο hdd δουλεύει κανονικά και βρίσκετε σε άριστη κατάσταση...

Δημοσ.

Αυτό το μήνυμα μου έβγαλε...

The hard disk status is perfect..Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfers errors.

και οι θερμοκρασίες του δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο αλλά δες τες κι αυτές φαίνονται φυσιολογικές.

max temp:58oC

min temp:26oC

και HEALTH 100%

Δημοσ.

Μετά από μιαμισή ώρα και ενώ έτρεχε το τεστ για τη μνήμη έκλεισε.Πολύ κράτησε βέβαια δεν με είχε συνιθίσει.Μέχρι την τελευταία φορά που το κοίταξα 5λεπτά πριν κλείσει είχε 1 completed τεστ και 0 errors εώς τότε.

Δημοσ.

Δεν παίζει να είναι οι θερμοκρασίες..Τουλάχιστον από την αφή καταλαβαίνεις ότι είναι σε φυσιολογικά επίπεδα..Το παράδοξο των παραδόξων είναι άλλο...Επειδή ο επιμένων νικά έβαλα το τεστ για τη μνήμη πριν πέσω για ύπνο,μετά από μια ώρα αφού απέτυχε το άλλο και ξύπναω μετά από 8 ώρες και είναι ανοιχτό το λαπτοπ.Έχει 8 pass tests και 0 errors μέχρι στιγμής και γράφει 8 ώρες και 19λεπτά διάρκεια..

Θα με τρελάνει μα το θεό..Αρχίζει και μου τη δίνει..

Δημοσ.

Εφόσον μνήμη δείχνει κομπλέ,σκληρός το ίδιο,κάρτα γραφικών δεν παίζει να είναι,θερμοκρασία δεν ανεβάζει τι στο καλό φταίει???Στο τέστ για τις μνήμες το έκλεισα εγώ μετά από 13 ώρες πιστεύω αν το άφηνα και άλλο δεν θα έκλεινε.Πάω να το κάνω format με windows όταν πατάω εγκατάσταση κλείνει, το ίδιο και όταν προσπαθώ να βάλω τα Ubuntu..

Δημοσ.

όταν εκανες πριν τεστ στις μνήμες σου έκλεισε(την πρώτη φορά...τώρα όχι...)το έχεις στην μπαταρία και κλείνει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...