Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πού το είδες αυτό φίλε μου?Έχεις κάποιο λινκ?

Μέχρι 28/2 ισχύει η προσφορά των windows με τα 15€,όχι του media center.

το ενεργοποιησα 2/2/13,φυσικα ειχα το κλειδι απο τον Δεκεμβριο.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.

Πριν με κράξετε, προς Θεού το topic είναι 87 σελίδες δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες.

Έχω τις εξής απορίες που σίγουρα έχουν απαντηθεί:

1. Αν πάρω από φίλο μου το serial των Windows 7 του, και αγοράσω για μένα με αυτό τα Windows 8, θα μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε και οι 2 ταυτόχρονα, πλήρως ? Με Updates και όλα? Ή θα ακυρωθούν τα 7ρια κάπως?

2. Το serial που θα μου δοθεί για τα Windows 8 είναι ανεξάρτητο έκδοσης (32-bit / 64-bit)? Διάβαζα κάπου ότι θα μου δοθεί ISO αλλά είτε 32-bit είτε 64-bit. Αυτό πάει ανάλογα με το μηχάνημα από το οποίο κάνω την αίτηση? Ή μήπως από το τι έκδοση είναι τα Windows 7 στα οποία ανοίκει το serial που βάζω?

3. Υπάρχει κανένας Χριστιαννός που θέλει να μου δώσει το serial του? :P :P

Ευχαριστώ

Δημοσ.

2) Το serial είναι ανεξάρτητο έκδοσης είτε έχεις 32bit είναι 64bit ένα και το αυτό αρκεί να έχεις κατεβάσει τα .iso

Νομίζω ότι κάνεις λάθος σε αυτό (χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος)

Κάποιος είχε αναφέρει εδω μέσα ότι το κλειδί που σου δίνουν είναι για την έκδοση που θα κατεβάσεις ...

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο ο εκπτωτικός κωδικός και άλλο το serial? Τον εκπτωτικό κωδικό (έστω ότι καταφέρνω να βρω έναν) που τον εισάγω? Στο site δεν βλέπω κάτι

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.

Πριν με κράξετε, προς Θεού το topic είναι 87 σελίδες δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες.

Έχω τις εξής απορίες που σίγουρα έχουν απαντηθεί:

1. Αν πάρω από φίλο μου το serial των Windows 7 του, και αγοράσω για μένα με αυτό τα Windows 8, θα μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε και οι 2 ταυτόχρονα, πλήρως ? Με Updates και όλα? Ή θα ακυρωθούν τα 7ρια κάπως?

Ευχαριστώ

1)ΟΧΙ

B)

Εγώ πάντως το ρίσκαρα  Πήρα τα το κωδικό από το laptop μου με win 7 για να πάρω το upgrade offer και τα win 8 pro τα έβαλα στο desktop μου που είχα win 7 oxi gnisia.

Τώρα έχω αυθεντικά windows και το desktop και στο laptop!

Αν με πιάσουν αργότερα δεν ξέρω... πάντως οι πιθανότητες είναι υπέρ μου  B)

Δημοσ.

Ρε Avatar_GR,διάβασες προσεκτικά τί ζητάει ο φίλος?Γιατί κάπου μπερδεύτηκες ή αλλιώς δεν ήταν σαφής ο φίλος στο πρώτο ερώτημα.Πάντως το δεύτερο ερώτημά του έχει τρεις διαφορετικές ερωτήσεις και εσύ απαντάς ενα ξερό ΟΧΙ που δεν γίνεται να ισχύει για όλες.

@gas4metal

1.Εγώ κατάλαβα ότι θες να κάνεις αυτό που έγραψε ο kourou13.Να έχεις εσύ τα 8 και ο φίλος σου να παραμείνει με τα 7 που ήδη κατέχει γνήσια.Αυτό γίνεται με το serial του φίλου σου για να τα πάρεις με 15€,αλλά μόνο αν έχει αγοράσει τον υπολογιστή απο καλοκαίρι 2012 και μετά.

2.Ισχύει ότι θα σου δώσει iso,ίδιο με ότι λειτουργικό φοράει το μηχάνημα στο οποίο θα κάνεις την αγορά.Πρέπει δηλαδή να κάνεις τη διαδικασία σε υπολογιστή με 64bit windows αν θέλεις τέτοια.Το αν είναι κοινό το κλειδί και για 32 και για 64bit δεν είμαι σίγουρος,αλλά αν θες να εγκαταστήσεις μία έκδοση μόνο,τότε διαλέγεις όπως περιέγραψα πριν.

3.Οπότε μάλλον εκπτωτικό κωδικό πρέπει να ζητήσεις και όχι να σου δώσει κάποιος το serial από τα γνήσια windows που έχει.Αυτόν τον βάζεις κατά τη διαδικασία αγοράς και σου τα δίνει με 15€.Αν έχει κάποιος περίσσευμα εκπτωτικό κωδικό ίσως σου δώσει.

Δημοσ.

Έχει τονιστεί ότι θα πάρετε άδεια ανάλογα με το τι έκδοση των windows έχετε... Αν στον υπολογιστή από όπου θα αγοράσετε την άδεια έχετε 32bit, θα αγοράσετε 32bit έκδοση... Αν έχετε 64 θα αγοράσετε 64... Ο κωδικό δεν ταιριάζει και για τις 2 εκδόσεις... Κάνει μόνο για μία...

Δημοσ.

Εγώ πάντως το ρίσκαρα  Πήρα τα το κωδικό από το laptop μου με win 7 για να πάρω το upgrade offer και τα win 8 pro τα έβαλα στο desktop μου που είχα win 7 oxi gnisia.

Τώρα έχω αυθεντικά windows και το desktop και στο laptop!

Αν με πιάσουν αργότερα δεν ξέρω... πάντως οι πιθανότητες είναι υπέρ μου  B)

θα πας φυλακή αν σε πιάσουν... χαχαχα

Δημοσ.

Ρε Avatar_GR,διάβασες προσεκτικά τί ζητάει ο φίλος?Γιατί κάπου μπερδεύτηκες ή αλλιώς δεν ήταν σαφής ο φίλος στο πρώτο ερώτημα.Πάντως το δεύτερο ερώτημά του έχει τρεις διαφορετικές ερωτήσεις και εσύ απαντάς ενα ξερό ΟΧΙ που δεν γίνεται να ισχύει για όλες.

Ισχύει στο πρώτο σκέλος των ερωτήσεων του,που είναι και οι βασικές.

1)Αν πάρω από φίλο μου το serial των Windows 7 του, και αγοράσω για μένα με αυτό τα Windows 8, θα μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε και οι 2 ταυτόχρονα, πλήρως ?ΟΧΙ

Με Updates και όλα? ΟΧΙ

Ή θα ακυρωθούν τα 7ρια κάπως? ΝΑΙ

2)Το serial που θα μου δοθεί για τα Windows 8 είναι ανεξάρτητο έκδοσης (32-bit / 64-bit)? ΟΧΙ

Διάβαζα κάπου ότι θα μου δοθεί ISO αλλά είτε 32-bit είτε 64-bit. Αυτό πάει ανάλογα με το μηχάνημα από το οποίο κάνω την αίτηση? ΝΑΙ

Ή μήπως από το τι έκδοση είναι τα Windows 7 στα οποία ανοίκει το serial που βάζω? ΟΧΙ

3) Υπάρχει κανένας Χριστιαννός που θέλει να μου δώσει το serial του?  :P  :P ΟΧΙ (δύσκολο το βλέπω)

Δημοσ.

Ωραία,τώρα συμφωνούμε στο δεύτερο,στο τρίτο συμφωνούσα και από την αρχή. :-D

Στο πρώτο όμως γιατί λες ότι δεν γίνεται,αρκετοί το έχουν κάνει και απο εδώ μέσα,δεν ακυρώνονται τα 7άρια.Μπορείς να έχεις κανονικά γνήσια 7 στο λάπτοπ π.χ και με το κλειδί τους να αγοράσεις τα 8 και να τα βάλεις στο desktop στο οποίο είχες πειρατικά 7αρια.Έτσι ο ένας θα έχει 7 και ο άλλος 8,πού το πρόβλημα?

Δημοσ.

Στο ότι σου προσφέρουν τα win8 σαν αναβάθμιση, οπότε ακυρώνεται ο παλιός κωδικός windows.  Μπορεί να δουλεύουν προσωρινά και τα δύο, αλλά στο μέλλον θα τα μπλοκάρει η microsoft οπότε θα δουλεύει μόνο το ένα(δεν θα μπορείς να κάνεις ενεργοποίηση και στα δύο μαζί και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία θα τος πεις σου ξεκλειδώσουν τα win8 και η προηγούμενη έκδοση θα "καεί"). Το ίδιο γινότανε και παλιότερα με τις αναβαθμίσεις windows.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...