pOLoS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 έχει κανείς πρόβλημα με την ενεργοποίηση του Windows 8 Media Center Pack ? μου έχουν στείλει mail για το πως να γίνει η ενεργοποίηση , αλλά το "add features" δεν υπάρχει πουθενά Add Windows 8 Pro Pack or Windows 8 Media Center Pack to your edition of Windows Swipe in from the right edge of the screen, and then tap Search. (If you're using a mouse, point to the upper-right corner of the screen, and then click Search.) Enter add features in the search box, and then tap or click Settings . Tap or click Add features to Windows 8 and then do one of the following: If you need to purchase a product key, tap or click I want to buy a product key online. Follow the steps to purchase and enter a product key. If you already have a product key, tap or click I already have a product key. Enter your product key and click Next. Read the license terms, select the check box to accept the license terms, and then click Add features. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 μεχρι 31/1 μπορουσες να το ενεργοποιησεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μα όταν τα αγοράζεις στο καπάκι σου δίνει επιλογή να τα κατεβάσεις σε iso wtf διαβάζει κανείς το θέμα? Ελα kamui, το ειχα αναφερει πολυ πισω (κ καποιοι αλλοι), δεν δινει παντα την επιλογη για iso, ειχα αγορασει 4 αδειες και σε 1 ή 2, δεν εδωσε επιλογη καθολου. Δεν θυμαμαι να διευκρινιστηκε γιατι κ πως, εγω καλυφθηκα με τα αλλα iso, δουλεψαν. Στο 3ο μηχανημα δεν δουλεψε το activation με την 1η, ακολουθησα αυτοματη διαδικασια μεσω τηλ κ ολα οκ. Παντως κυκλοφορουν κ torrents με τα iso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 μεσω τηλεφωνου ποια ειναι η διαδικασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 στην αναζητηση γραφεις "add features" μετα ρυθμισεις ειναι αποκατω και το βρισκεις. μεχρι 31/1 μπορουσες να το ενεργοποιησεις.. μεχρι 28/2/13 μπορεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 σοβαρα?εγω δε το σκεφτομουν μιας κ μου φαινεται περιττο..εσας σας αρεσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 είναι κάτι έχτρα και αφού δεν το αγοράζεις γιατί να μην το έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 μεχρι 28/2/13 μπορεις Πού το είδες αυτό φίλε μου?Έχεις κάποιο λινκ? Μέχρι 28/2 ισχύει η προσφορά των windows με τα 15€,όχι του media center. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Αν υπάρχει διαθέσιμος κανένας κωδικός ακόμα... PM me TIA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cleeverblade Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 παρακαλώ και για μένα αν υπάρχει ένας κωδικός διαθέσιμος ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 μεσω τηλεφωνου ποια ειναι η διαδικασια? σε παει μονο του, στην οθονη διαλεγεις χωρα, καλεις νουμερο, απαντα αυτοματο συστημα οπου εισαγεις τα σετ 7 αριθμων που βλεπεις στον οθονη, μετα εισαγεις αυτα που σου λεει το συστημα κ καθαρισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχω καταλάβει το Media Center Pack είναι δωρεάν ή όχι. Κάνω την διαδικασία και μου ζητάει 10 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ηταν δωρεαν μεχρι 31/01/2013. Τωρα κοστιζει 10€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ελα kamui, το ειχα αναφερει πολυ πισω (κ καποιοι αλλοι), δεν δινει παντα την επιλογη για iso, ειχα αγορασει 4 αδειες και σε 1 ή 2, δεν εδωσε επιλογη καθολου. Δεν θυμαμαι να διευκρινιστηκε γιατι κ πως, εγω καλυφθηκα με τα αλλα iso, δουλεψαν. Στο 3ο μηχανημα δεν δουλεψε το activation με την 1η, ακολουθησα αυτοματη διαδικασια μεσω τηλ κ ολα οκ. Παντως κυκλοφορουν κ torrents με τα iso. Μα άμα πήρες τη μία φορά iso τελείωσε...δεν το χρειάζεσαι πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 στην αναζητηση γραφεις "add features" μετα ρυθμισεις ειναι αποκατω και το βρισκεις. δε βγάζει κανένα αποτέλεσμα για "add features" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις