Προς το περιεχόμενο

Windows 8 με 15 ευρώ?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1. Δηλώστε συμμετοχή για την προσφορά στη διεύθυνση windowsupgradeoffer.com πριν από τις 28 Φεβρουαρίου 2013.

Τί έγινε έδωσαν παράταση και μου βγάλαν την γλώσσα έξω χθές βράδυ ;  :X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θυμάμαι αν έγραφε έτσι από την αρχή.Λογικό φαίνεται πάντως μιας και όποιος αγόρασε 30-31/1 π.χ,πότε να προλάβει να παραλάβει,να εγκαταστήσει τα 7,να ενημερωθεί για την προσφορά αν δεν την γνωρίζει και να την εκμεταλλευτεί?Οπότε γι αυτό υπάρχει ο ένας μήνας περιθώριο για τη δήλωση.

Άντε,θα πεθάνει το τοπικ τώρα και σε 27 μέρες θα γράψουμε 10 σελίδες μαζεμένες πάλι,χαχαχα

Και μένα, μ'έπιασε πανικός εχθές το βράδυ, όχι για τίποτ' άλλο, απλώς δεν ξέρω αν θέλω τελικά να κάνω την αναβάθμιση. Όταν είδα αυτή τη λεπτομέρεια για τις 28/02 ησύχασα. 

Γενικά, όσοι έχουν αναβάθμιση αξίζει; Μπορεί κάποιος να χτυπήσει ένα pm να κάνω μερικές ερωτήσεις;

<p>Και μένα, μ'έπιασε πανικός εχθές το βράδυ, όχι για τίποτ' άλλο, απλώς δεν ξέρω αν θέλω τελικά να κάνω την αναβάθμιση. Όταν είδα αυτή τη λεπτομέρεια για τις 28/02 ησύχασα. <br><br>

Γενικά, όσοι έχουν αναβάθμιση αξίζει; Μπορεί κάποιος να χτυπήσει ένα pm να κάνω μερικές ερωτήσεις;</p>

Εγώ δεν έχω καταλήξει ακόμα....Σίγουρα κάτω απ το καπό είναι πολύ βελτιωμένα αλλά αυτό το πράμα με το μετρό...πρέπει να κάνουν κάτι!!! Και να φανταστείς ότι εγώ είμαι από αυτούς που δεν το κράζουν. Το ψάχνω ακόμα...Τα χω τώρα και κανά δίμηνο αλλά ο τρόπος εναλλαγής των εφαρμογών, οι ρυθμίσεις του λειτουργικού και διάφορες τέτοιες λεπτομέρειες με ψιλοενοχλούν! Δεν έχω μετανοιώσει την αναβάθμιση αλλά σίγουρα αν έδιναν επιλογή σε αυτό το κομμάτι τότε θα είχαν πολύ μεγαλύτερη επιτυχία...

• Like 1

Οι πιο πολλοί νομίζω έγραψαν πλαίσιο και Turbo-X ή θα μπορούσες να βάλεις E-shop και Innovator ή πιο παλιά είχε και το Multirama δικά του μηχανήματα δεν ξέρω αν έχει ακόμα και πως λέγονταν. 

Ευχαριστώ. Υπάρχει ακόμα κανένας κωδικός προσφοράς (με pm ισως); Δυστυχώς οι παρακάτω δε δουλέουν.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

BF-Y882-B7GK-W3HJ-6VW

Ευχαριστεί και ένας φίλος μου, μέσω εμένα, τον φίλο theosk. Χρησιμοποίησε τον δεύτερο κωδικό οπότε έμεινε άλλος ένας.

BG-PMBH-RBBQ-3MFW-TBH

BG-PHJX-B464-6VFW-G6R

BG-PK76-CYV9-9X7Y-RMC

Ευχαριστώ τον topic starter για την προσφορά. Τα τσίμπησα με 15 ευρώ. Που μπορώ να βρω το image τους να τα κατεβάσω?

Μα όταν τα αγοράζεις στο καπάκι σου δίνει επιλογή να τα κατεβάσεις σε iso wtf διαβάζει κανείς το θέμα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...