Προς το περιεχόμενο

Windows 8 με 15 ευρώ?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιο πολυ με ενδιαφερει το λειτουργικο να μπορει να ενεργοποιηθει τοτε...

Tα Windows 8 Pro εφοσον τα αγορασες κι ελαβες invoice και product key στο email σου λογικα μπορεις να τα εγκαταστησεις οποτε θες.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χθες αγόρασα την δεύτερη μου κοπια,ακούστε λοιπόν τι έγινε αφού τελείωσα το iso στο τέλος ο κωδικός ενεργοποίησης που μου έβγαλε ο βοηθός εγκατάστασης ήταν διαφορετικός από αυτόν που ήρθε στο email μου. Έχω χάσει κανένα κεφάλαιο ?

Χθες αγόρασα την δεύτερη μου κοπια,ακούστε λοιπόν τι έγινε αφού τελείωσα το iso στο τέλος ο κωδικός ενεργοποίησης που μου έβγαλε ο βοηθός εγκατάστασης ήταν διαφορετικός από αυτόν που ήρθε στο email μου. Έχω χάσει κανένα κεφάλαιο ?

lol

Έχεις 2 κωδικούς τώρα? :P

Προφανώς. τώρα δεν έχω Pc να τους δοκιμάσω όμως.. έχω το ένα με 8 το άλλο με 7 και θέλω να τα κρατήσω έτσι μέχρι νεοτέρας.

Παιδες η προσφορα τελος ετσι :unsure:

Κριμα και δεν μπορεσα να παραλαβω το tablet μου και να εβαζα τα Pro απο τα απλα 8ρια που θα εχω οταν παραλαβω :(

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα πάνε από εδώ και πέρα οι πωλήσεις τους! Αν διαβάσω πάντος κανένα από τα "γνωστά" άρθρα του τύπου τα windows κάνουν ρεκόρ πωλήσεων... Θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

Πάντως όποιος θέλει Windows 8, του πουλάω τα δικά μου 180ευρώ (τιμή συζητήσιμη).

• Super Moderators

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα πάνε από εδώ και πέρα οι πωλήσεις τους! Αν διαβάσω πάντος κανένα από τα "γνωστά" άρθρα του τύπου τα windows κάνουν ρεκόρ πωλήσεων... Θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

Πάντως όποιος θέλει Windows 8, του πουλάω τα δικά μου 180ευρώ (τιμή συζητήσιμη).

https://www.skroutz.gr/c/114/leitourgika-systhmata.html?from=catspan&keyphrase=windows+8+pro

ακριβά τα δίνεις...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...