zatssteve Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 θα μπορουσε καποιος να μου στειλει σε μηνυμα καποιο κωδικο προσφοράς; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 και γω σε κανα 2 βδομαδες θα τα βαλω...δε νομζιω να υπαρχει θεμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Could not process your order. Τέλεια. Sent from my iPhone using Insomnia Μπορείς να επικοινωνήσεις το πρωί μαζί τους μήπως μπορεί να γίνει κάτι λες να φταίει η ώρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Could not process your order. Τέλεια. Sent from my iPhone using Insomnia Μπορείς να επικοινωνήσεις το πρωί μαζί τους μήπως μπορεί να γίνει κάτι λες να φταίει η ώρα ; Απο τις 22:00 ώρα Ελλάδος το πάλευα.Πείσμωσα.Θα πάρω Mac. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά μετά τα μεσάνυχτα έκανε κανείς τίποτα ; Ένας φίλος έστειλε 12:01 πληρωμή με paypal δύο φορές γιατί νόμιζε ότι δεν έπιασε και πήρε μήνυμα από paypal αλλά όχι από microsoft ή από arvato λέτε να του τα φάνε να κάνει dispute πόσο πρέπει να περιμένει ; εμένα πριν τις 12 μου ήρθε αμέσως απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis 65 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ποιο νωρίς από τις 12 τα έβαλα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά να πω την γνώμη μου το έχω μετανοιώσει. τα βλέπω ποιο μπερδεμένα σε σχέση με τα 7αρια. Για τον Media Center δεν μου ζήτησε κανένα κωδικό να βάλω όπως λέτε...να μπήκε αυτόματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ποιο νωρίς από τις 12 τα έβαλα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά να πω την γνώμη μου το έχω μετανοιώσει. τα βλέπω ποιο μπερδεμένα σε σχέση με τα 7αρια. Για τον Media Center δεν μου ζήτησε κανένα κωδικό να βάλω όπως λέτε...να μπήκε αυτόματα ? δεν μπαίνει αυτόματα... πρέπει να πάρεις κωδικό από την Microsoft και να τον βάλεις σε ένα πεδίο στις ρυθμίσεις του Windows 8. αφού δεν το έχεις κάνει ήδη πλέον δυστυχώς δεν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 εγώ τον κωδικό τον έχω 1 μήνα τώρα αλλά δεν έχω κάνει ακόμα εγκατάσταση τα win8 συνεπώς και τον mediacenter γιατί περίμενα 1 δίσκο θα περάσει κανονικά τώρα ..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 εγώ τον κωδικό τον έχω 1 μήνα τώρα αλλά δεν έχω κάνει ακόμα εγκατάσταση τα win8 συνεπώς και τον mediacenter γιατί περίμενα 1 δίσκο θα περάσει κανονικά τώρα ..? μόνο το Windows 8 και όχι το Media Center καθώς η διορία για το τελευταίο ήταν χθες το βράδυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 εγώ τον κωδικό τον έχω 1 μήνα τώρα αλλά δεν έχω κάνει ακόμα εγκατάσταση τα win8 συνεπώς και τον mediacenter γιατί περίμενα 1 δίσκο θα περάσει κανονικά τώρα ..? Αν έχεις κωδικό για media center μέχρι και σήμερα μπορείς να τον περάσεις. ** Το πακέτο Windows 8 Media Center είναι διαθέσιμο δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο μέσω της σελίδας προσφοράς στην τοποθεσία Windows.com. Εάν λάβετε το πακέτο Windows 8 Media Center από οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία, ενδεχομένως να ισχύσουν χρεώσεις. Η προσφορά ισχύει από τις 26 Οκτωβρίου 2012 έως τις 31 Ιανουαρίου 2013 και περιορίζεται σε έναν αριθμό-κλειδί προϊόντος για κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, κάθε αριθμός-κλειδί προϊόντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε έναν υπολογιστή. Έχετε δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν την προσφορά αν στον υπολογιστή σας εκτελούνται τα Windows 8 Pro. Ίσως να απαιτείται πρόσθετο υλικό για την παρακολούθηση και την εγγραφή τηλεοπτικών εκπομπών. Πρέπει να καταχωρήσετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να λάβετε το κλειδί προϊόντος του πακέτου Windows 8 Media Center. Η παρούσα προσφορά λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2013 και ο αριθμός-κλειδί προϊόντος πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2013. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 θα κάνω ότι μπορώ να του ρίξω σήμερα τα win8 αλλά το άσχημο είναι ότι θέλω να το περάσω σε έναν ssd που πήρα χθες και ακόμα ψάχνω για να μην κάνω κάτι λάθος και μετά του βαράω φορματ .. τα win8 έχουν λογικά trimm κατευθείαν στον ssd μέσο achi ..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buuren Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Kαλημερα,λυστε μου μια απορια γιατι εχω μπερδευτει... Εχω παρει μια ακομα αδεια w8 pro και ενα κλειδι για το media center να εχω καβατζα γιατι σκεφτομαι κατα το τελος του χρονου να παρω ενα λαπτοπ. Θα μπορω να ενεργοποιησω τοτε (τελος του χρονου) η πρεπει να κανω ενα format μεσα στο φεβρουαριο να τα ενεργοποιησω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doakes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το κλειδί του Windows 8 Media Center πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2013, μέχρι και σήμερα δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buuren Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το κλειδι του windows media center απο οτι λεει ενα παιδι πιο πανω ισχυει μονο για εναν υπολογιστη οποτε και να ενεργοποιησω σημερα δεν θα μπορω να το περασω στο λαπτοπ τελος του χρονου. Πιο πολυ με ενδιαφερει το λειτουργικο να μπορει να ενεργοποιηθει τοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmad Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τωρα αν καποιος αγοράσει free dos pc και θέλει να βάλει τα 8 (νόμιμα)θα πληρώσει 90€?Τόσο τα βρήκα στο skroutz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις