Antwni Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Το κατεβασα και δεν βρισκω κανενα iso παιδια... Αντιθετως ανοιξα το φακελο τις εφαρμογης και βρηκα το WinPayload.esd αυτο ειναι το iso; Τωρα ειναι στο 60% τις διαδικασιας!Οποτε λογικα θα κανει επανεκκινηση στο 100%. Οποτε μιλαμε μετα Αφιερωμενο Σαν πολύ δεν βιάζεσαι? Ακόμα να τελειώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feigen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 παιδιά αυτοί οι κωδικοί που δίνονται είναι για το media center? Γιατί το product key των win8 είναι άλλης μορφής (περισσότερα ψηφία) Έχει κάποιος κάποιο win8 key που δεν το χρειάζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilion10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Παιδια μπορει καποιος να μου ενεργοποιησει το windows 8 key ωστε να μπορω να το χρησιμοποιησω κ εγω αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ BF-Y882-B7GK-W3HJ-6VW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά από ποιο site αγοράζουμε; Γιατι το αρχικο λινκ ρωτά καταστημα αγοράς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calibrator Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστεί και ένας φίλος μου, μέσω εμένα, τον φίλο theosk. Χρησιμοποίησε τον δεύτερο κωδικό οπότε έμεινε άλλος ένας.BG-PMBH-RBBQ-3MFW-TBHBG-PHJX-B464-6VFW-G6RBG-PK76-CYV9-9X7Y-RMC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilion10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Κανεις ρε παιδια να βοηθησει? Να του δωσω ενα key να μου το ενεργοποιησει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Κανεις ρε παιδια να βοηθησει? Να του δωσω ενα key να μου το ενεργοποιησει; Πως θα στο ενεργοποιησουν?Αμα το δωσεις σε αλλον θα ενεργοποιηθει στο δικο του pc και δεν θα μπορεις μετα εσυ..Εκτος αν εννοεις τιποτα αλλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τελείωσεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 συνεχιστε παιδια δεν τελειωσε. εγω τα ενεργοποιησα 12 και 15 και ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buuren Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Εχουν παρει φωτια τα πληκτρολογια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Στην Γερμανία είναι ακόμα 23 και 30 η Arvato είναι Γερμανική ; και αλλού θα αργήσει με την διαφορά της ώρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorge97 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 κατεβασα τα 8αρια σε iso,εχω και το product key που μου εστειλαν. ομως λεω να μην τα εγκαταστησω τωρα,αλλα σε κανα μηνα. οκ,εχασα να παρω κ το windows media center δωρεαν(δε με ενδιαφερει εξαλου). μπορει καποιος με σιγουρια να μου απαντησει αν θα εχω προβλημα με τα win8,αν τα εγκαταστησω σε εναδυο μηνες? αλλιως,να το κανω αρον αρον τωρα,μπας και προλαβω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zatssteve Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 παντως πηγα να τρεξω τον οδηγο σε xp και μου εβγαλε ασημβατότητα πλατφορμας. Αν το κατεβασω απο το laptop μπορω να το εγκαταστησω στο xp pc μου. Θα μου ζητησει πουθενα το σειριακο αριθμο των xp η θα λαβει αυτοματα του laptop με τα 7αρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Could not process your order. Τέλεια. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις