Προς το περιεχόμενο

Windows 8 με 15 ευρώ?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω έναν κωδικό όποιος θέλει ας στείλει π.μ. και ας απαντήσει από κάτω για να κατοχυρώσει.

προφανώς και μιλάμε για ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΑΜΠΑ, άλλωστε και σε εμένα τσάμπα ήρθε στα χέρια μου - μαιλ.

τον θελω φιλος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να δω τον κωδικό των εγκατεστημένων windows 7 για να πάρω την έκπτωση για την αναβάθμιση;

Προφανώς μου κάνει και κωδικός που περισσεύει σε κάποιον :-) . 

Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να δω τον κωδικό των εγκατεστημένων windows 7 για να πάρω την έκπτωση για την αναβάθμιση;

Υπάρχει γραμμένος σε αυτοκόλλητο στον υπολογιστή σου. Θα πρέπει όμως να είναι αγορασμένος το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την προσφορά και όχι πριν από 2-3 χρόνια...

Ισχύει για μετα τον ιούνιο αγορα laptop/desktop με προεγκατεστημενα windows 7

http://www.insomnia.gr/topic/459555-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-serial-number-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows/

Ισχύει για μετα τον ιούνιο αγορα laptop/desktop με προεγκατεστημενα windows 7

http://www.insomnia.gr/topic/459555-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-serial-number-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows/

Εγώ είχα αγοράσει το laptop 02/2012 και πήρα τα windows με 15 ευρώ πάντως.

Αλλά δεν θυμόμουνα πότε τα αγόρασα και έβαλα 10/2012!!! χαχα!

33778958.png

• Like 1

τα κατεβαζω τωρα.το αρχειο εγκαταστασης που το αποθηκευει?μπορω να το καψω σε ενα dvd γιατι το θεωρω κοροϊδία να δώσω 15 για να το εχω σε δισκακι...?

Έχω έναν εκπτωτικό κωδικό που περισσεύει. Όποιος τον θέλει, ας απαντήσει σε αυτό το post, για να τον κατοχυρώσει και θα του στείλω pm με τον κωδικό σε λίγη ώρα που θα επιστρέψω σπίτι.

Με το media center αν θέλουμε να κάνουμε format τι γίνεται;;; Με το που θα ξαναβάλουμε τα windows το παίρνει αυτόματα;;;

Όχι. Εγκαθιστάς τα windows και μετά ακολουθείς την ίδια διακασία εισάγωντας τον κωδικό που έβαλες για το Media center pack. Για αυτό τον κωδικό των Media center center  να τον αποθηκεύσεις κάπου...

τα κατεβαζω τωρα.το αρχειο εγκαταστασης που το αποθηκευει?μπορω να το καψω σε ενα dvd γιατι το θεωρω κοροϊδία να δώσω 15 για να το εχω σε δισκακι...?

Σου δίνει επιλογή με το που θα κατέβει το να δημιουργήσει iso...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

BF-BJVV-YKQY-F849-GY6 γιουργιάαα αν δεν παίζει θα είναι ο άλλος που έχω :P

Όποιος το πήρε ας το πει για να κανονίσω και 2ο. (Μη στέλνετε άδικα Pm)

Επεξ/σία από kamui
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...