spyvelm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 έχω έναν κωδικό όποιος θέλει ας στείλει π.μ. και ας απαντήσει από κάτω για να κατοχυρώσει. προφανώς και μιλάμε για ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΑΜΠΑ, άλλωστε και σε εμένα τσάμπα ήρθε στα χέρια μου - μαιλ. τον θελω φιλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosvam Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να δω τον κωδικό των εγκατεστημένων windows 7 για να πάρω την έκπτωση για την αναβάθμιση; Προφανώς μου κάνει και κωδικός που περισσεύει σε κάποιον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xman249 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 αν περισσεύει κανένας εκπτωτικός κωδικός θα παρακαλούσα να μου στείλετε πμ ευχαριστώ πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να δω τον κωδικό των εγκατεστημένων windows 7 για να πάρω την έκπτωση για την αναβάθμιση; Προφανώς μου κάνει και κωδικός που περισσεύει σε κάποιον . Υπάρχει γραμμένος σε αυτοκόλλητο στον υπολογιστή σου. Θα πρέπει όμως να είναι αγορασμένος το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την προσφορά και όχι πριν από 2-3 χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να δω τον κωδικό των εγκατεστημένων windows 7 για να πάρω την έκπτωση για την αναβάθμιση; Προφανώς μου κάνει και κωδικός που περισσεύει σε κάποιον . Ισχύει για μετα τον ιούνιο αγορα laptop/desktop με προεγκατεστημενα windows 7 http://www.insomnia.gr/topic/459555-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-serial-number-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourou13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ισχύει για μετα τον ιούνιο αγορα laptop/desktop με προεγκατεστημενα windows 7 http://www.insomnia.gr/topic/459555-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-serial-number-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows/ Εγώ είχα αγοράσει το laptop 02/2012 και πήρα τα windows με 15 ευρώ πάντως. Αλλά δεν θυμόμουνα πότε τα αγόρασα και έβαλα 10/2012!!! χαχα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ωραίος Παιδιά ξέρει κανείς αν πρέπει να γίνει η εγκατάσταση σήμερα οπωσδήποτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Aναβάθμισα και εγώ με 15€(14,99 ) για την ακριβεια Ευχαριστώ τον topic starter και ολα τα παιδιά για τις πληροφορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Με το media center αν θέλουμε να κάνουμε format τι γίνεται;;; Με το που θα ξαναβάλουμε τα windows το παίρνει αυτόματα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orfeus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 τα κατεβαζω τωρα.το αρχειο εγκαταστασης που το αποθηκευει?μπορω να το καψω σε ενα dvd γιατι το θεωρω κοροϊδία να δώσω 15 για να το εχω σε δισκακι...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikesss Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Έχω έναν εκπτωτικό κωδικό που περισσεύει. Όποιος τον θέλει, ας απαντήσει σε αυτό το post, για να τον κατοχυρώσει και θα του στείλω pm με τον κωδικό σε λίγη ώρα που θα επιστρέψω σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Με το media center αν θέλουμε να κάνουμε format τι γίνεται;;; Με το που θα ξαναβάλουμε τα windows το παίρνει αυτόματα;;; Όχι. Εγκαθιστάς τα windows και μετά ακολουθείς την ίδια διακασία εισάγωντας τον κωδικό που έβαλες για το Media center pack. Για αυτό τον κωδικό των Media center center να τον αποθηκεύσεις κάπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 τα κατεβαζω τωρα.το αρχειο εγκαταστασης που το αποθηκευει?μπορω να το καψω σε ενα dvd γιατι το θεωρω κοροϊδία να δώσω 15 για να το εχω σε δισκακι...? Σου δίνει επιλογή με το που θα κατέβει το να δημιουργήσει iso... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) BF-BJVV-YKQY-F849-GY6 γιουργιάαα αν δεν παίζει θα είναι ο άλλος που έχω Όποιος το πήρε ας το πει για να κανονίσω και 2ο. (Μη στέλνετε άδικα Pm) Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2013 από kamui 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις