Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες ... υπαρχει και εδω ενα πακετακι κωδικων .. που δε θα το χρησιμοποιησω ... λεω να μεινω με 7 αρια ... 

Θα δωθει σε πμ στον πρωτο που θα επικοινωνησει μαζι μου ... 

Βασικη προυποθεση να εχει τουλαχιστον 150 ποστ στο ινσομνια ... και φυσικα να το εχει πραγματικα αναγκη !!! 

Κωδικοι δοθηκαν ... 

Ευχαριστώ πολύ τον tigersgate :)

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω εναν κωδικό για τα 8 επίσης 

δεν θα χρησιμοποιηθεί τελικά, οπότε όποιος τον χρειάζεται ας μου στείλει

Δημοσ.

Μου ήρθε email από Microsoft να μην ξεχάσω να βάλω τον κωδικό ενεργοποίησης του media centre, το οποίο μέχρι τώρα λειτουργούσα κανονικά.

Που στο καλό είναι το "add features" για να τον βάλω ή που άλλου μπαίνει???

Δημοσ.

Δεξιά πάνω πας το ποντίκι, βγάζει το μενού με τις επιλογές, πας αναζήτηση, γράφεις "προσθήκη δυνατοτήτων", το ανοίγεις από το αποτελέσματα, κάνεις paste τον κωδικό που έχεις, τον τσεκάρει, μετά από ένα κλικ και και λίγη ώρα θα κάνει επανεκκίνηση κι όλα ΟΚ.

Δημοσ.

Ισχύει και για αναβάθμιση από Vista σε 8; Αν ναι, θα με ενδιέφερε αν υπάρχει ακόμα κάποιος κωδικός.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα,

Αν και έχω στείλει πμ σε δύο παιδιά στις αγγελίες επειδή καταλαβαίνω οτι ψάχνεται κόσμος σε όποιον περισσεύει κωδικός ας μου στείλει ενα πμ ...Αν δεν γίνεται τσάμπα μπορώ να διαθέσω κανένα ταληρακι (θα μπουν σε λαπτοπ της δικιάς μου που χθες το βράδυ διάβασε ότι είναι τελευταία μέρα σήμερα και είπε τα θέλω...γυναίκες)...ή έναν κωδικό που έχω στις αγγελίες για ένα μήνα netload premium ώστε να βολευτούμε και οι δύο...

Περίοδος κρίσης ότι μπορεί να γλυτώσει κανείς καλό...

Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα,

Αν κάποιος έχει την καλοσύνη και περισσεύει ένας κωδικός και για εμένα για 8 θα ήμουν ευγνώμων...

Δημοσ.

Σαν καθε έλληνας και εγω τελευταία στιγμή... :) αν έχει κάποιος ένα κωδικό για win8 ας στείλει μήπως και προλάβουμε... Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά έχω έναν κωδικό προσφοράς με 15 ευρώ που δε θα χρειαστώ τελικά.

Θέλω να τον χαρίσω σε κάποιον που τον έχει ανάγκη και δε θα τον πουλήσει.

Επίσης, αν υπάρχει κάποιος κωδικός για media center windows 8 θα ήμουν υπόχρεος!

(Τον κωδικό τον χαρίζω. Δεν απαιτείται ανταλλαγή)

Ο κωδικός δόθηκε ευχαριστώ!

Ευχαριστώ πολύ! Ήδη γράφω από τα Win 8. ;-)

Όσοι εγκατέστησαν τα Win 8 Pro και ψάχνουν/ρωτούν//περιμένουν τον κωδικό για το Media Center Pack δεν έχουν παρά να τηλεφωνήσουν στην Microsoft Hellas και αφού αναφέρουν το κλειδί των windows 8 Pro που αγόρασαν και τσεκαριστεί ότι όντως τα έχουν εγκαταστήσει, θα τους το πουν τηλεφωνικά! Άντε καλορίζικα...

Δημοσ.

έχω έναν κωδικό όποιος θέλει ας στείλει π.μ. και ας απαντήσει από κάτω για να κατοχυρώσει.

προφανώς και μιλάμε για ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΑΜΠΑ, άλλωστε και σε εμένα τσάμπα ήρθε στα χέρια μου - μαιλ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...