sotris99 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα ζητάω media center στο site της microsoft και μου βγάζει error. Δοκίμασε κανείς άλλος να πάρει media center? Αν περισσεύει σε κανέναν θα ήθελα δύο κωδικούς! όσοι θέλουν γνήσια κλειδιά για windows 7 home premium 64bit ας στείλουν pm. Προσοχή!!! Δεν δουλεύουν με την προσφορά! Είναι παλιότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosxir Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 και εγώ θα ήθελα ένα κωδικό για media center! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Την "πάτησα" κι εγώ με το 1 media center ανά email και έτσι, ενώ έχω 2 άδειες για windows 8, έχω μόνο ένα κωδικό για media center. Αν περισσεύει σε κάποιον, θα ήμουν ευγνώμων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anivas11 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τόσο χρήσιμο είναι το νέο media center που πρέπει να επισπεύσουμε την εγκατάσταση των 8 ? Το έχει δουλέψει κανείς να μας πει εντυπώσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά σόρρυ κιόλας...έχω να ασχοληθω με το θέμα μήνες αλλά γιατί τόσο χαμός για το media center κερδίζεις κάτι? Αφού όλοι μας χρησιμοποιούμε τον έναν ή τον άλλον Player (και όχι οτιδήποτε έχει σχέση με M$) αλλά και για media center βγήκε και φρέσκος φρέσκος xbmc. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τόσο χρήσιμο είναι το νέο media center που πρέπει να επισπεύσουμε την εγκατάσταση των 8 ? Το έχει δουλέψει κανείς να μας πει εντυπώσεις ? μπα, απλά είναι τσάμπα and we must have it! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ο Τσάμπας ζεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά ο κωδικός δόθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Quixotic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω έναν κωδικό προσφοράς με 15 ευρώ που δε θα χρειαστώ τελικά.Θέλω να τον χαρίσω σε κάποιον που τον έχει ανάγκη και δε θα τον πουλήσει.Επίσης, αν υπάρχει κάποιος κωδικός για media center windows 8 θα ήμουν υπόχρεος!(Τον κωδικό τον χαρίζω. Δεν απαιτείται ανταλλαγή) Ο κωδικός δόθηκε ευχαριστώ! Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2013 από Quixotic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εαν δεν τον χρειάζεσαι μπορείς να μου το στείλεις γιατί ψάχνω! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Το Media Center δένει αρμονικά με τα Windows σαν το μέρος που μπορεί κάποιος να βλέπει τηλεόραση με PVR και Timeshift, να έχει τις φωτογραφίες του και τα videos του. Προσωπικά έχω ένα παλιό tv tuner που δεν υπάρχει software για να παίξει MPEG-4 και μόνο με τα WMC παίζει (και τέλεια HD κλπ...) Είναι και πανέμορφο. Δεν ξέρω αν η version των Windows 8 έχει κάποια βελτίωση όσον αφορά στην αναπαραγωγή MKV blu-ray κλπ που το παλιό δεν έπαιξε και ήθελε codec pack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpress Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Για κωδικό media center προσπαθούσα κι εγω να πάρω αλλά μου έβγαζε error. Το έκανα από το λαπτοπ που έχω τα 8αρια. Όταν το έκανα από pc με 7 και vista δούλεψε και αν λέει θα σταλεί μέσα σε 2-3 μέρες ήρθαν αμέσως στα email που έδωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερες ... υπαρχει και εδω ενα πακετακι κωδικων .. που δε θα το χρησιμοποιησω ... λεω να μεινω με 7 αρια ... Θα δωθει σε πμ στον πρωτο που θα επικοινωνησει μαζι μου ... Βασικη προυποθεση να εχει τουλαχιστον 150 ποστ στο ινσομνια ... και φυσικα να το εχει πραγματικα αναγκη !!! Κωδικοι δοθηκαν ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Πω ρε γαμωτο δεν προλαβαινω κανεναν. Αν εχει καποιος αλλος ας μου στειλει με π.μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 media center key K8Q3F-2FTF2-MV3DN-HWHKH-9BQJD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις