Προς το περιεχόμενο

Windows 8 με 15 ευρώ?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα ζητάω media center στο site της microsoft και μου βγάζει error. Δοκίμασε κανείς άλλος να πάρει media center?

Αν περισσεύει σε κανέναν θα ήθελα δύο κωδικούς!

όσοι θέλουν γνήσια κλειδιά για windows 7 home premium 64bit ας στείλουν pm. Προσοχή!!! Δεν δουλεύουν με την προσφορά! Είναι παλιότερα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Την "πάτησα" κι εγώ με το 1 media center ανά email και έτσι, ενώ έχω 2 άδειες για windows 8, έχω μόνο ένα κωδικό για media center. Αν περισσεύει σε κάποιον, θα ήμουν ευγνώμων...

Τόσο χρήσιμο είναι το νέο media center που πρέπει να επισπεύσουμε την εγκατάσταση των 8 ?

Το έχει δουλέψει κανείς να μας πει εντυπώσεις ?

Ρε παιδιά σόρρυ κιόλας...έχω να ασχοληθω με το θέμα μήνες αλλά γιατί τόσο χαμός για το media center κερδίζεις κάτι? Αφού όλοι μας χρησιμοποιούμε τον έναν ή τον άλλον Player (και όχι οτιδήποτε έχει σχέση με M$) αλλά και για media center βγήκε και φρέσκος φρέσκος xbmc.

• Like 2

• Super Moderators

Τόσο χρήσιμο είναι το νέο media center που πρέπει να επισπεύσουμε την εγκατάσταση των 8 ?

Το έχει δουλέψει κανείς να μας πει εντυπώσεις ?

μπα, απλά είναι τσάμπα and we must have it!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω έναν κωδικό προσφοράς με 15 ευρώ που δε θα χρειαστώ τελικά.
Θέλω να τον χαρίσω σε κάποιον που τον έχει ανάγκη και δε θα τον πουλήσει.

Επίσης, αν υπάρχει κάποιος κωδικός για media center windows 8 θα ήμουν υπόχρεος!

(Τον κωδικό τον χαρίζω. Δεν απαιτείται ανταλλαγή)

Ο κωδικός δόθηκε ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Quixotic

Το Media Center δένει αρμονικά με τα Windows σαν το μέρος που μπορεί κάποιος να βλέπει τηλεόραση με PVR και Timeshift, να έχει τις φωτογραφίες του και τα videos του. Προσωπικά έχω ένα παλιό tv tuner που δεν υπάρχει software για να παίξει MPEG-4 και μόνο με τα WMC παίζει (και τέλεια HD κλπ...)

Είναι και πανέμορφο. Δεν ξέρω αν η version των Windows 8 έχει κάποια βελτίωση όσον αφορά στην αναπαραγωγή MKV blu-ray κλπ που το παλιό δεν έπαιξε και ήθελε codec pack.

Για κωδικό media center προσπαθούσα κι εγω να πάρω αλλά μου έβγαζε error. Το έκανα από το λαπτοπ που έχω τα 8αρια. Όταν το έκανα από pc με 7 και vista δούλεψε και αν λέει θα σταλεί μέσα σε 2-3 μέρες ήρθαν αμέσως στα email που έδωσα.

Καλησπερες ... υπαρχει και εδω ενα πακετακι κωδικων .. που δε θα το χρησιμοποιησω ... λεω να μεινω με 7 αρια ... 

Θα δωθει σε πμ στον πρωτο που θα επικοινωνησει μαζι μου ... 

Βασικη προυποθεση να εχει τουλαχιστον 150 ποστ στο ινσομνια ... και φυσικα να το εχει πραγματικα αναγκη !!! 

Κωδικοι δοθηκαν ... 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...