Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια οσοι θελετε 15αρι κωδικο, απλα βαλτε οτι τα αγορασατε μετα τον Ιουλιο-Αυγουστο (απο ποτε ισχυει τελος παντων η προσφορα, εγω εβαλα Οκτωβριο), βαλτε το καταστημα που και καλα τα πηρατε (εγω εβαλα μια μεγαλη αλυσιδα) και το μοντελο (εγω εβαλα ενα τυχαιο laptop!!) και θα σας ερθει ο κωδικος ενεργοποιησης της προσφορα!!! Αυτο εκανα και δουλεψε!

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια οσοι θελετε 15αρι κωδικο, απλα βαλτε οτι τα αγορασατε μετα τον Ιουλιο-Αυγουστο (απο ποτε ισχυει τελος παντων η προσφορα, εγω εβαλα Οκτωβριο), βαλτε το καταστημα που και καλα τα πηρατε (εγω εβαλα μια μεγαλη αλυσιδα) και το μοντελο (εγω εβαλα ενα τυχαιο laptop!!) και θα σας ερθει ο κωδικος ενεργοποιησης της προσφορα!!! Αυτο εκανα και δουλεψε!

Και πότε την έκανες την διαδικασία ;

Δημοσ.

Αφου ρε κουρου σου ζηταει και activation code

• Like 2
Δημοσ.

Και πότε την έκανες την διαδικασία ;

Την διαδικασια την εκανα την κυριακη και χτες εβαλα τα windows 8.

Αφου ρε κουρου σου ζηταει και activation code

Ναι, θελει να εχεις windows 7 κωδικο για να παρεις το offer. 

Εγω το κωδικο το πηρα απο ενα laptop που εχω αλλα τα 8 τα εβαλα στο desktop μου. Το λαπτοπ το ειχα παρει 02/2012. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα την διαδικασια την εκανα απο το desktop μου και μου φανηκε πολυ ευκολη. Απλα προσπαθηστε! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά παίζει να βρούμε κανένα κωδικό από Windows 7 (σε λογική τιμή) για να το κάνουμε?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από leroy
Δημοσ.

Καλα ρε παιδια παρτε το για 30 ευρω,παλι πολυ καλη τιμη ειναι εχετε δεν εχετε γνησια windows ειναι το ιδιο και το αυτο.

Την διαδικασια την εκανα την κυριακη και χτες εβαλα τα windows 8.

Ναι, θελει να εχεις windows 7 κωδικο για να παρεις το offer. 

Εγω το κωδικο το πηρα απο ενα laptop που εχω αλλα τα 8 τα εβαλα στο desktop μου. Το λαπτοπ το ειχα παρει 02/2012. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα την διαδικασια την εκανα απο το desktop μου και μου φανηκε πολυ ευκολη. Απλα προσπαθηστε! 

Σου ενεργοποιηθηκαν κανονικα,δηλαδη αν εγω αγορασω απο ενα λαπτοπ, αλλα τα βαλω μετα απο 15-20 ημερες σε αλλον υπολογιστη θα δουλεψουν κανονικα?!

Στανταρ πραγματα δηλαδη?

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια παρτε το για 30 ευρω,παλι πολυ καλη τιμη ειναι εχετε δεν εχετε γνησια windows ειναι το ιδιο και το αυτο.

Σου ενεργοποιηθηκαν κανονικα,δηλαδη αν εγω αγορασω απο ενα λαπτοπ, αλλα τα βαλω μετα απο 15-20 ημερες σε αλλον υπολογιστη θα δουλεψουν κανονικα?!

Στανταρ πραγματα δηλαδη?

Ναι. 

Αυτη τη στιγμη εχω windows 7 premium x64 γνησια στο laptop και windows 8 pro x64 γνησια στο desktop.

Στο desktop ειχα πριν win 7 ultimate x64 oxi gnhsia.

Αν τα βαλεις μετα απο 15-20 μερες δεν γνωριζω με σιγουρια τι θα γινει. Λογικα αν τα αγορασεις τωρα και παρεις το κλειδι θα μπορεις να τα ενεργοποιησεις οποτε θες. Καλυτερα να τα ενεργοποιησεις τωρα εστω και σε ενα partition του σκληρου ωστε να παρεις και το media center δωρεαν γιατι μετα τις 31 θα πρεπει να το πληρωσεις

Δημοσ.

α. Ξερει να μας πει καποιος σιγουρα, αν πρεπει να εγκατασταθουν τα windows μεχρι τις 31, γιατι σκεφτομουν να τα βαλω οταν κανω αναβαθμιση?

β. Αν τα εγκαταστησω στο υπαρχον pc θα μπορω μετα να τα χρησιμοποιησω στο καινουργιο??

Δημοσ.

παιδια εκανα πατατα και 8ελω επειγοντος οποιος εχει κλειδι για media center γιατι εβαλα το κλειδι που ηδη χρεισιμοποιω στο λαπτοπ μου γιατι δηλωσα στο ιδιο εμαιλ να μου ερ8ει το κλειδι και μου εστειλαν το ιδιο με σηνεπια να χασω την ενεργοποιηση των 8 μετα το update Που κατεβασε  ton media center

Εφτυχως εβαλα αλλο εμαιλ καο μου εστειλα γρηγορα και το εβαλα το καινουριο και με ενα restart ολα κομπλε
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...