Προς το περιεχόμενο

Windows 8 με 15 ευρώ?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν έχεις τύχη διάβαινε...

Από το Σάββατο το πρωί προσπαθούσα να μου δεχθεί την πιστωτική κάρτα και μου έλεγε συνεχώς να ελένξω τα στοιχεία και να ξαναπροσπαθήσω....τελικά να μην τα πολυλογώ την Κυριακή 20:00 την δέχθηκε και μου έστειλε τον κωδικό και άρχισε το DL.

ΟΚ λέω τελείωσε η ταλαιπορία μου, αμ δέ!!!!!!

Τελείωσε το DL το έσωσα σε .iso file, έφτιαξα και ένα στικάκι και πάω στο PC που θέλω να κάνω την εγκατάσταση, μπουτάρω απο το στικάκι όλα καλά, επιλέγω γλώσσα..... και εδώ πιέζοντας next μου εφανίζει ένα παράθυρο "δεν βρέθηκαν οι drivers και μου ζητάει να επιλέξω σε πιά διαδρομή είναι".

Ούτε τι drivers είναι αυτοί ούτε τίποτα.....Εδώ δεν πάει παρακάτω.

Στο ίδιο PC σε άλλο σκληρό έχω βάλει τα win8 απο τον θείο χωρίς να μου ζητήσει τίποτα.

Μου φαίνετε ότι δεν θα ξανακάνω το λάθος να γίνω πελάτης... άσε που μου γ@σε το σ/κ..

Το ερώτημα είναι αν κατεβάσω μια άλλη διανομή θα γίνει activation με τον κωδικό που μου δώσανε ή είναι μόνο για αυτή που κατέβασα?

Επίσης μήπως να βάλω τον κωδικό σε αυτή που τρέχει τώρα και είναι απο τον θείο?

Η να το αφήσω ώς έχει το θέμα και και να ησυχάσω.. αν και δεν μου παίρνει τον media center παρ' όλο που δίχνει activate.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γεια χαρα παιδια.

κατεβασα κ γω σημερα τα win8,σε iso.στην τιμη των 15 ευρω,μιας και ειχα αυθεντικα 7αρια σε λαπτοπ αγορασμενο φετος τον οκτωβριο.

κ εχω δυο μικρες αποριες:

1) ειναι σιγουρο οτι θα μπορεσω να τα εγκασταστησω μετα τις 31 γεναρη?πχ το καλοκαιρι?

2) θελω να παρω και το WMediaCenter,αφου ειναι δωρεαν ακομη.ομως για να στειλουν τον νεο κωδικο(για αυτο),πρεπει οπωσδηποτε να εχω εγκαταστησει τα win8 πριν?

γιατι,αν καταλαβα καλα,το ζηταω απο τη microsoft μεσα απ τα 8αρια,σωστα?

μηπως μπορω καπως αλλιως( απο πλατφορμα των win7 ) ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, περισσευει απο καποιον κωδικος για τον windows 8 media player,

μπορεί να μου τον στειλει με π.μ;

Τhanx

Παω στη http://windowsει.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs βαζω email αλλα "We couldn't process your order... "

Παιδια δεν ισχυει πλεον, η αναζήτηση τελείωσε. Μου έστειλε ο collerman κωδικό windows8 media player και τον ευχαριστώ παρα πολυ. :-D :-D :-D

Επεξ/σία από fouzouras

Είχα βάλει τα 8 όλα ήταν καλά μέχρι που ένα πρωί δεν έβλεπε το ποντίκι στο πσ αναγκάστηκα και έκανα φορματ, δεν θέλω να περάσω πάλι αυτή την ιστορία,,,

Οσοι κανετε χρηση της αναβαθμισης ΔΕΝ ειναι απαραιτητο να κατεβασετε τα windows αμεσα,αλλα πολυ απλα κατεβαζεται απο πχ torrent τη retail εκδοση των 8 Pro και αφου το καψεται το iso σε dvd η' usb να κανεται κανονικα εγκατασταση και απλως βαζεται τον κωδικο που λαβατε με email.

Απλως αν θελεται να παρεται και το media center δωρεαν υποχρεωτικα μεχρι 31 Γεναρη πρεπει να το εχετε εγκαταστησει τα windows στο pc.

Όσοι θέλετε για media center πάτε εδώ... http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/feature-packs

Βάζετε το email σας και θα σας τον στείλει η ίδια η microsoft... Μπορεί να μην έρθει άμεσα αλλά θα έρθει...

Καλημέρα, περισσευει απο καποιον κωδικος για τον windows 8 media player,

μπορεί να μου τον στειλει με π.μ;

Τhanx

Παω στη http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs βαζω email αλλα "We couldn't process your order... "

collerman σε ευχαριστώ παρα πολυ για το κωδικό windows8 media player

να'σε καλά και καλή σου μερα

Γιαννης

• Like 1

παιδια αγορασα τα win8 εβαλα και το email μου για το windows media player αμα μου ερ8ει ο κωδικος του windows media player μπορω να βαλω τα windows 8 και το media player και μετα το περας του μηνος αυτου?οι πρεπει να ενεργοποιη8ουν μεχρι 31/1/2013

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...