Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που έχεις τον κωδικό μπορείς να διαβάσεις τα αρχικά ποστς (του θέματος) ;)

Λίγο περιληπτικά:

1)Τον κωδικό θα τον βάλεις λίγο μετά που θα βάλεις τα στοιχεία σου (αν θυμάμαι καλά)

2)Όχι δεν νομίζω...

Τα διάβασα πριν postάρω και αυτό που κατάλαβα είναι ότι αφού έχω τον κωδικό θα πληρώσω 15€ και ας μην είναι γνήσια τα windows, σωστά;

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια ερωτηση παιδια.

αν στο ιδιο μηχανημα βαλω αλλο δισκο με win7 με τον κωδικο που εχω παρει εδω και καιρο κανω αναβαθμιση θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

Κι εγώ να ευχαριστήσω το μέλος buuren για την προσφορά του.

Κι εγώ με τη σειρά μου, ευχαριστώ πολύ τον Buuren

Δημοσ.

Στην δεύτερη σελίδα μου βγάζει μήνυμα ότι "Ο αριθμός - κλειδί προϊόντος που εισαγάγατε δεν είναι έγκυρος. Δοκιμάστε ξανά." Κάνω κάτι λάθος ή όντως δεν ισχύει ο κωδικός;

Δημοσ.

Buuren, με εξυπηρέτησες και εμένα!

Σ' ευχαριστώ πολύ και δημόσια!

Κανένας φίλος που ασχολειτε με paypal η πιστωτικές μπορεί να με βοηθήσει στην αγορά των 15 ευρώ και εγώ του στέλνω με τράπεζα κάτι παραπάνω. ?

post-223592-0-14874600-1359220676_thumb.png

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.

Να ειστε καλα. :-)

Ελπιζω να μην μη με κυνηγαει η m$...

Eγω δεν ξερω τιποτα... :X   :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχουμε αυτοκόλλητο με κωδικό των windows 7 στο pc μας, υπάρχει τρόπος να περάσουμε επιτυχώς την δεύτερη σελίδα(επικύρωσης) που ζητάει να εισάγουμε τον αριθμό - κλειδί προϊόντος Windows 7;

Επεξ/σία από George!
Δημοσ.

Καλημέρα παιδια.Ενα μπράβο στον buuren και από μενα που αποφάσισε να δωρίσει

πολλούς κωδικους.Παιδια είναι κρίμα μια και πλησιάζει η ημερομηνία που λήγει η προθεσμία αξιοποίησης των κωδικών για την upgrade offer κάποιος που έχει κωδικούς να μην τους δώσει πουθενά και απλα να χαθούν.

Εγώ απλα μια και αρχισα την ιδέα, επέλεξα να τους βάζω εδώ και όχι με pm ώστε να μειώσω την πιθανότητα κάποιος να πάρει κωδικό και να τον πουλήσει για παράδειγμα.

Τώρα όσον αφορά τα παζλ ελπίζω να μην με παρεξηγείτε ετσι;Εχω αναφέρει τον λογο.

Εξάλλου νομίζω ότι έχει και την πλακα του. Λοιπόν καλή επιτυχία!

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

BG-PQ6&-F4DY-WJJ?-JP!

! το πρώτο γράμμα της τρίτης λέξης του πέμπτου τραγουδιού από το The Dark Side of the Moon των Pink Floyd.

? αριθμός από το 1 εως το 9

& Το πρώτο γράμμα από το μικρο όνομα του ηθοποιού του Django Unchained που έπαιξε και στο Inglourious Basterds.

• Like 2
Δημοσ.

Ααααχαχαχα,

Είσαι καμένος malaperda.

Μόνο και μόνο απ το nickname !!!

Να σαι καλά κυριακάτικα! !

Sent from my GT-N7100 using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...