George! Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τώρα που έχεις τον κωδικό μπορείς να διαβάσεις τα αρχικά ποστς (του θέματος) Λίγο περιληπτικά: 1)Τον κωδικό θα τον βάλεις λίγο μετά που θα βάλεις τα στοιχεία σου (αν θυμάμαι καλά) 2)Όχι δεν νομίζω... Τα διάβασα πριν postάρω και αυτό που κατάλαβα είναι ότι αφού έχω τον κωδικό θα πληρώσω 15€ και ας μην είναι γνήσια τα windows, σωστά;
achilles_g_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κι εγώ να ευχαριστήσω το μέλος buuren για την προσφορά του.
kova Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 μια ερωτηση παιδια. αν στο ιδιο μηχανημα βαλω αλλο δισκο με win7 με τον κωδικο που εχω παρει εδω και καιρο κανω αναβαθμιση θα εχω προβλημα?
ariskard Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κι εγώ να ευχαριστήσω το μέλος buuren για την προσφορά του. Κι εγώ με τη σειρά μου, ευχαριστώ πολύ τον Buuren
kotikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κι εγώ με τη σειρά μου, ευχαριστώ πολύ τον Buuren Και εγω τον ευχαριστω παρα πολυ.
George! Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Στην δεύτερη σελίδα μου βγάζει μήνυμα ότι "Ο αριθμός - κλειδί προϊόντος που εισαγάγατε δεν είναι έγκυρος. Δοκιμάστε ξανά." Κάνω κάτι λάθος ή όντως δεν ισχύει ο κωδικός;
Panosst Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Buuren, με εξυπηρέτησες και εμένα!Σ' ευχαριστώ πολύ και δημόσια!
fotis 65 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Buuren, με εξυπηρέτησες και εμένα! Σ' ευχαριστώ πολύ και δημόσια! Κανένας φίλος που ασχολειτε με paypal η πιστωτικές μπορεί να με βοηθήσει στην αγορά των 15 ευρώ και εγώ του στέλνω με τράπεζα κάτι παραπάνω. ?
georsev Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 και εγω με την σειρα μου ευχαριστω των φιλο buuren που μας εξυπηρετησε!!!
giannismit Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Και εγω τον ευχαριστω παρα πολυ. Και εγώ τον ευχαριστώ και δημόσια.
buuren Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια. Να ειστε καλα. Ελπιζω να μην μη με κυνηγαει η m$... Eγω δεν ξερω τιποτα...
George! Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχουμε αυτοκόλλητο με κωδικό των windows 7 στο pc μας, υπάρχει τρόπος να περάσουμε επιτυχώς την δεύτερη σελίδα(επικύρωσης) που ζητάει να εισάγουμε τον αριθμό - κλειδί προϊόντος Windows 7; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2013 από George!
malaperda Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα παιδια.Ενα μπράβο στον buuren και από μενα που αποφάσισε να δωρίσει πολλούς κωδικους.Παιδια είναι κρίμα μια και πλησιάζει η ημερομηνία που λήγει η προθεσμία αξιοποίησης των κωδικών για την upgrade offer κάποιος που έχει κωδικούς να μην τους δώσει πουθενά και απλα να χαθούν. Εγώ απλα μια και αρχισα την ιδέα, επέλεξα να τους βάζω εδώ και όχι με pm ώστε να μειώσω την πιθανότητα κάποιος να πάρει κωδικό και να τον πουλήσει για παράδειγμα. Τώρα όσον αφορά τα παζλ ελπίζω να μην με παρεξηγείτε ετσι;Εχω αναφέρει τον λογο. Εξάλλου νομίζω ότι έχει και την πλακα του. Λοιπόν καλή επιτυχία! ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: BG-PQ6&-F4DY-WJJ?-JP! ! το πρώτο γράμμα της τρίτης λέξης του πέμπτου τραγουδιού από το The Dark Side of the Moon των Pink Floyd. ? αριθμός από το 1 εως το 9 & Το πρώτο γράμμα από το μικρο όνομα του ηθοποιού του Django Unchained που έπαιξε και στο Inglourious Basterds. 2
Antwni Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ!! Θα πάει στον ξάδελφό μου Αν και το έκανες πιο περίπλοκο τώρα
kfyros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ααααχαχαχα, Είσαι καμένος malaperda. Μόνο και μόνο απ το nickname !!! Να σαι καλά κυριακάτικα! ! Sent from my GT-N7100 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις