Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποτε μαλλον πρεπει να τα κατεβασω πριν τελειωσει η προσφορα!!!

Μπορει καποιος να δει τι μεγεθος εχει το ISO που κατεβαινει για τα 64bit ???

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Edit:

Καλημερα παιδια.

Φιλε μπραβο για την κινηση σου.

Εχω κι εγω μερικους κωδικους και δεν θελω να πανε χαμενοι.

Ρωταω καποιον admin αν μπορω να τους ποσταρω εδω γιατι ειναι πολλοι...

Ειναι καμια 15αρια...

Αν περισέυει κανένας είναι ευπρόσδεκτος με ΠΜ

Δημοσ.

Edit:

Καλημερα παιδια.

Φιλε μπραβο για την κινηση σου.

Εχω κι εγω μερικους κωδικους και δεν θελω να πανε χαμενοι.

Ρωταω καποιον admin αν μπορω να τους ποσταρω εδω γιατι ειναι πολλοι...

Ειναι καμια 15αρια...

Θα παρακαλούσα και εγώ (αν ειναι δυνατόν) ενα απο τους κωδικους που εχεις για αγορά win8 με 15 ευρώ

Δημοσ.

ετοιμάστηκα και εγώ , πήρα και τον κωδικό για την προσφορά αλλά κολλάω στην πληρωμή.... μόνο με paypal και χρεωστική κάρτα γίνεται η συναλλαγή ?? χάθηκε ο κόσμος να έχει και έμβασμα από κάποια τράπεζα???

Δημοσ.

ο κωδικος του Media Center Pack πρεπει να γινει ενεργοποιηση μεχρι τελος Ιανουαρίου γιατι λογικα ληγει..σωστά?

Ναι. Αν και από χθες έχει σταλεί σε ορισμένους από εμάς πάλι, με υπενθύμιση, ο κωδικός ενεργοποίησης του media center ,ενώ την είχαμε κάνει ταυτόχρονα με την εγκατάσταση των win 8  και αν πας να το ενεργοποιήσεις ξανά, δε σου δίνει την επιλογή add features όπως δείχνουν οι οδηγίες.Ας ελπίσουμε να είναι κάποιο λάθος .Υπάρχει και ένα σχετικό νήμα σε άλλο site.

Δημοσ.

Αυριο 10π.μ. ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ωρα τοπικη (επειδη ειναι και Κυριακη...) θα ποσταρω εναν αλλο κωδικο για Windows Upgrade Offer για τα Windows 8 Pro με 15 ευρώ.Συντονιστειτε ξανα και καλη τυχη!Ετοιμαστειτε για πιο δυσκολο παζλ αυτη τη φορα που θα απαιτει γνωσεις γρηγοραδα και τυχη.(οχι τιποτα δυσκολο παιδια,απλα πραγματα).Παρακαλω ΟΧΙ PM για να δωσω ή να πουλησω κωδικους.Ευχαριστω και για τα καλα σας λογια.

Δημοσ.

Αυριο 10π.μ. ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ωρα τοπικη (επειδη ειναι και Κυριακη...) θα ποσταρω εναν αλλο κωδικο για Windows Upgrade Offer για τα Windows 8 Pro με 15 ευρώ.Συντονιστειτε ξανα και καλη τυχη!Ετοιμαστειτε για πιο δυσκολο παζλ αυτη τη φορα που θα απαιτει γνωσεις γρηγοραδα και τυχη.(οχι τιποτα δυσκολο παιδια,απλα πραγματα).Παρακαλω ΟΧΙ PM για να δωσω ή να πουλησω κωδικους.Ευχαριστω και για τα καλα σας λογια.

Καλα κανεις. Εγω που δεν εβαλα γριφους με εχουν τρελανει..χαχα.
Δημοσ.

Αν υπαρχει ακομα καποιος διαθεσιμος κωδικος των 15€ θα με ενδιεφερε και εμενα.Ευχαριστω πολυ.

Θα ήθελα κι εγώ έναν αν υπάρχει, ευχαριστώ

Δημοσ.

Αφού ευχαριστήσω και δημόσια τον χρήστη buuren για τον κωδικό που μου έδωσε θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις.

1)Τώρα που έχω κωδικό, θα μπορέσω να βάλω με 15€ τα windows 8 σε υπολογιστή με μη γνήσια windows 7;

2)Θα έχω πρόβλημα ασυμβατότητας με κάποια συσκευή λόγω windows 8 ή ότι δουλεύει στα windows 7, δουλεύει και στα 8;

*ο υπολογιστής μου είναι αυτός στην υπογραφή μου

Δημοσ.

Τώρα που έχεις τον κωδικό μπορείς να διαβάσεις τα αρχικά ποστς (του θέματος) ;)

Λίγο περιληπτικά:

1)Τον κωδικό θα τον βάλεις λίγο μετά που θα βάλεις τα στοιχεία σου (αν θυμάμαι καλά)

2)Όχι δεν νομίζω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...