Προς το περιεχόμενο

Windows 8 με 15 ευρώ?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδή άλλοι γράφουν ότι πρέπει να έχεις γνήσια windows για να πάρεις τα windows 8 με 15€ και άλλοι λένε ότι ακόμα και σήμερα γίνεται να αγοραστούν στα 15€ και με μη γνήσια windows, τελικά τι ισχύει;

Σήμερα μπορείς να τα πάρεις με 15 ευρώ εάν έχεις γνήσια ή εάν είχες καβατζώσει κωδικό έκπτωσης όταν μπορούσες κ τον χρησιμοποιήσεις τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σήμερα μπορείς να τα πάρεις με 15 ευρώ εάν έχεις γνήσια ή εάν είχες καβατζώσει κωδικό έκπτωσης όταν μπορούσες κ τον χρησιμοποιήσεις τώρα.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχω μηχάνημα με γνήσια αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω τα 8 σε άλλο υπολογιστή, γίνεται αυτό;

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχω μηχάνημα με γνήσια αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω τα 8 σε άλλο υπολογιστή, γίνεται αυτό;

Όχι γιατί είναι Upgrade. Θα σου ακυρώσει δηλαδή τον παλιό κωδικό σου.

Εγω πηρα το upgrade με 14.99 ,το κατεβασα σε usb to εγκατεστησα σε αλλο υπολογιστη και οι 2 δουλευουν κανονικα.Δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρολο που το εκανα μεσω της εξυπηρετησης πελατων της microsoft γιατι τον κωδικο των 7 στην αρχη δεν τον περνουσε το συστημα.

Από τα FAQ στη σελίδα του upgrade offer:

Η εγκατάσταση της αναβάθμισης σε Windows 8 είναι υποχρεωτικό να γίνει στον επιλέξιμο υπολογιστή ή μπορώ να την εγκαταστήσω και σε άλλο υπολογιστή;
Η προσφορά αναβάθμισης συνδυάζεται με υπολογιστή με Windows 7 η αγορά του οποίου θα γίνει από τις 2 Ιουνίου 2012 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε να εξαργυρώσετε την προσφορά και να εγκαταστήσετε την αναβάθμιση σε οποιοδήποτε συμβατό υπολογιστή με Windows και αποδεκτό βασικό λειτουργικό σύστημα.

Αυριο στις 9π.μ. ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ωρα τοπικη θα ποσταρω εδω εναν κωδικο για Windows Upgrade Offer για τα Windows 8 Pro με 15 ευρώ που μου περισσευει.Συντονιστειτε και καλη τυχη!

Εαν υπαρχει προβλημα με το ποστ κε διαχειριστα να το πειτε για να τον δωσω καπου αλλου.

• Like 1

Καλύτερα δώστον σε προσωπικό μήνυμα σε κάποιον που θα στο ζητήσει,με ότι όρους κρίνεις εσύ.Π.χ όποιος σου στείλει πρώτος μετά τις 9 που είπες.Μην τον δημοσιεύσεις και ταλαιπωρείται κόσμος και δε δουλεύει τελικά.

• Like 1

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

BG-PQWW-DV43-4?YT-4VG

Στην θέση του ? είναι ενας αριθμός από το 1 εως το 9.

Ο λογος που το κανω αυτό είναι για να βάλω και λίγο τον προάγοντα τύχη στην

διαδικασία περα από την γρηγοράδα σε αυτούς που θα προσπαθήσουν ώστε να μην είναι

απλα ο πρώτος που θα πάρει των κωδικο.Αρα μάξιμουμ έχετε εννέα προσπάθειες.

Καλή τύχη παιδιά!

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

BG-PQWW-DV43-4?YT-4VG

διαδικασία περα από την γρηγοράδα σε αυτούς που θα προσπαθήσουν ώστε να μην είναι

Καλή τύχη παιδιά!

ευχαριστω φιλε μου! 

να εισαι καλα!!!

οχι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. ο κωδικός είναι είτε για 32 ή για 64. Οπως και για να τον πάρεις στο update αγοράζεις βάση της αρχιτεκτονικής που εχεις.

Τα κλειδιά των Windows δεν είναι διαφορετικά για κάθε αρχιτεκτονική (32 ή 64bit) ή γλώσσα (Ελληνικά-Αγγλικά). Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε ISO, αρκεί να είναι η ίδια έκδοση (Home, Pro κλπ).

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

BG-PQWW-DV43-4?YT-4VG

Καλή τύχη παιδιά!

Edit:

Καλημερα παιδια.

Φιλε μπραβο για την κινηση σου.

Εχω κι εγω μερικους κωδικους και δεν θελω να πανε χαμενοι.

Ρωταω καποιον admin αν μπορω να τους ποσταρω εδω γιατι ειναι πολλοι...

Ειναι καμια 15αρια...

• Like 4

Εχει αγορασει κανεις με την προσφορα στα €15, αλλα να μην κατεβασε το ISO τωρα?

Απο οτι ειδα υπαρχει επιλογη "Install later from your desktop".

Εγω που δεν μπορω να τα κατεβασω, αλλα δεν θελω να χασω την προσφορα, με καλυπτει αυτη η επιλογη ?

Δηλαδη να αγορασω τα Win8 αλλα να τα κατεβασω σε καμια βδομαδα... γινεται αυτο ????

αχχαχαχα εντάξει ο φίλος με το ερωτηματικό τα σπάει. Εσύ που έχεις πολλούς δώστους κρυπτογραφημένους!

xaxaxaxaxaxa.

Ειναι φοβερος.

Στις 9 ακριβως, ερωτηματικα κτλ.

Ειναι φανταστικος.

εγω - που εκανα χρηση τον κωδικο του φιλου - τα πληρωσα, τα κατεβασα και τα αφησα να περιμενουν στο desktop, μεχρι να σωσω σε εξωτερικους τα αρχεια (φωτογραφιες και ταινιες κυριως) που θελω να κρατησω...

η επιλογη "Install later from your desktop" ειναι σαφεστατη...

το μονο που δεν προσδιοριζει ειναι αν υπαρχει καποιο χρονικο οριο εγκαταστασης...

xaxaxaxaxaxa.
Ειναι φοβερος.
Στις 9 ακριβως, ερωτηματικα κτλ.
Ειναι φανταστικος.

το ειδα χθες που το εγραφε και λεω "μπα, θα το ξεχασει... ποιος σηκωνεται 9 για να να γραφει κωδικους"

εκανα χρηση του κωδικου στις 9 και 40 περιπου - επειδη δεν ειχε γραψει κανεις οτι τον χρησιμοποιησε - και ολα καλα...

μπραβο του!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...