Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 βάλε σπασμένα 7 και μετά μπορείς να τα αγοράσεις... τουλάχιστον πριν κανένα μήνα μπορούσες σίγουρα problem solved
georsev Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Παιδια ισχυη η προσφορα το εχει κανει κανενας τωρα αυτες τις μερες? Η παμε για τα 30ε εως τελος του μηνα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μα την παναγία θα αρχίζω να βρίζω, διαβάστε προηγούμενα posts... 3
georsev Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μα την παναγία θα αρχίζω να βρίζω, διαβάστε προηγούμενα posts... Εγραψες μια ολοκληρη φραση που θα μπορουσες να ειχες απαντησει και να μην μπενω σε κοπο να διαβαζω 50 σελιδες.Ενα ναι η οχι τοσο δυσκολο ειναι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εγραψες μια ολοκληρη φραση που θα μπορουσες να ειχες απαντησει και να μην μπενω σε κοπο να διαβαζω 50 σελιδες.Ενα ναι η οχι τοσο δυσκολο ειναι? ΝΑΙ, ειδικά όταν έχω ξαναπαντήσει στο ίδιο ερώτημα που έκανες σήμερα... Ισχυει ρε παιδια με 15ε για οσα pc εχουν τα 7αρια ασχετος οσο καιρο τα εχουν? όχι, επίσημα ισχύει για 7αρια αγορασμένα μετά τις 2 Ιουνίου... πρέπει να το έχουμε γράψει κάμποσες ντουζίνες φορές στο topic...
georsev Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ΝΑΙ, ειδικά όταν έχω ξαναπαντήσει στο ίδιο ερώτημα που έκανες σήμερα... θες να σου quotάρω πόσες φορές το έχουμε γράψει στο topic? Ωραια σε ευχαριστω..συγνωμη για το 2ο post εχεις δικιο
darko1761 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μολις τα εβαλα κ εγω παιδια.απλα με κωδικο για να κατεβει η τιμη στα 14.90. και δεν ειχα αυθεντικα windows 7 επανω.ολα καλα μεχρι στιγμης..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 τον οποίο κωδικό βρήκες από άτομο που τον πούλαγε ή τον είχες από τότε που δεν είχαν φτιάξει το bug?
mpompo13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μία ερώτηση γιατί με μπέρδεψαν κάποια ποστ εδώ. Έχω συγγενή που πήρε λάπτοπ τέλη Ιουνίου με windows 7 και δικαιούται την αναβάθμιση με τα 15€. Από όσο είχα διαβάσει αυτή ισχύει μέχρι τέλη Φεβρουαρίου να δηλωθείς...σωστά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 ναι, για μετά τις 2 Ιουνίου 2012...
papazaf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 εμενα παιδια , δεν μου το δεχετε , με τον τροπο αυτο γιατι? μου στειλαν και μαιλ οτι λυπουνται
fouzouras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 εμενα παιδια , δεν μου το δεχετε , με τον τροπο αυτο γιατι? μου στειλαν και μαιλ οτι λυπουνται και μενα το ιδιο σημερα. τους πηρα τηλ, μου ειπαν οκ ξαναστείλε αιτηση, ξαναστειλα παλι αρνητικο μαιλ, ξαναπηρα τηλ, μου ειπαν να περιμενω 24 ωρες και να ξαναξαναστειλω αιτηση αυριο μεσημερι. να φανταστεις οτι ειναι και γνησια και το τσεκαραν. lol
Antwni Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό (Τη διαδικασία που περιγράφεται στο αρχικό ποστ) ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ laptop μετά το καλοκαίρι!! Αυτή η διαδικασία είναι μόνο για να πάρετε τον κωδικό προσφοράς στα 15 ευρώ!! Κατεβάστε τον upgrade assisstant για να τα αγοράσετε με 30 ευρώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις