Προς το περιεχόμενο

Windows 8 με 15 ευρώ?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα περίμενα τα σχόλια παιδιά.

Είπα άποψη μου ....

http://reviews.cnet.com/8301-33642_7-57556199-292/windows-8-launches..-and-pc-sales-drop-21-percent-hmm/

Και γιατί αερολογίες ? έκανα μια σειρά ενεργειών σε 7 και 8 και τα δύο σε SSD. Τα 8 μάλιστα φρέσκα και original και με τα 7ρια είχα και καλύτερη απόκριση και ποιό γρήγορα έκανα τη δουλειά μου.

Ξέρω είμαι ΟFFTOPIC :X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Τα περίμενα τα σχόλια παιδιά.

Είπα άποψη μου ....

http://reviews.cnet.com/8301-33642_7-57556199-292/windows-8-launches..-and-pc-sales-drop-21-percent-hmm/

προφανώς, όταν λες ότι το Mac OS X σαρώνει με ποσοστό κάτω του 8%, τι σχόλια περίμενες?

το άρθρο με τις πωλήσεις των windows 8 δεν το λαμβάνουμε υπόψην ε? :P

http://www.insomnia.gr/topic/471653-%CF%84%CE%B1-windows-8-%CF%86%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-60-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%87/

έκανα μια σειρά ενεργειών σε 7 και 8 και τα δύο σε SSD. Τα 8 μάλιστα φρέσκα και original και με τα 7ρια είχα και καλύτερη απόκριση και ποιό γρήγορα έκανα τη δουλειά μου.

Da fuck?

Γιατί εγώ νόμιζα ότι τα 8 είναι πιο γρήγορα? :huh:

Τα Windows 8 είναι το ίδιο πετυχημένα με τα Windows (s)Vista! Όπως τότε έτσι και τώρα εγώ θα μείνω στο βασικό PC μου με τα ώριμα Windows XP μου (a.k.a. Windows 7 σήμερα 2013) μέχρι κάποιοι (όλοι εμείς) να γίνουν τα πειραματόζωα της Microsoft για να βγει ένα ποιό ώριμο λειτουργικό. Και φυσικά δεν θα πω μεγάλες κουβέντες ότι θα πάω σε MacOS/Chrome OS και κουραφέξαλα. Απλά θα κάνω λίγο υπομονή. Μέχρι τότε θα τα έχω στο netbook για να βλέπω τα mail μου και να γελάω με τo RetroUI που τα έχει όλα χύμα στο κύμα και να πω στον εαυτό μου ότι έβαλα κάτι φρέσκο και είδα κάτι διαφορετικό.

Πραγματικά ρε παιδιά και χωρίς να θέλω να την πω σε κανέναν, αλλά μερικοί πριν ποστάρετε, δεν έχετε την αυτογνωσία ότι σας λείπουν οι γνώσεις για να κρίνετε ένα OS; Όποιο κι αν είναι αυτό.

Win 95 λέει ο ένας, σαρώνουν τα mac λέει ο άλλος, σαν τα vista ο παραάλλος κοκ.

Πείτε ένα απλό "δεν μου αρέσουν", "δεν με βολεύουν" που αν θέλετε τη γνώμη μου, θα είναι και αληθές. Ούτε εμένα με βολεύουν. Τι σχέση έχει αυτο τώρα με τις δυνατότητες του OS και τα νέα στοιχεία που φέρνει, ένας θεός ξέρει.

• Like 9

Πάντως εγώ έχω διαφορετική άποψη με τους παραπάνω. Ναι θέλουν εξοικείωση. Ναι, θέλουν να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να τα φέρεις στα μέτρα σου, πχ να ταιριάξεις τις συντομεύσεις σου στην έναρξη με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί πιο γρήγορα. Μετά ΌΠΩςδεν χρειάζεται να ψάχνεις, τα έχεις όλα μπροστά σου.  (Αλλά στο android αυτό δεν λατρέψαμε;)

Όμως είναι ταχύτατα και οπτικά προσφέρουν το κάτι διαφορετικό. Κι όπως αναφέρθηκε τα windows 8 γίνονται πανεύκολα 7...τα 7 δεν μπορούν να γίνουν ποτε 8.

Αν γίνει και σωστή η εγκατάσταση (καθαρή) δεν κολλάνε ποτέ. (ούτε με τα 7 βέβαια είχα πρόβλημα).

Αν αγοράσω τώρα με την προσφορά τα 8, μπορώ να τα εγκαταστήσω κανονικά μετά τις 31/1;

Ξέρει κανείς αν θα υπάρξει πρόβλημα;
Θέλω και να προλάβω την προσφορά, αλλά δεν μπορώ προς το παρόν να κάνω φορμάτ, ούτε θέλω να τα βάλω όπως είναι πάνω από τα 7.

• Super Moderators

Αν αγοράσω τώρα με την προσφορά τα 8, μπορώ να τα εγκαταστήσω κανονικά μετά τις 31/1;

Ξέρει κανείς αν θα υπάρξει πρόβλημα;

Θέλω και να προλάβω την προσφορά, αλλά δεν μπορώ προς το παρόν να κάνω φορμάτ, ούτε θέλω να τα βάλω όπως είναι πάνω από τα 7.

λογικά ναι, με ένα τηλέφωνο/email στην MS θα σιγουρευτείς...

Παιδες που μπορω να βρω τα windows 8 σε καλη τιμη,για να βαλω σε free dos συστημα?

καλύτερη τιμή από τα 15/30 euro της αναβάθμισης δεν παίζει

τα 8 ειναι ιδια με τα 7 και ειναι και τζαμπα, δεν μπορω να καταλαβω ολο αυτο τον χαμο οτι δηθεν δεν αξιζουνε.<br />οποιος δεν εχει original windows να τα αγορασει με την προσφορα 15 ευρω χωρις 2η σκεψη.

• Super Moderators

όχι, επίσημα ισχύει για 7αρια αγορασμένα μετά τις 2 Ιουνίου...

πρέπει να το έχουμε γράψει κάμποσες ντουζίνες φορές στο topic...

Αν το pc που αγορασες είναι free dos ,και δεν είχες παλιοτερα pc, για να βάλεις νόμιμα windows 8 δεν είναι 15€,αφού δεν αναβαθμιζεις. Κάνω κάπου λάθος? τότε που τα βρίσκουμε φτηνότερα απο 100€?

Υπάρχει θεματάκι όμως με το media center. μου βγάζει να πληρώσω 10€, και στο site που συμπληρώνεις το mail μου βγάζει error. Καμία ιδέα;

Αν το pc που αγορασες είναι free dos ,και δεν είχες παλιοτερα pc, για να βάλεις νόμιμα windows 8 δεν είναι 15€,αφού δεν αναβαθμιζεις. Κάνω κάπου λάθος? τότε που τα βρίσκουμε φτηνότερα απο 100€?

βάλε σπασμένα 7 και μετά μπορείς να τα αγοράσεις... τουλάχιστον πριν κανένα μήνα μπορούσες σίγουρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...