Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περίπτωση που ξεκινήσω κ τα βάζω, τα 7 τρώνε φορματ που χω τωρα, δλδ πρέπει να κράτησω back up οτι χρειάζομαι; Ή απλα αναβαθμίζεται χωρίς να χαθεί τίποτα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ακομα χαζη ερωτηση, διαθεσιμα προς αναβαθμιση ειναι μονο τα 8προ.

Αυτα ειναι τα αντιστοιχα professional απ τα xp ας πουμε. δλδ ειναι η καλη εκδοση τους, ή θα εχει και καποια καλυτερη.?

Δημοσ.

Μια ακομα χαζη ερωτηση, διαθεσιμα προς αναβαθμιση ειναι μονο τα 8προ.

Αυτα ειναι τα αντιστοιχα professional απ τα xp ας πουμε. δλδ ειναι η καλη εκδοση τους, ή θα εχει και καποια καλυτερη.?

http://windows.about.com/od/windowsosversions/a/Which-Version-Of-Windows-8-Is-Right-For-You.htm

Google is our friend

Δημοσ.

Με το κλειδί των vista που έχω σε ένα laptop μπορώ να το πάρω στα 15€; γιατί είχα διαβάσει πιο παλιά ότι δούλευε η αναβάθμιση και από τα vista παρόλο που έλεγαν ότι είναι για αναβάθμιση από τα 7.

Δημοσ.

http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/upgrade-to-windows-8

Απο αυτό το link μπορείτε να πάρετε τα win 8 pro με 29,90€ .

Λέει για αναβάθμηση λογισμικού και τι είναι αυτό :

Θα κατεβάσετε τον Βοηθό αναβάθμησης και θα κάνει ένα check στο pc σας. Αν σας δώσει το οκ τότε μπορείτε να τα αγοράσετε με 29,90€ .

Προσοχή μπορείτε να βάλετε win της ίδιας αρχιτεκτονικής δηλ. 86 ή 64bit. με αυτά που εχετε.

Ακόμα και περασμένα απο τον θείο να έχετε μπορείτε να τα πάρετε. Σας κατεβάζει τα αρχεία και μετά μπορείτε να τα κάνετε σε dvd και να κάνετε ακόμα και καθαρή εγκατάσταση απο την αρχή.

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις εαν εχω τη δυνατοτητα μονο να αγορασω τα Win8 χωρις ομως να τα κατεβασω? Να μπορω δηλαδη να τα κατεβασω αλλη φορα αλλα να μη χασω τη διορια της προσφορας!

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις εαν εχω τη δυνατοτητα μονο να αγορασω τα Win8 χωρις ομως να τα κατεβασω? Να μπορω δηλαδη να τα κατεβασω αλλη φορα αλλα να μη χασω τη διορια της προσφορας!

Στην ουσία πρέπει να κατεβάσεις τον Βοηθό αναβάθμισης και μόλις σου δώσει το οκ αγοράζεις τα 8 και δεν κατεβάζεις το αρχείο.

Απλά πρέπει να βρείς μετά μια άλλη σωστή έκδοση των win 8 pro και να βάλεις το κλειδί που αγόρασες.

Δημοσ.

στο email επιβεβαίωσης αγοράς του κωδικού έχει και link που σε πηγαίνει σε σελίδα που μπορείς να κατεβάσεις τα windows ξανά όσες φορές θέλεις ή και να τα εγκαταστήσεις άμεσα

Δημοσ.

Είναι πιο γρήγορα, ανοίγουν και κλείνουν πολύ πιο γρήγορα, απο εκεί και πέρα στο gaming δεν νομίζω ότι προσφέρουν τίποτα περισσότερο. Όμως με 15€ , παρά τις όποιες αντιρρήσεις πολλών για το interface τους, νομίζω ότι αξίζει να τα έχεις σ'ένα partition και να τα δουλεύεις .

Δημοσ.

Είναι πιο γρήγορα, ανοίγουν και κλείνουν πολύ πιο γρήγορα, απο εκεί και πέρα στο gaming δεν νομίζω ότι προσφέρουν τίποτα περισσότερο. Όμως με 15€ , παρά τις όποιες αντιρρήσεις πολλών για το interface τους, νομίζω ότι αξίζει να τα έχεις σ'ένα partition και να τα δουλεύεις .

το ιδιο σκεφτικα αλλα δεν εχω key μετα τον ιουνιο να τα παρω με 15ε... :(

και να μην προσφερουν κατι λιγοτερο απο τα 7 οσον αφορα το gaming

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Έχω διαβάσει περίπου τις μισες σελίδες του νήματος αλλά δεν βρήκα αυτό που ψάχνω. Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν έχει ήδη απαντηθεί.

Λοιπόν έχω ένα Probook 4530s αγορασμένο πριν από τρεις μήνες με win 7 και αγόρασα κανονικά τα 8 με την προσφορά (14,99€).

Επειδή ήθελα να του βάλω και έναν πιο γρήγορο δίσκο, πήρα έναν wd black,  τον έβαλα έκανα εγκατασταση κανονικά, έβαλα το κλειδί αλλά δεν ενεγοποιούνται τα Windows. Μετά από ψάξιμο βρήκα ότι το κλειδί ισχύει μόνο για αναβάθμιοση, γι αυτό δεν το δέχεται.

Η ερώτηση είναι η εξής:

Μπορώ με κάποιο τρόπο (νόμιμο) να κάνω την ενεργοποίηση χωρίς να χρειαστεί να κάνω φορματ, να περάσω ξανά τα 7 (τα οποία δεν τα έχω κιόλας) και να κάνω upgrade;

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...