daPro Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 οχι τελικα εκανα παραγγελια με 30... τι ειναι το promo code? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 το code που τα παίρνεις με 15 euro αν έχεις τα windows 7 μετά τις 2 Ιουνίου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Αν έχεις κωδικό προσφοράς αλλά έχεις ήδη περασμένα τα 8άρια απο τον θείο, υπάρχει περίπτωση να εκμεταλευτείς την προσφορά χωρίς να εγκαταστήσεις απο την αρχή? και τί εννοώ να στήσεις vm πχ και απο κεί μέσα να εκτελέσεις τον οδηγό και αφού έχεις το κλειδί των 8 με καποιο ρόπο να το περάσεις στην ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση και να κάνεις ενεργοποίηση... για πείτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Πώς θα δω αν είναι συμβατά στο Dell Inspiron 2310 All in One;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi70 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 παιδια υπαρχει τροπος να τα παρω κι εγω με 15 € μιας και δεν εχω κλειδι για τα 7; διαβασα το νημα αλλα δεν εβγαλα ακρη! help! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 σαν ελληνας θα περιμενω την τελευταια στιγμη... αν και δεν δουλευουν σωστα στο λαπτοπ μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 παιδια υπαρχει τροπος να τα παρω κι εγω με 15 € μιας και δεν εχω κλειδι για τα 7; διαβασα το νημα αλλα δεν εβγαλα ακρη! help! Το μονο που χρειαζεσαι ειναι να εχεις στο pc σου windows 7 δεν χρειαζεται να ειναι ενεργοποιημενα και εναν κωδικο προσφορας για τα 15 γιουρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi70 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Το μονο που χρειαζεσαι ειναι να εχεις στο pc σου windows 7 δεν χρειαζεται να ειναι ενεργοποιημενα και εναν κωδικο προσφορας για τα 15 γιουρια. Εχω περασμενα τα win 7 , τον κωδικο προσφορας πως θα τον εχω τη στιγμη που για την προσφορα ζηταει κλεδι και δεν εχω για τα 7 Εχω περασμενα τα win 7 , τον κωδικο προσφορας πως θα τον εχω τη στιγμη που για την προσφορα ζηταει κλεδι και δεν εχω για τα 7 Για να προχωρισω στην προσφορα για τα 15 € μου ζηταει Εισαγάγετε τον αριθμό - κλειδί προϊόντος Windows 7¨το οποιο δεν εχω, μπορω με καποιον αλλο τροπο ή μονο αν τα παρω κανονικα με 30 € ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Εχω περασμενα τα win 7 , τον κωδικο προσφορας πως θα τον εχω τη στιγμη που για την προσφορα ζηταει κλεδι και δεν εχω για τα 7 Για να προχωρισω στην προσφορα για τα 15 € μου ζηταει Εισαγάγετε τον αριθμό - κλειδί προϊόντος Windows 7¨το οποιο δεν εχω, μπορω με καποιον αλλο τροπο ή μονο αν τα παρω κανονικα με 30 Τωρα για να παρεις κωδικο προσφορας χρειαζεσαι κλειδι οποτε με 30 ευρω τα περνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια στο PC εχει 4μερες με πήρε χαμπάρι η Microsoft και μου πέταξε μνμ ειναι πειρατικο το λογισμικό στα 7 ult 64, που χω επάνω. Αν αγοράσω τα 8, και βάλω το κλειδί απ τα windows 7του λάπτοπ που το πήρα Μάιο,αλλα το δηλώσω για Ιούνιο θα τα τσίμπησε με 15 η με 30;; Και ένα ακομα ερώτημα, πείτε πως τα βάζω,χρειάζεται φορματ η όχι, και αν δε μ αρέσουν μπορω να επιστρέψω στα 7, η φορματ κ επανεγκατασταση. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια στο PC εχει 4μερες με πήρε χαμπάρι η Microsoft και μου πέταξε μνμ ειναι πειρατικο το λογισμικό στα 7 ult 64, που χω επάνω. Αν αγοράσω τα 8, και βάλω το κλειδί απ τα windows 7του λάπτοπ που το πήρα Μάιο,αλλα το δηλώσω για Ιούνιο θα τα τσίμπησε με 15 η με 30;; Και ένα ακομα ερώτημα, πείτε πως τα βάζω,χρειάζεται φορματ η όχι, και αν δε μ αρέσουν μπορω να επιστρέψω στα 7, η φορματ κ επανεγκατασταση. Sent from my iPhone using Insomnia δεν υπαρχει περιπτωση... πας για 30ε. οταν πρωτο βγηκε η αγορα με key απο windows 7 μπορουσες να βαλεις key και απο τον θειο αν δε κανω λαθος η δε ρωτουσε καν για key. πρεπει να το πηραν γραμμη απ'οτι φενεται και το φτιαξανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Άμα δηλώσω το κλειδι το αυθεντικό απ το λάπτοπ μπορω να τα κατέβασω στο PC? γίνεται αυτη η μαιμουνια; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Άμα δηλώσω το κλειδι το αυθεντικό απ το λάπτοπ μπορω να τα κατέβασω στο PC? γίνεται αυτη η μαιμουνια; Sent from my iPhone using Insomnia Ναι, γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Σ ευχαριστω Βαγγο για τις απαντήσεις σου. Γνωρίζεις μετα αν μπορω να επιστρέψω πάλι σε win7; ΣΤα 8ποια έκδοση σου δίνουν; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 win8 pro δινουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις