Προς το περιεχόμενο

Windows 8 με 15 ευρώ?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι μέχρι την ημερομηνία που λήγει η προσφορά (τέλος γενάρη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά καλήμερα!Έκανα και εγώ την αναβάθμιση..Αλλά έχω μία απορία (συγχωρέστε αν έχει ξαναερωτηθεί αλλά είναι και 62 σελίδες το φόρουμ μπορεί να μου ξέφυγε..). Έστω ότι κάνω φορμάτ μετά τις 31-1-13 που ισχυεί η προσφορά πως ακριβώς μπορώ να επαναφέρω το media center από την στιγμή που το κλειδί της αναβάθμισης είναι διαφορετικό από αυτό των win8 pro χωρίς το media center??

Για την ακρίβεια δοκίμασα να κάνω φορμάτ και έβαλα απευθείας αντί για το κλειδί των win8pro (σκετο) το κλειδί των win8 pro with mc που μου έστειλε η microsoft και η διαδικασία δεν προχωράει..

Επομένως έστω ότι κάνω φορμάτ μετά την προθεσμία της προσφοράς..θα ισχυεί κανονικά το κλειδί ή πρέπει να κάνω τπτ άλλο?

Ρε παιδια εχω μια απορια, διαβασα καμια δεκαρια σελιδες στο νημα και δεν βρηκα απαντηση αναλυτικη, μονο του οτι γινεται. Το να περασω στο λαπτοπ τα 8 ειναι ευκολο με βαση αυτα που λεει η σελιδα της microsoft. Το θεμα ειναι πως μπορω να τα περασω και στο σταθερο μου μετα χωρις να πληρωσω ξανα 30 ευρω? Το γραφω αυτο γιατι στη σελιδα της microsoft δεν αναφερει οτι μπορουμε να τα περασουμε σε iso αλλα μονο με τον οδηγο αναβαθμισης. Να προσθεσω οτι στο λαπτοπ εχω αυθεντικα αλλα στο σταθερο εχω πειρατικα και ετσι και αλλιως θελω να κανω clean install στο σταθερο. Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω

1)Ξερεις πως τα περναμε σε iso?

2)Aν στο σταθερο βαλω αυτο το iso με φορματ και τον κωδικο του λαπτοπ τι προβλημα να υπάρξει?

Για το 2... Απλά δεν θα κάνει ενεργοποίηση... Εγκατάσταση θα μπορείς να τα κάνεις κανονικά...

Ολα οκ τα καταφερα με 29.90....ΤΕΛΕΙΑ!!!

Το θεμα ειναι οτι για να κατεβασω το windows media center θελει αλλα 9.99 ενω λεει δωρεαν...

Ξερει κανενας τι παιζει;

Για διάβασε εδώ > http://www.insomnia.gr/topic/468355-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD-windows-8-media-center-pack-windows-8-pro/?hl=%2B%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD+%2Bwindows+%2Bmedia+%2Bcenter

χρησιμοποιεί τόσος κόσμος τον Media Center? ή απλά επειδή είναι τσάμπα το θέλετε όλοι? στα 7 το θυμάμαι από τα πιο ενοχλητικά πράγματα όταν καταλάθος άνοιγα εκείνο αντί για τον player με δεξί click....

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...