elteo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Από ότι κατάλαβα σου δίνει επιλογή αν θες να κάνεις upgrade ή να κάψεις dvd να κάνεις clean install πιο μετά, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisStathis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Με καθε επιφύλαξη αρκετοι απο γειτονικα forums,ίσως και εδω εχουν προβεί σε αξιοποίηση της προσφοράς για αγορα των windows 8 με μόλις 15 ευρώ. Αρκει να δηλωσετε στην παρακάτω φόρμα αγορα υπολογιστή την περίοδο Σεπτεμβρίου. (αγορασμένα αυθεντικα αλλα και απο το θείο) https://www.windowsu...GR/Registration# Σε άλλους κατα τη διάρκεια της αναβάθμισης τους ζητα να δώσουν valid seial key και σε αλλους οχι (ισως θεμα random ή browser )Μπορείτε να επιλεξετε να σωσετε το image σε usb,dvd,etc Επίσης απο το παρακάτω link μπορείτε να πάρετε δωρεάν τον Media Center για τα 8 http://windows.micro...8/feature-packs (το mail αργει να ερθει ~2μερες) Επαναλαμβάνω, δικό σας το όποιο ρίσκο!! Update: Επισημα τα 15 ευρω ισχυουν για αγορα των windows 8. Τον Τ.Κ. συμπληρωστε τον με τη μορφή ΧΧΧ ΧΧ. Για το πρόβλημα με τα unactivated windows λόγω του install σε άδειο δίσκο (χωρίς win7), ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και το registration θα γίνει κανονικά Open regedit by pressing Windows-q, entering regedit and selecting the result from the list of hits. Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/ Change MediaBootInstall from 1 to 0 Go back to the start screen and enter cmd there. Right-click Command Prompt and select to run it as administrator. Type slmgr /rearm on the command line and hit enter. Reboot Windows now. Run the activation utility afterwards, enter your product key to activate Windows. ευχαριστούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 παντως εγω που το προσπαθησα με κωδικο win7 pro δε μου το δεχεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anivas11 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 παντως εγω που το προσπαθησα με κωδικο win7 pro δε μου το δεχεται... Αν δεν είναι win7 ενεργοποιημένα από το καλοκαίρι και μετά δεν μπορείς να τα πάρεις με 15€ Πάς στην παρακάτω περίπτωση : http://windows.microsoft.com/el-GR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_Hero_ShopHP_FPP_Null Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ekτοσ αν εχει τον κωδικο απο την προσφορα της 1ης σελιδας που το παιρνει με 15.ΚΑι κατι ακομα.Μην ψαρωνετε αναβαθμιζει τα παντα (και vista kai xp) και οχι μονο τα 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασα αυτό το "κολπό" που είχε αναφερθεί μερικά post πιο πριν και δεν δουλεύει. Δοκίμασα δηλαδή να βάλω το media player key στα windows 8 Preview και δεν μου το δέχτηκε. Το λέω για να μην παιδεύεστε άδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodlessz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εχω την εντύπωση ότι αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα ότι δεν μπαίνει σε preview και θέλει καθαρή εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Κατέβασα το iso έκανα clean install με 30 ευρουλάκια και τέλος! Τσάμπα το ρισκάρετε να σας ελέγξουν για 15€. Ηδη η τιμή είναι χώμα αν λάβουμε υπόψιν πόσο πουλούσε προηγούμενες εκδόσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδη τωρα που τ αεχουμε ηδη εγκαταστησει τι ελεγχο να μας κανουν???????Ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Φύλαγε τα ρούχα σου.... Δεν ξέρω. Μπορεί και τίποτα, το πιο πιθανό. Αλλά για 15€ δεν ρισκάρω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασα αυτό το "κολπό" που είχε αναφερθεί μερικά post πιο πριν και δεν δουλεύει. Δοκίμασα δηλαδή να βάλω το media player key στα windows 8 Preview και δεν μου το δέχτηκε. Το λέω για να μην παιδεύεστε άδικα. Σε εμένα δούλεψε! Έκανα καθαρή εγκατάσταση τα PRO x64 τα ενεργοποιησα με ένα κμς activator και στη συνεχεια εβαλα το κλειδί που έλαβα και αναβαθμίστηκαν με το καινούριο κλειδί! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Τζαμπέ δηλαδή? Συ 'σαι ωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Σε εμένα δούλεψε! Έκανα καθαρή εγκατάσταση τα PRO x64 τα ενεργοποιησα με ένα κμς activator και στη συνεχεια εβαλα το κλειδί που έλαβα και αναβαθμίστηκαν με το καινούριο κλειδί! Δηλ.που περασες το κλειδι? Ειναι αυτο που εστειλαν για το mediacenter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 http://www.askvg.com/how-to-enable-or-install-windows-media-center-in-windows-8/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiou.cr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί τον Kms activator το avg μου τον βλέπει σαν Trojan ? λογικό ? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις