lui12 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 τελικά με Vista ο κωδικός δεν ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Η προσφορά αφορούσε αναβάθμιση από Windows 7, όχι από Vista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 τελικά με Vista ο κωδικός δεν ισχύει Εγω το εκανα σε λαπτοπ με vista και αναβαθμισε μια χαρα.ΜΕ τον κωδικο εννοειται (15 ευρω).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εννοείς ότι έβαλες serial των Vista και το δέχτηκαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 oxi εννοω οτι πηρα την προσφορα που περιγραφεται στην πρωτη σελιδα (15 ευρω αντι 30) και εκανε αναβαθμιση απο VISTA και οχι απο 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lui12 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 τελικά τον δέχτηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Τι εννοεις?> Εκανα αιτηση για κλειδι media center moy ηλθε Και ενω πριν ηταν ολα οκ μετα την επανεκκινηση μου εβγαλε οτι το κλειδι ηταν ακυρο και αρα τα windows μη ενεργοποιημενα.Πηρα στη ms και τελικα με τα πολλα μου ειπαν οτι επειδη εχω 2 αδειες και στις δυο εδωσα το ιδιο μειλ μαλλον εφταιγε αυτο.Τελικα μου εκαναν ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου αλλα οπως ειπε φιλος πιο πριν δεν ξερω τελικα ποιο κλειδι ισχυει σε περιπτωση που θελω να κανω φορματ (θα τους παρω αυριο).ΠΑντως απο οτι μου ειπε το παιδι με το οποιο και επικοινωνησα οσοι εχουν βαλει media center το παλιο κλειδι δεν ισχυει γιατι το κλειδι του media center ουσιαστικα αντικαθιστα το κλειδι των windows αφου ουσιαστικα προκειται για αναβαθμισμενο προιον (windows pro-windows pro with media center). Για οποιον ενδιαφερεται επειδη επικοινωνησα με την ms σε περιπτωση φορματ ισχυει το πρωτο κλειδι με το οποιο και εγινε η αρχικη εγκατασταση και το οποιο και παραλαβαμε με την αγορα και οχι το κλειδι του media center η κατι αλλο.Ελπιζω να ισχυει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 προφανώς, γιατί να ισχύει το κλειδί του media center για το windows installation? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Giati αν δεις παραπανω αναφερω οτι με το που εβαλα το κλειδι του MEDIA CENTER ακυρωθηκε το κλειδι της MS και χρειαστηκε να γινει ενεργοποιηση απο το τηλεφωνο.Αναρωτηθηκα λοιπον τι γινεται σε περιπτωση που χρειαστει να κανω φορματ ποιο κλειδι να βαλω δηλαδη.Η απαντηση ειναι αυτη που ειπα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα. Στην προσφορα με τα 30 ευρω για το windows 8 upgrade αναφερει οτι μπορουν να τοποθετηθουν σε 5 υπολογιστες. Με 2 φιλους αποφασισαμε να τα παρουμε και να περασουμε 3 απο τα 5 στα pc μας. Πιστευετε οτι θα υπαρχει καποιο προβλημα; Επισης αν καποια στιγμη χρησιμοποιηθουν και τα 5 κλειδια(δηλαδη το ενα κλειδι για τα 5 pc) θα μπορω να τα ξαναενεργοποιησω σε περιπτωση που χρειαστω format με τηλεφωνο στη microsoft οπως γινοταν και παλιοτερα; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Giati αν δεις παραπανω αναφερω οτι με το που εβαλα το κλειδι του MEDIA CENTER ακυρωθηκε το κλειδι της MS και χρειαστηκε να γινει ενεργοποιηση απο το τηλεφωνο.Αναρωτηθηκα λοιπον τι γινεται σε περιπτωση που χρειαστει να κανω φορματ ποιο κλειδι να βαλω δηλαδη.Η απαντηση ειναι αυτη που ειπα παραπανω. still, το ότι θα έβαζες μετά από format το key το οποίο σου έδωσαν όταν αγόρασες τα windows κι όχι του Media Center είναι αυτονόητο... Καλησπερα. Στην προσφορα με τα 30 ευρω για το windows 8 upgrade αναφερει οτι μπορουν να τοποθετηθουν σε 5 υπολογιστες. Με 2 φιλους αποφασισαμε να τα παρουμε και να περασουμε 3 απο τα 5 στα pc μας. Πιστευετε οτι θα υπαρχει καποιο προβλημα; Επισης αν καποια στιγμη χρησιμοποιηθουν και τα 5 κλειδια(δηλαδη το ενα κλειδι για τα 5 pc) θα μπορω να τα ξαναενεργοποιησω σε περιπτωση που χρειαστω format με τηλεφωνο στη microsoft οπως γινοταν και παλιοτερα; Ευχαριστω. όχι, στην προσφορά αναφέρει ότι με το ίδιο ονοματεπώνυμο μπορείς να αγοράσεις άδειες για μέχρι 5 υπολογιστές, όχι ότι με 1 άδεια (30 euro) θα μπορείς να την βάλεις σε 5 pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Tα 30 ευρά ισχύουν για όλους τους άλλους που έχουν κανονικά 7αρια αγορασμένα όχι το 12 ? Γιατί για 15 δεν θα κάνω λαμακίες. Επίσης μπορώ να το σώσω κάπου σε περίπτωση που θέλω να κάνω φορμάτ στο μέλλον? Χάνονται όλα? Να πάρω backup? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 έχουν ειπωθεί όλα σε προηγούμενα posts... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 σε 58 σελ....? πιο λίγο θα σου έπαιρνε να μου δώσεις μία απάντηση επι του θέματος. κάποιος άλλος αν μπορεί να βοηθήσει? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anivas11 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 σε 58 σελ....? πιο λίγο θα σου έπαιρνε να μου δώσεις μία απάντηση επι του θέματος. κάποιος άλλος αν μπορεί να βοηθήσει? Ευχαριστώ. Το αναφέρει στην πρώτη σελίδα, τον τρόπο να κάνεις καθαρή εγκατάσταση, χωρίς να έχεις κάποιο λειτουργικό. Οπότε δεν έχει σημασία τι έχεις και αν έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις