Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα αιτηση για κλειδι media center moy ηλθε Και ενω πριν ηταν ολα οκ μετα την επανεκκινηση μου εβγαλε οτι το κλειδι ηταν ακυρο και αρα τα windows μη ενεργοποιημενα.Πηρα στη ms και τελικα με τα πολλα μου ειπαν οτι επειδη εχω 2 αδειες και στις δυο εδωσα το ιδιο μειλ μαλλον εφταιγε αυτο.Τελικα μου εκαναν ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου αλλα οπως ειπε φιλος πιο πριν δεν ξερω τελικα ποιο κλειδι ισχυει σε περιπτωση που θελω να κανω φορματ (θα τους παρω αυριο).ΠΑντως απο οτι μου ειπε το παιδι με το οποιο και επικοινωνησα οσοι εχουν βαλει media center το παλιο κλειδι δεν ισχυει γιατι το κλειδι του media center ουσιαστικα αντικαθιστα το κλειδι των windows αφου ουσιαστικα προκειται για αναβαθμισμενο προιον (windows pro-windows pro with media center).

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι εχθές, η πληρωμή στο PayPal ήταν σε κατάσταση pending. Σήμερα γράφει expired. WTF τα πήραμε τσάμπα τελικά; :-o

Και εδώ τα ίδια...Ή τα πήραμε τσάμπα ή πήραμε τα @@ μας!

Δημοσ.

Θα πρεπει να αναφερουμε οποια προβληματα με τα κλειδια και ενδεχομενη λυση. Απο αυριο να βομβαρδισουμε την MS με απανωτα τηλεφωνηματα.

Δημοσ.

To πρωτο μαλλον.Καλα τετοιο ζορι να πληρωσετε???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα αιτηση για κλειδι media center moy ηλθε Και ενω πριν ηταν ολα οκ μετα την επανεκκινηση μου εβγαλε οτι το κλειδι ηταν ακυρο και αρα τα windows μη ενεργοποιημενα.Πηρα στη ms και τελικα με τα πολλα μου ειπαν οτι επειδη εχω 2 αδειες και στις δυο εδωσα το ιδιο μειλ μαλλον εφταιγε αυτο.Τελικα μου εκαναν ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου αλλα οπως ειπε φιλος πιο πριν δεν ξερω τελικα ποιο κλειδι ισχυει σε περιπτωση που θελω να κανω φορματ (θα τους παρω αυριο).ΠΑντως απο οτι μου ειπε το παιδι με το οποιο και επικοινωνησα οσοι εχουν βαλει media center το παλιο κλειδι δεν ισχυει γιατι το κλειδι του media center ουσιαστικα αντικαθιστα το κλειδι των windows αφου ουσιαστικα προκειται για αναβαθμισμενο προιον (windows pro-windows pro with media center).

το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ... ποιο νούμερο κάλεσες και τι επιλογές πάτησες?

edit: τελικά βρέθηκε η άκρη. κάλεσα το 2111206500 και πάτησα την επιλογή που λέει ότι είμαι τελικός χρήστης, μετά επέλεξα την προσφορά αναβάθμισης σε Windows 8 και επιτέλους μίλησα με εναν υπάλληλο ο οποίος μου έκανε την ενεργοποίηση κανονικά και τώρα δουλεύουν και οι δυο υπολογιστές με το ίδιο κλειδί του media center. ρώτησα τον υπάλληλο και μου είπε αυτά που είπε και σε εσένα.

Επεξ/σία από katsikoula
Δημοσ.

Παιδιά μετα το "getting files ready" θα με ρωτησει αν θελω να κανω install ετσι? Τα αγορασα για να τα εχω για μελλοντικη χρηση...μην μου κανει upgrade και τραβαω τα μαλλια μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Με laptop που αγοράστηκε Σεπτέμβριο από Media Markt με τα 7 Χ64 αυθεντικά, θέλω να τα κατεβάσω να τα ''κάψω'' σε iso και να τα βάλω σε desktop (μόνο σ'αυτό) που έχει τα 7 proffesional X64 αυθεντικά κι αυτά γίνεται ή θα μου τα μπλοκάρει;

2)Έχω τον λογαριασμό paypal ενός φίλου μπορώ να δώσω το δικό μου e-mail κατα την εγγραφή ώστε να έρθει σε μένα μόνο ο κωδικός και η ολοκλήρωση της αγοράς να γίνει από του φίλου μου;

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Μια από τα ίδια...θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την Microsoft για τις 2 δωρεάν άδειες :)

Πάντως εμείς, η paypal και η τράπεζα δεν έχουμε καμιά ευθύνη για το αν δεν θέλουν να πληρωθούν.

Μην ακυρώσουν τις άδειες μόνο....αλλά θα φάνε κράξιμο.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια...θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την Microsoft για τις 2 δωρεάν άδειες :)

Πάντως εμείς, η paypal και η τράπεζα δεν έχουμε καμιά ευθύνη για το αν δεν θέλουν να πληρωθούν.

κ%^$^%$^φαρδοι.....

να ρωτήσω ρε παιδιά με κλειδί από windows 7 μπορώ να κάνω upgrade στα vista που έχω με 15 ευρώ ?

Αν εχεις κωδικο απο τη γνωστη προσφορα ναι....

Δημοσ.

:rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...