Προς το περιεχόμενο

Windows 8 με 15 ευρώ?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Meta απο αυτο γιατι νιωθω μ^%$%^κας που εδωσα 15 ευρω για το γνησιο?Ασε που μολις εγκατεστησα το MEDIA CENTER moy ακυρωθηκε το (γνησι) κλειδι της αδειας των windows kai περιμενω λυση....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Meta απο αυτο γιατι νιωθω μ^%%^κας που εδωσα 15 ευρω για το γνησιο?Ασε που μολις εγκατεστησα το MEDIA CENTER moy ακυρωθηκε το (γνησι) κλειδι της αδειας των windows kai περιμενω λυση....

Όπως και να έχει τα 15 δεν πήγαν στον άνεμο...πήρες τα "ζα" που αναλογούν και με το παραπάνω.

Τι εννοείς λέγοντας πως ακυρώθηκε το κλειδί σου? Αν αύριο πας για format με ποιο κλειδί θα κανείς εγκατάσταση?

Αποστολή από το Optimus 2X με τη χρήση Insomnia App

μεταξύ μας, σαν πολλές τρύπες έχει η MS...τυχαίο;

Να δεις που αφήνουν όλες αυτές τις τρύπες για μερικούς μήνες για να πούνε ότι "πούλησαν" ΧΧΧ εκατομμύρια αντίγραφα Windows 8 και μετά από αυτό θα κλειδώσουν όλα και θα πάρουμε όλοι τον γκιόνη!

εγω εκανα το λάθος και τα εγκατέστησα σβήνοντας τα ομολωγουμένως φοβερά Windows 7 Pro.

ΤΙ μ@λ@κιΕ@@@ ειναι αυτα τα 8 ?!

Ειδικά κάτι εργαλεία για Development που χρησιμοποιώ ολο κράσαραν με τα 8.

Αν δεν βγεί Service Pack, σωστό κουμπί START με τα προγράμματα μέσα (οχι με πατέντες) εγώ ΔΕΝ τα ξαναακουμπάω.

• Like 1

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να βάλλουν μπροστά το microsoft application store.

Φτηνές εφαρμογές, για να ψωνίζεις ότι τραβάει η ψυχή σου.

Τα win8 δωρεάν ή έστω με συμβολική τιμή θα τα δίνουν, για να διατηρήσουν την ηγετική τους θέση.

Αλλάζει η αγορά και ως συνήθως η Microsoft προσαρμόζεται με μικρή καθυστέρηση, αλλά προσαρμόζεται πάντα καλύτερα από όλους.

• Like 1

Θέλει ένας φίλος μου να αγοράσει καινούργιο υπολογιστή... Αν αγοράσω την άδεια από τον υπολογιστή μου θα έχει πρόβλημα αυτός; Τον υπολογιστή θα τον πάρει χωρίς windows και απλά έχω κρατημένα κουπόνια για τα 15 ευρώ... Απλά λέω να γλιτώσω την διαδικασία να του βάλω πρώτα τα windows 7 σπασμένα πρώτα...

Meta απο αυτο γιατι νιωθω μ^%$%^κας που εδωσα 15 ευρω για το γνησιο?Ασε που μολις εγκατεστησα το MEDIA CENTER moy ακυρωθηκε το (γνησι) κλειδι της αδειας των windows kai περιμενω λυση....

πως εγινε αυτο? αναβαθμηση εκανες η καθαρη εγκατασταση? δεν το εχει αναφερει κανεις αλλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...