Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 αν έχεις αποκτήσει την άδεια των windows μετά τις 2 Ιουνίου 2012 ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ερώτηση. οταν με το καλό τα αγοράσω (έχω ήδη κωδικό προσφοράς) θα μπορώ να τα γράψω σε ένα dvd-φλασακι και να κάνω καθαρή εγκατάσταση ή θα πρέπει να τα τρέξω μέσα από windows και να κάνω upgrade; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 both... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 both... Αφού μπορώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση κομπλέ, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Θα κλείσει μήνας από τότε που έχω αγοράσει και εγκαταστήσει τα Windows 8 και ακόμη καμιά χρέωση. Στο paypal εξακολουθεί να φαίνεται pending... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Θα κλείσει μήνας από τότε που έχω αγοράσει και εγκαταστήσει τα Windows 8 και ακόμη καμιά χρέωση. Στο paypal εξακολουθεί να φαίνεται pending... Και εγώ τα ίδια...Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!Φίλε μου μήπως επικοινώνησες με PAYPAL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Σχετικά μ'αυτό τι έχετε να πείτε? http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231223057 Ισχύει όντως κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Σχετικά μ'αυτό τι έχετε να πείτε? http://tech.in.gr/ne...?aid=1231223057 Ισχύει όντως κάτι τέτοιο? Δεν το δοκιμασα αλλα η "προσφορα" για το δωρεαν media center ισχυει ακομα...εμενα μου ηρθε το κλειδι σημερα ενω ειχα κανει registration προχτες...δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτη η αργοπορια...επισης δεν εχω πλεον τα win8 ωστε να δω αν δουλευει... Μετα και απο αυτο πιστευω οτι κανεις στον κοσμο δεν θα εχει σπασμενα windows...ωραιος τροπος να εξαλιψεις την πειρατεια...Αντε να κανει κατι παρομοιο και στο office... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theosk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα, αν εκαταστησω τα 8 στο pc που εχω τωρα, θα μπορω αργοτερα αν κανω αναβαθμιση(νεο pc) να τα περασω σε εκεινο? Αν δεν γινεται, τοτε να τα κρατησω για αργοτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 δεν ειμαι ικανοποιημενος windows 8..ξανα εγκατασταση windows 7.. εισαστε ικανοποιημεν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 και με το παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 full ικανοποιημένος , με ssd πάνε σφαίρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα, αν εκαταστησω τα 8 στο pc που εχω τωρα, θα μπορω αργοτερα αν κανω αναβαθμιση(νεο pc) να τα περασω σε εκεινο? Αν δεν γινεται, τοτε να τα κρατησω για αργοτερα.. Λογικά επειδή θα έχουν διαφορετικό hardware, τα Windows τα βλέπουν σαν διαφορετικά μηχανήματα, οπότε δεν θα μπορέσεις να τα ενεργοποιήσεις. δεν ειμαι ικανοποιημενος windows 8..ξανα εγκατασταση windows 7.. εισαστε ικανοποιημεν?? Μια χαρά είναι. Βέβαια οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρά είναι. Βέβαια οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές. Δεν είναι μικρές και το έχουμε πει επανειλημμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ τα ίδια...Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!Φίλε μου μήπως επικοινώνησες με PAYPAL; Δεν είναι δικό μας το πρόβλημα ή του paypal. Προφανώς ο πωλητής αργεί να στείλει κάποια στοιχεία στην τράπεζα ή το paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις