katsikoula Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τα κατεβαζω αυτη τη στιγμη με 30 ευρω. Θελω να μαθω ομως , επειδη δεν ειδα πουθενα επιλογη. Ειναι x32 ή x64 ; Αυτη τη στιγμη εχω εγκατεστημενα 7 64bit. άρα θα σου κατεβάσει windows 8 pro 64bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 αρα ; Πως το ξερω.. αν μου κατεβασει 32αρια τι μπορω να κανω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 σου κατεβάζει την αντίστοιχη έκδοση από αυτή που αναβαθμίζεις, αν δλδ είχες εγκατεστημένα 32bit θα σου κατέβαζε 32bit... βέβαια το product key κάνει και για τα 2, όχι μόνο ότι σου κατεβάζει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τα κατεβαζω αυτη τη στιγμη με 30 ευρω. Θελω να μαθω ομως , επειδη δεν ειδα πουθενα επιλογη. Ειναι x32 ή x64 ; Αυτη τη στιγμη εχω εγκατεστημενα 7 64bit. Εφόσον έχεις x64, τα windows που κατεβάζεις είναι και αυτά x64. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα μολις πληρωσα μεσω paypal τιμη 15 ευρω και τα κατεβαζω τωρα..χωρις dvd.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα μολις πληρωσα μεσω paypal τιμη 15 ευρω και τα κατεβαζω τωρα..χωρις dvd.. Δεν σου ζητησε κωδικό??wtf?? Τωρα τα εκανες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Παντως για οποιον τυχον ενδιαφερεται μου εκανε κανονικα εγκατασταση των 8 πανω απο γνησια vista home basic mia χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δεν σου ζητησε κωδικό??wtf?? Τωρα τα εκανες?? μου εστειλ για email κωδικος προωθησης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 πλαίσιο και turboX δήλωσα για να πάρω τον κωδικό και σε καθαρό setup δούλεψε μια χαρά το key χωρίς κανένα κόλπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 μου εστειλ για email κωδικος προωθησης.. πλαίσιο και turboX δήλωσα για να πάρω τον κωδικό και σε καθαρό setup δούλεψε μια χαρά το key χωρίς κανένα κόλπο Τώρα το κανατε??Με γνήσια windows έτσι?? Γιατί εμενα μου ζητάει serial number... Εισαγάγετε τον αριθμό - κλειδί προϊόντος Windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 έτυχε δεν πέτυχε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 έτυχε δεν πέτυχε... Καλά εγω ευτυχως ειχα παρει ενα κωδικό προσφορα απο την αρχη που ξεκινησε ολο αυτό αλλα και να εβρισκα τωρα κανα 2 και για τους φιλους μου δεν θα με χαλαγε Λες να μην ειχαν γνήσια τα windows ε??καλα θα δοκιμάσω μεχρι να τους ρίξω το σύστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brandon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Τώρα το κανατε??Με γνήσια windows έτσι?? Γιατί εμενα μου ζητάει serial number... Εισαγάγετε τον αριθμό - κλειδί προϊόντος Windows 7 Με 13/11 ημερομηνία το έκανα εγω χωρίς γνήσια windows7 και δεν ζήτησε serial. Δεν ξέρω..ίσως είναι random? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 εγω 30/10 χωρίς γνησιας windows 7 αλλά τωρα δεν μπορω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p8denu Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ισχυει ακομα η προσφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις