Προς το περιεχόμενο

Windows 8 με 15 ευρώ?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Ακόμα και το DSP να ήταν έπρεπε τουλάχιστον να έχουν ένα serial, και ένα βιβλιαράκι... Όχι σκέτο cd... Τουλάχιστον ας μην έκανε 15 ευρώ γι'αυτό το πράμα...

πάντα έτσι ήταν το συγκεκριμένο dvd...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικα με το θεμα της εγκαταστασης που πολλοι εκφραζουν αποριες, οποιος θελει να κανει clean install, αφου εχει αποκττησει το key των windows 8, ειτε με 15 - ειτε με 30 ευρω, και μεσα απο οποιοδηποτε λειτουργικο να εχει κανει την διαδικασια του assistant (xp - vista - win7), μπορει να κανει clean installation των windows 8 σε οποιο υπολογιστη θελει (according to hardware compatibility), ασχετως αν αυτο to pc η το laptop πριν ειχε xp, vista, win7 (κανοντας οπως εχει προαναφερθει ειτε install over install ειτε το cmd hack).

Συνεπως δεν χρειαζεται το αρχειο των win8 που θα δημιουργηθει στο iso που μασ κατεβαζει o assistant , και μπορει αντι αυτου οποιος θελει να κατεβασει για 32 bit την εκδοση [Windows 8 (x86) - DVD (English)] - en_windows_8_x86_dvd_915417.iso , και για 64 bit την εκδοση [Windows 8 (x64) - DVD (English)] - en_windows_8_x64_dvd_915440.iso με σχετικα info στο ακολουθο link; http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads#searchTerm=&ProductFamilyId=481&Languages=en&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

Ειναι η core και η pro edition μαζι στα αντιστοιχα bit για το καθενα iso, με δυνατοτητα επιλογης ποια θελουμε, αλλα και επιπροσθετα θα ενεργοποιησει την pro εκδοση αν το κλειδι μας ειναι για pro win8 (pro εχει δωσει ο upgrade assistant).

Αρα οποιος θελει clean install μπορει να κατεβασει αυτα ελεγχοντας το hash του iso που θα κανει download με το αντιστοιχο απο το official link που εχω δωσει απο πανω για να ειναι απολυτα σιγουρος οτι ειναι το ακριβες αρχειο).

Δεν παραθετω καποιο link εδω οπως γινεται κατανοητο λογω των κανονων του forum (αλλα ειναι πολυ ευκολο να τα βρει κανεις με ενα μικρο ψαξιμο).

Σχετικα με το θεμα της εγκαταστασης που πολλοι εκφραζουν αποριες, οποιος θελει να κανει clean install, αφου εχει αποκττησει το key των windows 8, ειτε με 15 - ειτε με 30 ευρω, και μεσα απο οποιοδηποτε λειτουργικο να εχει κανει την διαδικασια του assistant (xp - vista - win7), μπορει να κανει clean installation των windows 8 σε οποιο υπολογιστη θελει (according to hardware compatibility), ασχετως αν αυτο to pc η το laptop πριν ειχε xp, vista, win7 (κανοντας οπως εχει προαναφερθει ειτε install over install ειτε το cmd hack).

Συνεπως δεν χρειαζεται το αρχειο των win8 που θα δημιουργηθει στο iso που μασ κατεβαζει o assistant , και μπορει αντι αυτου οποιος θελει να κατεβασει για 32 bit την εκδοση [Windows 8 (x86) - DVD (English)] - en_windows_8_x86_dvd_915417.iso , και για 64 bit την εκδοση [Windows 8 (x64) - DVD (English)] - en_windows_8_x64_dvd_915440.iso με σχετικα info στο ακολουθο link; http://msdn.microsof...ndex=0&FileId=0

Ειναι η core και η pro edition μαζι στα αντιστοιχα bit για το καθενα iso, με δυνατοτητα επιλογης ποια θελουμε, αλλα και επιπροσθετα θα ενεργοποιησει την pro εκδοση αν το κλειδι μας ειναι για pro win8 (pro εχει δωσει ο upgrade assistant).

Αρα οποιος θελει clean install μπορει να κατεβασει αυτα ελεγχοντας το hash του iso που θα κανει download με το αντιστοιχο απο το official link που εχω δωσει απο πανω για να ειναι απολυτα σιγουρος οτι ειναι το ακριβες αρχειο).

Δεν παραθετω καποιο link εδω οπως γινεται κατανοητο λογω των κανονων του forum (αλλα ειναι πολυ ευκολο να τα βρει κανεις με ενα μικρο ψαξιμο).

Μπορεις να το εξηγησεις καπως καλυτερα? Μπορουμε να εχουμε το ιδιο κλειδι σε 2 υπολογιστες?

πάντα έτσι ήταν το συγκεκριμένο dvd...

Πάντως τα xp που τα είχα πάρει update παλιά είχε ένα βιβλιαράκι και το serial number με αυτοκόλλητο... Αυτό τίποτα κυριολεκτικά... Θα τους στείλω mail μου φαίνεται... Είναι κυριολεκτικά κοροϊδία γιατί δεν αναγράφουν τίποτα τι ακριβώς περιλαμβάνει... Το μόνο καλό είναι ότι τα cd είναι ελληνικά...

Sent from my iPhone using Insomnia

Μπορεις να το εξηγησεις αυτο καπως πιο αναλυτικα? Κατεβαζουμε απο το λινκ που εδωσες το iso και μετα τι κανουμε?

Αυτό με την διπλή χρέωση που συμβαίνει σε πολλούς είναι παράνομο. Δεν μπορεί κάποιος να τραβήξει απο Paypal λογαριασμό χρήματα. Τα χρήματα γίνονται αποστολή απο έναν χρήστη σε άλλο. Τι ποσό σας λέει όταν πληρώνετε στο Paypal;

τρεις κινήσεις μου εμφανίζει το paypal:

Oct 29 Order To win8 upgrade -14,99€

Nov 6 Transfer From Credit Card 14,99€

Nov 6 Payment To win8 upgrade -14,99€

Τα παραπάνω είναι παραγγελία και χρέωση στην κάρτα σε ξεχωριστούς χρόνους.

Δεν είναι διπλή χρέωση.

Λοιπον προς αποφυγη παρεξηγησεων.

Η μ#@$%κια ειναι της εθνικης.

Επικοινωνησα και με την MS και με την paypal.

Απο την πρωτη δεν εχω παρει απαντηση.Η δευτερη με ενημερωσε οτι 31/10 εκανα την παραγγελια και 6/11 μονο δεσμευτηκε το ποσο των 15 ευρω.

Σε επικοινωνια μου με την εθνικη μου επιβεβαιωσαν οτι εχουν μονο μια χρεωση απο ΜΣ στις 6/11 και μια δεσμευση η οποια ομως δεν εχει αρει και στο e-banking φαινεται σαν χρεωση (και στη συνολικη οφειλη).

Μπαχαλο δηλαδη.

Προκειται λοιπον να προχωρησω στην εγκατασταση των 8 και στο λαπτοπ(εχει vista) με το κουπονι αναβαθμισης που πηρα τη δευτερα.Απλα 2 ερωτησεις.

1)Μπορω να κανω κατευθειαν upgrade απο τα βιστα?

2)Θελω να κρατησω μονο τις ρυθμισεις του ιντερνετ.Ποια επιλογη διαλεγω (ρυθμισεις και αρχεια?)

Εγώ όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να πληρώσω. Ούτε με paypal Ούτε με προπληρωμένη πιστωτική...

Γράφει: Status: Canceled

Shipping Address: No Address Provided

Καμιά ιδέα;

Όχι

Στο Paypal αυτό δείχνει:

Transaction Details

Order

Name:

Windows 8 Upgrade

Order Amount: -€14.99 EUR

Fee amount: €0.00 EUR

Net amount: -€14.99 EUR

Item amount: €14.99 EUR

Sales Tax: €0.00 EUR

Shipping: €0.00 EUR

Handling: €0.00 EUR

Quantity: 1

Item Title: ARVATO PMG

Invoice ID: NEPTUNE xxxxxxxx

Date: Nov 13, 2012

Time: 08:22:14 PST

Status: Canceled

Shipping Address: No Address

ΧΧΧ ΧΧ βάζω, απλά βάζω τκ άλλης πόλης

Στο assisant βγάζει το μήνυμα: Ελέγξτε τις πληροφορίες πληρωμής και δοκιμάστε ξανά

Για την ιστορία έβαλα τα στοιχεία ακριβώς όπως είναι περασμένα στο paypal και δούλεψε!!!

Για να αποθηκεύσω τα win σε μορφή iso ποια επιλογή πρέπει να επιλέξω;

εγκατάσταση με δημιουργία μέσου

ή

εγκατάσταση αργότερα από την επιφάνεια εργασίας;

μάλλον το πρώτο ε;

το βρήκα μη βαράτε!! :P

Τελικά παιδιά αυτή τη στιγμή πόσο κοστίζουν τα 8αρια με το γνωστό κόλπο 15ε ή 30ε ,γιατί άκουσα ένα συμφορουμίτη να λέει πως τα ξαναπήγαν 15ε !!!!

Ας το ξαναπούμε για άλλη μια φορά λοιπόν... τα windows8 κοστίζουν 30 ευρώ...αλλά υπάρχει έκπτωση 15 ευρώ όταν έχεις αγοράσει τα windows απο 2 Ιουνίου και μετά. Πριν κάνεις λοιπόν την αγορά ... στο λίνκ που είναι στο πρώτο thread μπορείς να ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ αν σε αφήνει να πάρεις την έκπτωση ΧΩΡΙΣ να σε αφήσει να βάλεις serial number των windows7.

Σε άλλους τους δίνει την έκπτωση ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται serial number...σε άλλους πάλι τους ζητάει serial. Μπορείς να δοκιμάσεις και να μας πεις τι κάνει σε εσένα... !! Εμένα προσωπικά ΔΕΝ μου ζήτησε πριν 3 μέρες...

Τα κατεβαζω αυτη τη στιγμη με 30 ευρω. Θελω να μαθω ομως , επειδη δεν ειδα πουθενα επιλογη. Ειναι x32 ή x64 ; Αυτη τη στιγμη εχω εγκατεστημενα 7 64bit.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...