sarakinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Πριν λίγες ώρες φίλε μου... Δύο άδειες δεν μου ζήτησε τίποτα... Μόνο για την πρώτη έκανα εγγραφή για να πάρω τα 10ευρω έκπτωση και μου ζήτησε στοιχεία για το λαπτοπ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Οτι ναναι, δοκιμασα με ολους τους browser και παλι τα ιδια, θα δοκιμασω και απο το σπιτι μπας και..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 μήπως αποφασίσανε να το ανοίγουνε σε τυχαίες ώρες για να αυξήσουνε την επισκεψιμότητα, την επιθυμία και εν τέλει τις πωλήσεις!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Πιθανον γιατι ετσι γινεται περισσοτερος θορυβος γυρω απο τα 8 , οι πωλησεις θα ηταν παλι υψηλες αμα ελεγαν παρτε ολοι 8 με 15Ε αλλα αυτη η προσφορα δεν θα μπορουσε να διαρκεσει για πολυ, ετσι με το τυχαιο του πραγματος περιοριζουν την προσφορα και κρατανε την ζητηση υψηλη για περισσοτερες μερες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Σήμερα μου ήρθε το DVD των windows 8 που πήρα μαζί με την εγκατάσταση... Αυτό που έχω να πω είναι ΜΗΝ αγοράσει κανένας το cd... Πρόκειται πραγματικά για μια χάρτινη θήκη σαν και αυτή που δίνουν τα DVD στις εφημερίδες με 2 cd μέσα, ένα των 32 και ένα των 64bit... Ο μόνος λόγος που έδωσα άλλα 15 ευρώ ήταν γιατί ήθελα να έχω την ωραία συσκευασία κτλ αλλά τελικά είναι πεταμένα λεφτά... Μην νομίζετε δηλαδή ότι θα λάβετε κάτι τέτοιο... http://www.thetechlabs.com/wp-content/uploads/2012/10/Windows-8-Box-Art.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buuren Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Σήμερα μου ήρθε το DVD των windows 8 που πήρα μαζί με την εγκατάσταση... Αυτό που έχω να πω είναι ΜΗΝ αγοράσει κανένας το cd... Πρόκειται πραγματικά για μια χάρτινη θήκη σαν και αυτή που δίνουν τα DVD στις εφημερίδες με 2 cd μέσα, ένα των 32 και ένα των 64bit... Ο μόνος λόγος που έδωσα άλλα 15 ευρώ ήταν γιατί ήθελα να έχω την ωραία συσκευασία κτλ αλλά τελικά είναι πεταμένα λεφτά... Μην νομίζετε δηλαδή ότι θα λάβετε κάτι τέτοιο... http://www.thetechla...s-8-Box-Art.jpg Το ιδιο επαθα κι εγω!!! Ανοιξα να δω και ειδα το χαρτι .!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Για να καταλάβω: 1) έχω original κωδικό win 7 , που ήρθε με λαπτοπ Αγορασμένο το 2011. Μπορώ να πάρω win 8 me 15 ευρώ; 2) μπορώ αυτά τα win 8 να τα βάλω στο σταθερό μου ή είναι "δεμένα" με το λαπτοπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Έστειλα mail στην microsoft και θα με πάρουν τηλέφωνο άυριο για να δούμε αν μπορώ να αλλάξω τον κωδικό για να βάλω την δεύτερη άδεια που αγόρασα στο λάπτοπ μου... Έτσι όπως είναι τώρα και οι δύο κωδικοί είναι δεμένοι με τον σταθερό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Για να καταλάβω: 1) έχω original κωδικό win 7 , που ήρθε με λαπτοπ Αγορασμένο το 2011. Μπορώ να πάρω win 8 me 15 ευρώ; 2) μπορώ αυτά τα win 8 να τα βάλω στο σταθερό μου ή είναι "δεμένα" με το λαπτοπ; μόνο αν buggάρει ακόμα η διαδικασία, αλλιώς μπορείς μόνο με 30 euro... ναι βεβαίως και μπορείς να τα βάλεις στο desktop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Στο PC που έκανα όλη τη διαδικασία έχω Windows 7 και από ότι είδα το μέγεθος του αρχείου ISO που κατέβασα παραπέμπει σε 32bit Windows. "2,01 GB (2.165.309.440 bytes)" Κατά τη διαδικασία της αγοράς δε ρωτήθηκα ποιά έκδοση θέλω ή τουλάχιστον δεν είδα κάτι σχετικό. Μπορώ και πως να βάλω 64bit έκδοση στο PC μου; Ακόμα δεν έχω κάνει απόπειρα εγκατάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εχω windows 8 Pro, έβαλα το mail μου για το Media Center, το κλειδί ήρθε αμέσως, όλα μια χαρά. Ευχαριστώ τον thread starter για την ενημέρωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Σήμερα μου ήρθε το DVD των windows 8 που πήρα μαζί με την εγκατάσταση... Αυτό που έχω να πω είναι ΜΗΝ αγοράσει κανένας το cd... Πρόκειται πραγματικά για μια χάρτινη θήκη σαν και αυτή που δίνουν τα DVD στις εφημερίδες με 2 cd μέσα, ένα των 32 και ένα των 64bit... Ο μόνος λόγος που έδωσα άλλα 15 ευρώ ήταν γιατί ήθελα να έχω την ωραία συσκευασία κτλ αλλά τελικά είναι πεταμένα λεφτά... Μην νομίζετε δηλαδή ότι θα λάβετε κάτι τέτοιο... http://www.thetechla...s-8-Box-Art.jpg να σαι καλα ρε φιλε...ειναι παναθλιοι...οκ ειναι φθηνα..αλλα μη κοροιδευεις τον κοσμο ρε ms.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Προσπαθώ 3 μέρες τώρα να κατεβάσω τα 8ρια μέσω Dreamspark for Academic Institutions (νόμιμα). Αφού πήρα αριθμό άδειας κανονικά, προσπάθησα μέσω του SDM (Secure Download Manager) να αποθηκεύσω το iso αρχείο αλλά με κόβει πάντα κοντά στο 50%. Κατεβάζει δε πολύ αργά νομίζω. Παίρνω το μήνυμα: "The download cannot be completed. If a location selection is available for this product, select another location. If no location selection is available, the download may fail to complete because no Internet connection was found, the Internet connection was lost or a firewall or proxy server exists between the client station and hosting location. Please try again later." στο 50% ενώ όλα είναι ΟΚ. Φυσικά δοκίμασα και να αλλάξω θέση αποθήκευσης αλλά το ίδιο συμβαίνει πάντα. Τι να συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 να σαι καλα ρε φιλε...ειναι παναθλιοι...οκ ειναι φθηνα..αλλα μη κοροιδευεις τον κοσμο ρε ms.. sorry αλλά ήταν αναμενόμενο, το κουτί που linkαρε πιο πάνω (όχι στην photo), είναι το RETAIL... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 sorry αλλά ήταν αναμενόμενο, το κουτί που linkαρε πιο πάνω (όχι στην photo), είναι το RETAIL... Ακόμα και το DSP να ήταν έπρεπε τουλάχιστον να έχουν ένα serial, και ένα βιβλιαράκι... Όχι σκέτο cd... Τουλάχιστον ας μην έκανε 15 ευρώ γι'αυτό το πράμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις