Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 δοκίμασε ίδια, αν και δεν νομίζω ότι φταίει αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 δοκίμασε ίδια, αν και δεν νομίζω ότι φταίει αυτό... Τίποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια...ας ρωτησω και γω κατι...εκανα αναβαθμιση απο 7 σε 8 επιλεγοντας καθαρη εγκατασταση...εβαλα τα 8 ολα οκ...αν κανω παλι φορματ και ξαναπερασω τα 8 θα δεχτουν τον κωδικο; Αν είναι στο ίδιο μηχάνημα θα τον δεχτούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gilardino Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ναι στο ιδιο ειναι,σ ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Αγόρασα άλλες 3 άδειες σήμερα για γνωστούς μου χωρίς κανένα πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buuren Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια...ας ρωτησω και γω κατι...εκανα αναβαθμιση απο 7 σε 8 επιλεγοντας καθαρη εγκατασταση...εβαλα τα 8 ολα οκ...αν κανω παλι φορματ και ξαναπερασω τα 8 θα δεχτουν τον κωδικο; Ναι. Το εκανα και δεν ειχα κανενα προβλημα. Στην αρχη εκανα αναβαθμιση απο τα 7αρια και την αλλη μερα format and clean install. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 δεν μου περνάει το media center βάζω κανονικά τον κωδικό αλλά μπλοκάρει όταν πάει να κάνει εγκατάσταση και επιστρέφει στην προηγούμενη κατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Έκανα το λάθος και κατέβασα τα 32bit σε μειωμένη τιμή , μετά το format το καταλαβα δυστυχώς ...Τώρα κατεβάζω τα 64bit μετά από εγκατάσταση σπασμένης έκδοσης 64αρας και νέα πληρωμή στα 30 ευρώ ...Σύνολο 45ευρώ , ελπίζω να με δικαιώσουν.Ευτυχώς η κοπέλα μου αρέστικε και θα πάει στο λαπτοπ της το 32αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antgen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Είχα αγοράσει την πρώτη φορά(27 Οκτωβρίου) την αναβάθμιση των 15€ και τα χρήματα είχαν αφαιρεθεί κανονικά και επιτόπου( πληρωμή μέσω paypal απο την προπληρωμένη winbank). Έκανα clean install και πείραξα την registry για να γίνει το activation και όλα πήγαν καλώς. Σήμερα μετά την αγορά του Norton από άλλη προσφορά, μπήκα στην κάρτα να δω το υπόλοιπο. Και βλέπω από αυτό που είχα χθες +15€ (μείον τα 4€ του Norton που αφαιρέθηκαν).Δεν μπορώ ακόμα να δω την κίνηση της κάρτας για σήμερα(θα φανεί μετά απο 3-4 μέρες) αλλα υποθέτω οτι είναι επιστροφή απο τα Win8(δεν έχω κάνει άλλη αγορά με 15€).Στο Paypal δεν φαίνεται καμιά επιστροφή. Τι παίζει ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam_GR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Πριν 10 μέρες αγόρασα μια άδεια για win 8. Τα είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση και όλα καλά. Προχθές μου χτύπησε ο δίσκος με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον αλλάξω. Σήμερα έκανα εγκατάσταση στον καινούργιο δίσκο αλλά όταν μπήκα στα windows δεν φαίνονται ενεργοποιημένα. Μου λέει οτι δεν ειναι σωστό. Τι μπορεί να φταίει ; θα τρελαθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά το έκανα στην αρχή install στο σταθερο , το έσβησα κια τώρα πάω να το περάσω στο λαπτοπ και δεν μου τα ενεργοποιεί , αν τους πάρω τηλέφωνο μπορεί να γίνει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam_GR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά το έκανα στην αρχή install στο σταθερο , το έσβησα κια τώρα πάω να το περάσω στο λαπτοπ και δεν μου τα ενεργοποιεί , αν τους πάρω τηλέφωνο μπορεί να γίνει κάτι? Μια απο τα ίδια εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Στην περίπτωση δηλαδή που έγινε μπέρδεμα γίνεται κάτι; ; παλιά τους είχα πάρει τηλέφωνο για τα xp και μου είχαν δώσει άλλο κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Παρα τις πολλες προσπαθειες σε εμενα ζηταει σειριακο απο τα 7.....το εκανε προσφατα κανενας χωρις να του ζητησει σειριακο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδιά η κατάσταση παραγγελίας στο PAYPAL είναι ακόμα PENDING από τις 29 Οκτωβρίου! Τί έγινε με ξεχάσανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις