Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως σε μένα σήμερα γίναν όλα μιά και έξω

ήρθαν άμεσα στο mail και το κουπονι των win8 και ο κωδικός του media player

μόλις έκανα την αγορά μου ήρθε κατευθείαν η απόδειξη με τον κωδικό των windows και άμεσα έγινε και η δέσμευση του ποσού απο την κάρτα!

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ μερικά κουπόνια στην τιμή των 15€ έκαστο. Μου ήρθε το mail επιβεβαίωσης από MS και έχω ξεκινήσει το κατέβασμα. :-D

Ευχαριστώ τον samniotis όπως και τα υπόλοιπα παιδιά για τις πληροφορίες τους, αφού διάβασα και τις 50 σελίδες...... :o

Δημοσ.

Και εμένα δύο φορές φαίνεται η χρέωση στην κάρτα.

Μήπως χρησιμοποιείς και εσύ ebanking της Εθνικής ?

Μου συνέβηκε και παλιότερα με χρέωση ξενοδοχείου και τζάμπα αναστάτωσα τους ανθρώπους.

Την δέσμευση του ποσού την εμφανίζει σαν χρέωση, ή μάλλον δεν έχει προβλέψει τρόπο να την εμφανίσει στην κάρτα.

Όταν τελικά πήρα την τράπεζα μου τα εξήγησαν.

Από ότι φαίνεται η microsoft δεσμεύει το ποσό όταν στέλνει τον κωδικό ενεργοποίησης και κάνει την χρέωση όταν ενεργοποιείς την άδεια.

Έτσι δεν μπλέκει με επιστροφές όταν δεν προχωρήσει μια ενεργοποίηση.

Ενεργοποιώντας, αποδέχεσαι ότι το προϊόν είναι ΟΚ το δοκίμασες και το αγοράζεις.

NΑι το EBANKING της εθνικης χρησιμοποιω.

Το περιεργο ειναι οτι την ενεργοποιηση την εκανα αυτοματως(31/10) οποτε η χρεωση 7/11 δεν κολλαει.

Επισης πολλακις εχουν φανει χρεωσεις στην καρτα και μετα εχουν γινει πιστωσεις αλλα αυτη την φορα υπηρξε χρεωση και στο πευπαλ.

Δημοσ.

NΑι το EBANKING της εθνικης χρησιμοποιω.

Το περιεργο ειναι οτι την ενεργοποιηση την εκανα αυτοματως(31/10) οποτε η χρεωση 7/11 δεν κολλαει.

Επισης πολλακις εχουν φανει χρεωσεις στην καρτα και μετα εχουν γινει πιστωσεις αλλα αυτη την φορα υπηρξε χρεωση και στο πευπαλ.

τρεις κινήσεις μου εμφανίζει το paypal:

Oct 29 Order To win8 upgrade -14,99€

Nov 6 Transfer From Credit Card 14,99€

Nov 6 Payment To win8 upgrade -14,99€

Τα παραπάνω είναι παραγγελία και χρέωση στην κάρτα σε ξεχωριστούς χρόνους.

Δεν είναι διπλή χρέωση.

Δημοσ.

μπορει να βοηθησει καποιος?

εχω 2 laptop και επειδη στο πρωτο ειχα γνησια 7 μεσα ειπα να παρω τα 8 ετσι τα κατεβασα αλλα δυστηχως κατεβασα τα 8 32βιτ ελληνικα αφου και εχω ειχα αντιστοιχα στα 7. Στο δευτερο laptop για να μην την πατησω ετσι εβαλα 64βιτ αγγλικα απο θειο και αμεσως μετα την εγκατασταση κατεβασα τα 8 αγγλικα 64βιτ.

το θεμα ειναι μετα απο τα upfates που εκανα εφ'οσον τα εγκατεστησα μου εγραψε οτι τα windows ειναι δηλωμενα απο αλλο υπολογιστη.

πως ειναι δυνατον αυτο?

Δημοσ.

Εγώ όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να πληρώσω. Ούτε με paypal Ούτε με προπληρωμένη πιστωτική...

Γράφει: Status: Canceled

Shipping Address: No Address Provided

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

καλησπερα παιδια...ας ρωτησω και γω κατι...εκανα αναβαθμιση απο 7 σε 8 επιλεγοντας καθαρη εγκατασταση...εβαλα τα 8 ολα οκ...αν κανω παλι φορματ και ξαναπερασω τα 8 θα δεχτουν τον κωδικο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να πληρώσω. Ούτε με paypal Ούτε με προπληρωμένη πιστωτική...

Γράφει: Status: Canceled

Shipping Address: No Address Provided

Καμιά ιδέα;

Διάλεξες dvd?

Δημοσ.

Διάλεξες dvd?

Όχι

Στο Paypal αυτό δείχνει:

Transaction Details

Order

Name:

Windows 8 Upgrade

Order Amount: -€14.99 EUR

Fee amount: €0.00 EUR

Net amount: -€14.99 EUR

Item amount: €14.99 EUR

Sales Tax: €0.00 EUR

Shipping: €0.00 EUR

Handling: €0.00 EUR

Quantity: 1

Item Title: ARVATO PMG

Invoice ID: NEPTUNE xxxxxxxx

Date: Nov 13, 2012

Time: 08:22:14 PST

Status: Canceled

Shipping Address: No Address

Δημοσ.

μήπως βάζεις λάθος τον ΤΚ? ΧΧΧ ΧΧ όχι ΧΧΧΧΧ

ΧΧΧ ΧΧ βάζω, απλά βάζω τκ άλλης πόλης

Στο assisant βγάζει το μήνυμα: Ελέγξτε τις πληροφορίες πληρωμής και δοκιμάστε ξανά

Δημοσ.

δλδ διαφορετικό ΤΚ στο paypal από αυτό που δηλώνεις στον assistant?

διαφορετική διεύθυνση και διαφορετικό τ.κ. από το paypal

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...