Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτησω κατι πε παιδια?

συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει, κατεβασα το iso των win8. το θεμα ειναι οτι στην εγκατασταση που κανω αυτη τη στιγμη βλεπω οτι ειναι τα windows 8 ελληνικα. Δεν μπορουσα να παρω αγγλικη εκδοση?

επισης κατεβηκαν τα 32bit. πως θα επερνα τα 64?

Ρωταω γιατι εχω ακομα ενα laptop με win 7 και σκεφτομαι να παρω δευτερο κωδικο για 8αρια. πως θα παρω 64bit και αγγλικα?

Δημοσ.

Παιδια και εγω στην ενημερωση της καρτας μου σημερα ειδα 2 χρεωσεις για τα WINDOWS 8 31/10 kai 6/11 (και οι δυο απο 15 ευρω εκαστη).Ειχα κανει την αγορα μεσω paypal αλλα μου ηλθε μονο μια βεβαιωση των 15 ευρω.Να ανησυχω (καμια φορα βεβαια παρουσιαζονται χρεωσεις και υστερα ανακαλουνται ως πιστωσεις).Ειναι αυτο η να επικοινωνησω με την paypal?

Δημοσ.

Σιγουρα μπορουν να το δουν με το κλειδι για την ημερομηνια αγορας/πρωτης χρησης εαν θελουν αλλα το θεωρω απιθανο να ελεγχουν το σειριακο με την ημερομηνια. Μπορεις να πεις στην τελικη οτι το μηχανημα ηταν στο καταστημα σαν δειγμα και εσυ το πηρες τωρα προσφατα.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά ένας φίλος μου αγόρασε laptop και δικαιούται την προσφορά με τα 15 ευρώ αλλά δεν ενδιαφέρεται... μπορώ να κάνω την αγορά από το δικό του laptop, και το κλειδί που θα λάβει στο email του να το χρησιμοποιήσω εγώ για clean install στο pc μου???

φοβάμαι μήπως το κλειδί του Windows 8 που θα λάβει θα είναι "παντρεμένο" με το laptop του και δεν θα δουλέυει στο pc μου... το έχει δοκιμάσει κανείς?

edit:

βρήκα το παρακάτω σε αυτό το site

Do I have to install the Windows 8 upgrade on the eligible PC, or can I install it on another PC?

The upgrade offer is tied to a Windows 7 PC purchased between 2 June 2012 and 31 January 2013, but you can choose to redeem the offer and install the upgrade on any compatible Windows-based PC with a qualifying base operating system.

αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω αυτό που θέλω???

Δημοσ.

παιδιά ένας φίλος μου αγόρασε laptop και δικαιούται την προσφορά με τα 15 ευρώ αλλά δεν ενδιαφέρεται... μπορώ να κάνω την αγορά από το δικό του laptop, και το κλειδί που θα λάβει στο email του να το χρησιμοποιήσω εγώ για clean install στο pc μου???

φοβάμαι μήπως το κλειδί του Windows 8 που θα λάβει θα είναι "παντρεμένο" με το laptop του και δεν θα δουλέυει στο pc μου... το έχει δοκιμάσει κανείς?

edit:

βρήκα το παρακάτω σε αυτό το site

Do I have to install the Windows 8 upgrade on the eligible PC, or can I install it on another PC?

The upgrade offer is tied to a Windows 7 PC purchased between 2 June 2012 and 31 January 2013, but you can choose to redeem the offer and install the upgrade on any compatible Windows-based PC with a qualifying base operating system.

αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω αυτό που θέλω???

Ναι αυτο σημαινει φιλε..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτο σημαινει φιλε..

Πολύ ωραία!!!

Η αγορά πρέπει να γίνει από το laptop του φίλου μου ή μπορώ κατευθείαν από το δικό μου pc γνωρίζοντας το product key του καθώς και τα υπόλοιπα στοιχεία αγοράς που ζητάει???

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά δεν ήταν του πλαισίου, ότι ήθελες έβαζες απλά επιλέξαμε αυτό :P

ναι, το έχουν κλείσει εδώ και μέρες...

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι...

Να ρωτήσω παιδιά εγώ που στο λάπτοπ μου έχω τα 7αρια γνήσια μπορώ να τα πάρω με 15 ευρώ ?

πλέον μόνο αν πήρες το laptop μετά τις 2 Ιουνίου 2012...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...