jkont Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Έχω το key που μου έστειλε η MS . Μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να κάνω εγκατάσταση από DVD με έκδοση των 64bit , γιατί όταν συμπλήρωσα την αίτηση το έκανα από 32bit υπολογιστή ; Λύθηκε . Έβαλα 64μπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 εγω εχω win7 home απο το vaio - αλλα εχω περάσει τα pro. αυτη τη στιγμη το product key του home δεν το δεχεται επειδη τα pro παιζουν με slic. αναρωτιέμαι αν περάσω τα home παλι και παω και βαλω οτι αγοράστηκαν σεπτέμβρη θα παίξει? το εχει δοκιμασει κανεις απο oem product key σε laptop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Σημερα θυμηθηκα να κοιταξω για τον κωδικο του Media Center (ευχαριστω btw) και μου εκανε θετικη εντυπωση το ποσο ευκολα εγκαθισταται πλεον κατι, απλα εισαγοντας το key (ουτε πας να κατεβασεις τιποτα απο πουθενα, ουτε καν επιλεγεις τι ειδους εφαρμογη θες να βαλεις κλπ, ολα γινονται αυτοματα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 οντως αλλα δε νομιζω να οφειλεται η ευκολια αυτη στα 8ρια... Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Λύθηκε . Έβαλα 64μπιτα. τι εκανες για πες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkont Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 τι εκανες για πες μας Ξαναέκανα καθαρή εγκατάσταση χρησιμοποιώντας DVD από 64μπιτα Windows8 (Pro όπως Pro ήταν και τα δικά μου γνήσια XP 32bit από τα οποία έκανα την online αγορά μέσω μεταφόρτωσης) και έβαλα το key που μου έστειλε η MS για να τα ενεργοποιήσω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam_GR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά με την έκπτωση των 15 ευρώ τι έχει γίνει; Υπάρχει κάποια ενημέρωση; Ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ισχύει για αυτούς που πήραν Windows 7 Licence μετά τις 2 Ιουνίου 2012... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Εμένα δείχνει σήμερα 2η δέσμευση του ποσού των 15€! Στο Paypal δείχνει όμως ότι έγινε πληρωμή στην Arvato 15 και όχι 30... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εμενα απο το Arvato ειναι pending στο paypal απο 1η Νοεμβρη, ουτε serials ελαβα φυσικα ουτε τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εμένα δείχνει σήμερα 2η δέσμευση του ποσού των 15€! Στο Paypal δείχνει όμως ότι έγινε πληρωμή στην Arvato 15 και όχι 30... Αυτό ακριβώς έχει κάνει και σε εμένα σε 2 άδειες που αγόρασα έκανε δέσμευσή και δεύτερου ποσού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Για οσους δεν θελουν να δωσουν τα στοιχεια τους...απλα γελαω ... εν ετα κρυψεις 2012...ξεορυν τα παντα για σενα αν εχεις κινητο και ιντερνετ ,τωρα αν εσυ νομιζεις οτι αυτοι βλεπουν το 127.44.55.67 και αναρωτιουνται αν εισαι εξωγηινος ή διπλα του βγαζει ονοματεπωνημο dslam και οτι πληροφορια φανταστεις ειναι αλλου παπα ευαγγελιο ... Τα προσωπικα σου στοιχεια μπορεις να τα κρυψεις απο αλλους χρηστες σαν εσενα οχι απο τις εταιριες ...ΠΛΕΟΝ .Tο grnet τροποποιειται και συντομα θα ειναι γελοια ευκολο ειται για την ΔΗΕ ειται για την google ειται για την microsoft να ξερει ποιος εισαι και τι κανεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Αφου το 15ε πεθανε για να τα παρεις με 30ε πρεπει να να δωσεις υποχρεωτικα serial απο win 7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Χρησιμοποίησα κάρτα της Alpha Bank και έχει αντίστοιχα προβλήματα τελευταία. Εχω κάνει αγορά από το Amazon αρχές Οκτώβρη. Μου δέσμευσε το ποσό, και ένα μήνα μετά το χρέωσε κανονικά στο λογαριασμό μου. Το ποσό ακόμη δεν έχει αποδεσμευτεί παρόλο που έχει κρατηθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpardalis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά καλημέρα. Θα σας πω και την δική μου εμπειρία μήπως και βοηθήσω.Προχτές αγόρασα το κλειδί για τα windows 8 pro έχοντας 7άρια του θείου 32 bit. Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση απευθείας, τίποτα. Προσπάθησα από dvd αφού έκαψα το iso,τίποτα. Δύο μέρες παιδευόμουν.Χτες πήρα την τελική απόφαση.Είχα ένα dvd με 8άρια pro του θείου που κατέβασα προσφάτως. Το dvd περιείχε και τις δύο εκδόσεις 32 και 64 bit. Επέλεξα τα 64 και τα εγκατέστησα χωρίς σύνδεση στο internet.Αφού έγινε η εγκατάσταση μπήκα στο internet πήγα στο σύστημα στην ενεργοποίηση και τα ενεργοποίησα σε ένα λεπτό. Να σας πω επίσης ότι κατόπιν ζήτησα κλειδί και για τον media center και μου ήρθε μέσα σε 3 ώρες. Οπότε τώρα έχω γνήσια 8άρια με 30 ευρώ. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις