Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 η official όχι, η unofficial παίζει
jmallen3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 link και οδηγιες τσακαλια? εχω αυθεντικα win7 64bit
samniotis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Με όποιον browser και να δοκίμασα, μου ζητάει serial... IE, Firefox, Chrome, Opera, μέχρι και τον maxthon3 που τρέχει σαν .exe
Angeldust Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 To iso απο πού μπορούμε να το κατεβάσουμε? Εκανα την διαδικασία, μου ήρθε κλειδί κλπ αλλά μου δημιούργησε μόνο τον φάκελο /ESD και πουθενά δεν έδινε επιλογή για δημιουργία iso. Επίσης τον φάκελο τον έχω σβήσει ήδη. Μπορώ να το κατεβάσω από κάπου αλλού?
jmallen3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 link και οδηγιες τσακαλια? εχω αυθεντικα win7 64bit τα φώτα σας παίδες...
panbil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 To iso απο πού μπορούμε να το κατεβάσουμε? Εκανα την διαδικασία, μου ήρθε κλειδί κλπ αλλά μου δημιούργησε μόνο τον φάκελο /ESD και πουθενά δεν έδινε επιλογή για δημιουργία iso. Επίσης τον φάκελο τον έχω σβήσει ήδη. Μπορώ να το κατεβάσω από κάπου αλλού? αφου κανεις ολη την διαδικασι και πληρωσεις ξεκιναει να κατεβαζει μολις ολοκληρωθει σε ρωταει πως θελεις να αποθηκευτει και εκει εχει 3 επιλογες
~@petgio@~ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Παιδια τωρα ειδα το Post.Συνεχιζει η προσφορα η την πατησαμε?
adi32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ειχα βαλει σε ενα pc τα win 8 απο αλλο download χωρις ενεργοποιηση Στο ιδιο pc κατεβασα τα win8 με την προσφορα αυτη με 15ε και επελεξα να ειναι για καθαρη εγκατασταση Μου εδωσε serial και πηγα να το χρησιμοποιησω στην παλια εγκατασταση και λεει οτι δεν ειναι γι αυτη την εκδοση των win Αν κανω απο πανω εγκατασταση με τα win που κατεβασα θα χασω τα προγραμματα που ειχα εγκαταστησει ?
vlaxos80 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) αν γνωριζει κανεις πως και αν γινετε να παρουμε ακομα την προσφορα με τα 15 ευρω ας μας πει κι εμας να τα παρουμε ρε παιδια..για δωστε τα φωτα σας..οσους browsers κι αν ανοιξα ζητουσε γνησιο κλειδι δυστηχως..αντε δωστε μας τα φωτα σας αν υπαρχει κατι που να παρακαμπτει το βημα με το κλειδι.. η αν καποιος εχει περισσοτερους κωδικους προσφορας και δεν τους χρειαζεται ας στειλει κανενα pm με τον κωδικο μπας και παρουμε κι εμεις τα 8αρια.. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2012 από vlaxos80
Captain Nemo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Νά ο Αρτέμης Μάτσας που μας κάρφωσε που να του καεί το PC και να μην του σηκώνεται (το ρολό του παντζουριού για να μην παρεξηγηθώ). http://thenextweb.com/microsoft/2012/10/30/microsoft-website-loophole-lets-anyone-buy-windows-8-pro-for-just-15/ "We have contacted Microsoft about this issue. We will update this article if and when we hear back."
john...sss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 εγω ειχα παρει κωδικο το Σαββατο αλλα τα αγορασα τωρα με 14.99ε και μου εστειλαν και το Key των wn8 τωρα εγινε η επιλογη δημουργια μεσου.
MasterX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 κατι μου λεει οτι η MS θα πει του Αρτεμη Ματσα, κατσε στα αυγα σου... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
beez Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 στο αρθρο αναφερει αυτο The following section is important. All you have to do is tell Microsoft you bought a Windows 7 PC in the last two months or so. If you pick a date that is close to June 2, you will be asked for your current Windows 7 key. I picked September 1st as my date and wasn’t prompted: εντωμεταξυ αν δηλωσεις οτι μενεις αμερικη θα μπορούσες να το παρεις για 14,99 usd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις