sokos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 παω στο αρχικο λινκ και δεν με αφήνει να κάνω Register για νέο κωδικό προσφοράς (αλλο email βάζω) τι έγινε ? το έκοψαν ή διαβάζει Ip/cookies?
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά, αυτό με τα email που το κάνατε που σας ζήταγε windows 7 κωδικό; Γιατί εγώ τα κατέβασα, τα έκαψα σε cd τα εγκατέστησα και είμαι κομπλέ.
kamui Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Για να ειμαι 100% σιγουρος. Εχω παρει ολα τα BACKUP που θελω. Μπορω να τα κατεβασω και να κανω CLEAN Installation? ή ΠΡΕΠΕΙ να μπουν πανω απο τα 7? (εχω γνησια) αυτό που έγραψες είναι στην 26 σελίδα. Κάνε ένα κλικ να δεις την 25 ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2012 από kamui
parker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα και από μένα. Έστω πως αγοράζω τα 8άρια τα 32bit αλλά δεν κάνω εγκατάσταση, μπορώ να χρησιμοποιήσω το serial σε μελλοντική εγκατάσταση Windows 8 64Bit? Clean install μιλάω και έστω δεν μoυ λέει πως το serial είναι για upgrade
newtech Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ηρθε το μαιλ... εκει τωρα στο LOGIN θελει κωδικο και μαιλ.. Ο κοδικος ειναι Αυτο το WU3****** ? Γιατι το εχω βαλει 10000 φωρες κ τιποτα (και απο IE και MOZILLA και τα παντα ολα) αυτό που έγραψες είναι στην 27 σελίδα. Κάνε ένα κλικ να δεις την 26 ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ ε? Τι ουρλιαζεις ΡΕ.. ενα απλο ειναι εκει φτανει. δεν το ειδα.. χαλαρωσε να πουμε κ.. λες κ δεν σου εχει τιχει να μην το προσεξεις... οχουυυ TROLL
sotris99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 με home premium γνήσια τι θα μου δώσουν? core ή pro?
newtech Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Παιδια τα διαβασα ολα.. Μου ηρθε ο κωδικος και δεν λεει με τιποτα να τον παρει IE , FIREFOX , CHROME μεχι και οπερα κατεβασα.. Κανω κατι λαθος? :|
achilles_g_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Παιδια τα διαβασα ολα.. Μου ηρθε ο κωδικος και δεν λεει με τιποτα να τον παρει IE , FIREFOX , CHROME μεχι και οπερα κατεβασα.. Κανω κατι λαθος? :| Μήπως βάζεις τον κωδικό παραγγελίας κ όχι τον κωδικό προσφοράς?
kamui Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ηρθε το μαιλ... εκει τωρα στο LOGIN θελει κωδικο και μαιλ.. Ο κοδικος ειναι Αυτο το WU3****** ? Γιατι το εχω βαλει 10000 φωρες κ τιποτα (και απο IE και MOZILLA και τα παντα ολα) ε? Τι ουρλιαζεις ΡΕ.. ενα απλο ειναι εκει φτανει. δεν το ειδα.. χαλαρωσε να πουμε κ.. λες κ δεν σου εχει τιχει να μην το προσεξεις... οχουυυ TROLL Είσαι σοβαρός?!?!?!?! Αποκαλείς εμένα TROLL για να σου κάνω παράθεση κάτι από τη σελίδα 6 1)Εχω γνισια windows. Μπορω να τα κατεβασω τωρα σε ISO και μετα να κανω καθαρη εγκατασταση ή ειναι για UPGRADE και μονο? 2)Sticker θα λαβω? ΧΑΧΑΧΑΧΑ καλά είπε ο γάιδαρος το πετεινό κεφάλα. Και για να σε προλάβω μην πεις δεν σου απάντησαν διότι στην επόμενη σελίδα.... 1) Ναι 2) όχι σε καλύπτει το εμαιλ - απόδειξη αγοράς νομικά όμως. Έλεγες κάτι για trolls? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2012 από kamui
newtech Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μήπως βάζεις τον κωδικό παραγγελίας κ όχι τον κωδικό προσφοράς? Μα αυτο βαζω στην αρχη.. (δοκιμασα και την προσφορα) Μου ηρθαν 2 μαιλ 1 λεει οτι εκπτωση και 1 το REGISTARATION Μετα εδω https://www.windowsu...m/el-GR/MyOrder θελει το mail μου και το αναγνωριστικο... Το οποιο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η πρόσβαση στο λογαριασμό σας έχει ανασταλεί. Στην ερωτιση Μπορω να τα κατεβασω τωρα σε ISO και μετα να κανω καθαρη εγκατασταση ή ειναι για UPGRADE και μονο ΤΟ ΝΑΙ ειναι απαντηση οκ.. τωρα το μην τολμισεις δεν θα το σχολιασω..
POUARO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Εκανα εγκατασταση πανω απο τα W7, (η πρωτη επιλογη που κραταει αρχεια και εφαρμογες). Αν κανω τωρα clean install, με format, οι οδηγοι του laptop θα χαθουν και θα πρεπει να τους βρισκω παλι απο την HP?
newtech Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Εκανα εγκατασταση πανω απο τα W7, (η πρωτη επιλογη που κραταει αρχεια και εφαρμογες). Αν κανω τωρα clean install, με format, οι οδηγοι του laptop θα χαθουν και θα πρεπει να τους βρισκω παλι απο την HP? Με φορματ φυσικα.. καποιους θα αναγνωρισει κ μονο του.. δες αυτο που λεει OEM. Παντως μετα απο 1 ωρα εμενα τα ιδια Η πρόσβαση στο λογαριασμό σας έχει ανασταλει δεν καταλαβαίνω 1
c0prse_grinder Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Εκανα εγκατασταση πανω απο τα W7, (η πρωτη επιλογη που κραταει αρχεια και εφαρμογες). Αν κανω τωρα clean install, με format, οι οδηγοι του laptop θα χαθουν και θα πρεπει να τους βρισκω παλι απο την HP? εννοειται οτι μετα θα χρειαστει να ξαναπερασεις οδηγους αν κανεις clean installαν και οντως πολλα απ'τα HW του λαπτοπ θα λειτουργουν κανονικα επειδη τα w8 θα χουν βρει αυτοματα τους οδηγους
POUARO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 εννοειται οτι μετα θα χρειαστει να ξαναπερασεις οδηγους αν κανεις clean install αν και οντως πολλα απ'τα HW του λαπτοπ θα λειτουργουν κανονικα επειδη τα w8 θα χουν βρει αυτοματα τους οδηγους Το site της hp Ομως μου δεν μου δινει επιλογη για w8, μονο για 7. Να το ρισκαρω η υπαρχει καποια αλλη λυση? Και ενα αλλο ερωτημα, εχω ηδη τον media player απο τα 7 μια και κρατησα τις εφαρμογες. Θα τον απεγκαταστησω για να βαλω τον καινουριο της προσφορας? Το κλειδι μου ηρθε σημερα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις