Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έκανα εγκατάσταση. Πρώτες εντυπώσεις παραπάνω απο θετικές και πάει για πρώτο λειτουργικό ήδη.

Αν συμβιβαστείς με τις αλλαγές είναι πολύ καλά. Πως καταλαβαίνω αν είναι ενεργοποιημένα;

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικό δεν είναι ;

Όχι! Τα 7ρια μου τα έχω περάσει και τα έχω ενεργοποιήσει σε 3 pc από κλειδί αγοράς laptop.

Δημοσ.

Έχει καταφέρει κανείς να κάνει εγκατάσταση σε δεύτερο Pc με το ίδιο κλειδί;

Μου λέει οτι χρησιμοποιείτε ήδη όταν πάω να ενεργοποιήσω στο δεύτερο pc!

Εμένα πάντως μου δέχθηκε το κλειδί και προχωράω κανονικά στην εγκατάσταση και στο laptop.
Δημοσ.

Εμένα πάντως μου δέχθηκε το κλειδί και προχωράω κανονικά στην εγκατάσταση και στο laptop.

Όταν τελιώσεις την εγκατάσταση πες μου αν σου ενεργοποιούντε!

Δημοσ.

Δεν ξερω εαν ειπωθει παραπανω αλλα 29,99 ευρω πληρωνουν οσοι εχουν XP ,VISTA ,WIN 7,

Οσοι αγορασαν η θα αγορασουν υπολογιστη με WIN 7 απο 2/6/12 εως 31/1/13 14.99 ευρω

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/buy?ocid=GA8_O_MSCOM_Prog_FPP_Null_Null

http://www.windowsupgradeoffer.com/el-GR/Home/ProgramInfo

Η επαναληψη δεν βλαπτει αντιθετα βοηθα (μην αρχισετε το .....) :mad:

Έχεις δίκιο ρίχνει πόρτα δεν σε αφήνει να τα ενεργοποιήσεις...Anyway fφαντάζομαι σε λίγο καιρό θα υπάρχει και ο Θείος

ο θειος υπαρχει.

Δημοσ.
ο θειος υπαρχει.

Ήρθε ο θείος;

Δεν άργησε...

Με 15 και με 30 ευρώ, μάλλον αχρείαστος είναι για όσους βλέπουν σοβαρά την αναβάθμιση σε 8.

Δημοσ.

Ενω το μεσημέρι μου έβγαζε κανονικά την επιλογή για 14,99 τωρα που μπήκα για να τα παραγγείλω μου βγάζει μόνο 29,99

Τελείωσε η προσφορά?

Δημοσ.

Δεν άντεξα...τα έβαλα!Όλα μια χαρά...Έκανα βασικά αυτό με την registry που αναφέρεται σε προηγούμενο post καθώς έκανα clean install.Νομίζω ότι δίνουν μια αίσθηση "γρηγοράδας" παραπάνω από τα 7.Καλά σε boot και ανταπόκριση πάνω στον Samsung δεν υπάρχουν.Όσον αφορά το νέο περιβάλλον, νομίζω μου αρέσει πάρα πολύ...

post-63164-0-36782700-1351563694_thumb.png

Δημοσ.

Έχεις δίκιο ρίχνει πόρτα δεν σε αφήνει να τα ενεργοποιήσεις...Anyway fφαντάζομαι σε λίγο καιρό θα υπάρχει και ο Θείος

λυσεις

1. ξαναβαλτα πανω απο τα εγκατεστημενα win8 ή

2. κανε το κλασσικο κολπο

• Open regedit by pressing Windows-q, entering regedit and selecting the result from the list of hits.
  • Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/
  • Change MediaBootInstall from 1 to 0
  • Go back to the start screen and enter cmd there.
  • Right-click Command Prompt and select to run it as administrator.
  • Type slmgr /rearm on the command line and hit enter.
  • Reboot Windows now.
  • Run the activation utility afterwards, enter your product key to activate Windows.

Δημοσ.

Σήμερα τελικά θα τα βάλω, απ'οσα έχω διαβάσει, διαχειρίζεται και αξιοποιει καλύτερα το υλικό...

Sent from my Acer liquid gallant duo using Insomnia

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια !Ξερεται αν υπαρχει καποιο Αυτοκολλητακι για τα windows 8 που μπαινει στο laptop πισω απο την οθονη?Ενοω ενα διακριτικο παραθυρο.

Δημοσ.

λυσεις

1. ξαναβαλτα πανω απο τα εγκατεστημενα win8 ή

2. κανε το κλασσικο κολπο

• Open regedit by pressing Windows-q, entering regedit and selecting the result from the list of hits.
  • Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/
  • Change MediaBootInstall from 1 to 0
  • Go back to the start screen and enter cmd there.
  • Right-click Command Prompt and select to run it as administrator.
  • Type slmgr /rearm on the command line and hit enter.
  • Reboot Windows now.
  • Run the activation utility afterwards, enter your product key to activate Windows.

Δεν εννοεί αυτό ο φίλος, εννοεί ότι προσπαθεί να έχει ενεργοποιημένα ταυτόχρονα δυο pc με το ίδιο serial.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εννοεί αυτό ο φίλος, εννοεί ότι προσπαθεί να έχει ενεργοποιημένα ταυτόχρονα δυο pc με το ίδιο serial.

Ναι με 15 ευρώ να του φέρνει και 2 Τσέχες να του κάνουν.....αέρα. Καλά ώρες ώρες γινόμαστε κυνικοί και γυφταριά. Κανονικά από μαγαζί να πας να πάρεις new κάνει 130-140 ευρά το κουτάκι με το license (Ακόμη και το upgrade λέει 60 στα μαγαζιά 4χ15 δλδ). Αλλά όπως και να έχει Windows είναι, όλοι τα χρησιμοποιούμε είτε λίγο είτε πολύ. 15 ευρώ κοψοχρονιά και πάλι γκρινιάζουμε και ψάχνουμε λύσεις θείου. ΕΛΕΟΣ

Δε με βγάζω στην απέξω τόσα χρόνια τζαμπατζής είμαι αλλά όταν ο άλλος σου το δίνει για ένα καρβέλι ψωμί έεεεε ντροπή είναι. Τώρα ο καθένας επιλέγει. Το κακό είναι ότι ειπώθηκε και αυτό δείχνει πως σκέφτεται ένα μεγάλο μέρος του κόσμου....αμ, γι αυτό ήρθαμε εδώ που ήρθαμε.

Είμαι υπέρ του θείου όταν υπάρχει εμφανής αισχροκέρδεια, αλλά σε καμία περίπτωση όταν ο άλλος είναι λογικός στη τιμολόγηση του.

Επεξ/σία από kamui
  • Like 6
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι γυφταριό που λέω για τον θείο αλλά ακόμα και μία άδεια των 15 ευρώ που αγόρασα και πολύ είναι από την στιγμή που βρίσκω κάτι δωρεάν.Σιγά μην πληρώσω και για δεύτερη.Τώρα για τους χαρακτηρισμούς καλύτερα αν δεν ξέρουμε για ποιον μιλάμε καλύτερα να μην μιλάμε έχω 5 υπολογιστές στο σπίτι και δεν θα αγοράζω άδειες έτσι για την πλάκα.Όπως το είπα ...υπάρχει και ο θείος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...