Προς το περιεχόμενο

Windows 8 με 15 ευρώ?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, μόλις μου κατέβηκανε. Τώρα τι κάνω, install πάνω απο τα 7 ή τα καίω πρώτα (τα 64αρια η τα 32αρια κατέβασα( ; ), εχω 64αρια 7 του θείου);

Επίσης πως και απο που τα ξανακατεβάζω; Αυτό που βλέπω είναι ένα αρχείο στην επιφάνεια και τίποτα άλλο.

Η εκδοση που κατεβηκε ειναι η ιδια με αυτη που εχεις 64bit.

Για ξανακατεβασμα πατας την συντομευση στην Επιφάνεια εργασίας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά, μόλις μου κατέβηκανε. Τώρα τι κάνω, install πάνω απο τα 7 ή τα καίω πρώτα (τα 64αρια η τα 32αρια κατέβασα( ; ), εχω 64αρια 7 του θείου);

Επίσης πως και απο που τα ξανακατεβάζω; Αυτό που βλέπω είναι ένα αρχείο στην επιφάνεια και τίποτα άλλο.

Καταρχήν αν έχεις τα 64 64 κατέβηκαν δεύτερον εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση και όλα πήγαν καλά.Μια απορία είχα μόνο γι το antivarirus η οποία απαντήθηκε λίγο πιο πάνω.Καλύτερα clean instal για μένα αλλά εγώ δεν κρατάω τίποτα μες στον υπολογιστή όλα τα κάνω buck-up ακόμα και τις ταινίες.

Άρα τα περνάω πάνω απο τα 7 εγλω που θέλω να κρατήσω αρχεία.

Τελευταία ερώτηση. Πως τα ξανακατεβάζω αν τα χρειαστώ;

Ακυρο αυτό που ρωτάω γιατί απάντησες newworld αλλά που στην επιφάνεια εργασίας; Αφού θα έχω τα 8 περασμένα.

Το iso είναι το ένα αρχείο που υπάρχει στην επιφάνεια;

Άρα τα περνάω πάνω απο τα 7 εγλω που θέλω να κρατήσω αρχεία.

Τελευταία ερώτηση. Πως τα ξανακατεβάζω αν τα χρειαστώ;

Ακυρο αυτό που ρωτάω γιατί απάντησες newworld αλλά που στην επιφάνεια εργασίας; Αφού θα έχω τα 8 περασμένα.

Το iso είναι το ένα αρχείο που υπάρχει στην επιφάνεια;

Άρα μπορείς να κάνεις ένα buck-up τα αρχεία σου να γράψεις το iso σε ένα dvd να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και να το χρησιμοποιήσεις όσες φορές θέλεις χωρίς να χρειαστεί να ξανά κατεβάσεις τίποτα.Όταν τελειώσει το κατέβασμα του αρχείου πρέπει να δηλώσεις ότι το θέλεις σε μορφή dvd η νομίζω ότι το γράφει ως πολυμέσο για να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.

πληροφοριακά να αναφέρω ότι επειδή ήθελα να κάνω την αναβάθμιση και στο pc του πατέρα μου που είναι στο εξωτερικό και κάθε φορά που προσπαθούσε να το κάνει του ζητούσε το κλειδί των 7...

Έτσι έκανα την δήλωση/εγγραφή στο δικό μου pc χωρίς να μου ζητήσει κλειδιά και ιστορίες και το email με το κουπόνι που μου ήρθε το έκανα απλά forward στο mail του και από και πέρα ακολουθήθηκε ή γνωστή διαδικασία.

Πάντως είναι πάρα πολύ καλό λειτουργικό αν βάλεις και το κλασικό κουμπί της έναρξης με το ninite είναι πολύ όμοια στην λειτουργία με τα 7 από άποψη ευκολίας και εξοικείωσης εννοώ.Τώρα σε τεχνικά χαρακτηριστικά δεν ξέρω να πω πάντως έχω τη αίσθηση ότι είναι πιο γρήγορα.Επίσης για να σχολιάσω και το από πάνω post δεν δοκίμασα να τα περάσω στο laptop αν και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα γιατί έχω τα 7 τα γνήσια τα 64 bit

• Like 1

Ολα καλά. Είχα Windows 8 RTM και προχώρησα στην αγορά. Στο assistant μου έβγαζε οτι δεν είναι δυνατή η αγορά για την συγκεκριμένη χώρα, το έτρεξα σε compatibility mode XP SP3 και όλα ΟΚ. Κατεβαίνει.

Πάντως είναι πάρα πολύ καλό λειτουργικό αν βάλεις και το κλασικό κουμπί της έναρξης με το ninite είναι πολύ όμοια στην λειτουργία με τα 7 από άποψη ευκολίας και εξοικείωσης εννοώ.Τώρα σε τεχνικά χαρακτηριστικά δεν ξέρω να πω πάντως έχω τη αίσθηση ότι είναι πιο γρήγορα.Επίσης για να σχολιάσω και το από πάνω post δεν δοκίμασα να τα περάσω στο laptop αν και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα γιατί έχω τα 7 τα γνήσια τα 64 bit

Και το Pokki που κατέβασα εγώ για το start menu έχει ένα ενδιαφέρον..

• Moderators

Παιδια μερικες ερωτησεις.Καταρχας εκανα τη μ@#$κια και εδωσα τα πραγματικα μου στοιχεια αν και τα 7 μου ειναι του θειου.Να σβησω τα παντα απο το πισι ,να τα κατεβασω trial και μετα να περασω απλα το κλειδι?Αν και αν θελουν να σε βρουν θα σε βρουν anyway.....

Δηλαδη στο Paypal εχεις δωσει ψευτικα στοιχεια, ψευτικη πιστωτικη/χρεωστικη με στοιχεια μουφα; Πως πληρωσες; Μετρητα; :P ;) Επισης η IP σου ειναι ψευτικη;

Παιδιά κάποιος για αυτά που ρώτησα πιο πάνω;

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.

Είχες 64 7άρια άρα και 64 8άρια πήρες. Τώρα το αν θα τα κάνεις εγκατάσταση πάνω από τα 7 η clean install είναι απόφαση σου.

Έστησα πρόσφατα ένα καινούριο pc αλλά με κομμάτια που αγόρασα διάσπαρτα, όχι από κάπου συγκεκριμένα αλλά έχω αυθεντικά windows 7 64bit περασμένα, μπορώ να εκμεταλλευτώ τη προσφορά των 15 ευρώ για windows 8 64bit ;

Έστησα πρόσφατα ένα καινούριο pc αλλά με κομμάτια που αγόρασα διάσπαρτα, όχι από κάπου συγκεκριμένα αλλά έχω αυθεντικά windows 7 64bit περασμένα, μπορώ να εκμεταλλευτώ τη προσφορά των 15 ευρώ για windows 8 64bit ;

αν διαβασεις παραπανω, μπορεις να εκμεταλευτεις την προσφορα ακομα και αν εβαλες linux τους τελευταιους 2 μήνες... B)

παρε κοσμε!!!

πλακα κανω...

Έχει καταφέρει κανείς να κάνει εγκατάσταση σε δεύτερο Pc με το ίδιο κλειδί;

Μου λέει οτι χρησιμοποιείτε ήδη όταν πάω να ενεργοποιήσω στο δεύτερο pc!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...