Aloyminas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Τώρα τα κατεβάζω και εγώ με 15 ευρώ...Ευτυχώς που πριν δω το topic επέλεξα να μην κρατήσει τίποτα αφού έτσι και αλλιώς θα πάω για clean instal.Ευχαριστώ πολύ το παιδί που ξεκίνησε το θέμα δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να έχουμε γνήσιο το καινούριο λειτουργικό μόλις με 15 ευρώ σε δύσκολες εποχές...αν και τα 7 γνήσια τα έχω αφού αγόρασα τον υπολογιστή όπως "όλοι τον Σεπτέμβριο"......όπως επίσης και όλα τα άλλα παιδιά για τις διευκρινήσεις που μας δίνουν πάνω στο θέμα..Άντε φάγαμε το μισό....
aslanG7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ενα μεγαλο μπραβο σου Xorxhs που το μοιράστηκες μαζι μας και κατι τετοιες κινησεις βοηθανε να γινουμε καλυτεροι
axidousgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 παιδια μια ερωτηση ποιο αντιβιωτικο δουλευεται μαζι με τα 8 ?? εχετε κανα θεμα ?? ειχα το avast και μου εκανε εμπλοκη και στο tune in για πειτε
louben Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Παιδια μερικες ερωτησεις.Καταρχας εκανα τη μ@#$κια και εδωσα τα πραγματικα μου στοιχεια αν και τα 7 μου ειναι του θειου.Να σβησω τα παντα απο το πισι ,να τα κατεβασω trial και μετα να περασω απλα το κλειδι?Αν και αν θελουν να σε βρουν θα σε βρουν anyway..... Και κατι ακομη?Υπαρχει τροπος να περασω ολα τα προγραμματα και τα αρχεια του υπολογιστη καπου για να κανω clean install και μετα να τα ξαναπερασω (για να μην τα σωνω ενα-ενα). ΚΑπου ειχε παρει το ματι μου στο givaway of the day προγραμμα που εκανε ακριβως αυτη τη δουλεια αλλα δε θυμαμαι πως λεγεται... ΠΑντως αυτο το 15 ευρω το κομμματι ειναι καπως>Και για να κανω το συνηγορο οτυ διαβολου τι κερδος θα εχει καποιος αν τα κατεβασει γνησια σε σχεση με του θειου (ενταξει τα 15 ευρω ειναι μικρο κοστος αλλα οχι αμενλητεο για καποιον οπως εγω λχ που εχει 3-4 pc.
MacPhisto Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Το πιο μεγάλο κέρδος λέγεται "το κεφαλακι μου ήσυχο" Ούτε άγχος για να τα δηλώσεις,ούτε νεύρα με τα updates.... Καλη κίνηση απο την MS.... Πάντα είχα windows απο τον θείο , αλλα ούτε καν το σκέφτηκα όταν είδα την τιμη... Ελπίζω να τα συνηθιζω γρήγορα. Θα τα περάσω αύριο/μεθαύριο. Sent from my iPhone using Insomnia 1
deadp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ένα πολύ καλό site για να κατεβάσετε installer για πολλές γνωστές εφαρμογές είναι το ninite.com. Αν είχε και τα ccleaner και freestudio θα ήταν σχεδόν πλήρες. Και κατεβαίνουν όλα, γρήγορα και χωρίς πολλά-πολλά. Πω πω, τα παλιά χρόνια... Βγάλε τη δισκέτα 7 των windows, βάλε την 8...
newworld Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μια σκέψη, μήπως στην αρχή στο iso είχες επιλέξει να σου κρατήσει αρχεία και μετά έκανες clean install? Τελικα το προβλημα λυθηκε, εκανα αναβαθμιση τα windows 8 pro με τα windows 8 pro (μια και το κλειδι μου ελεγε οτι ειναι μονο για αναβαθμιση) και η ενεργοποιηση εγινε κανονικα. Τα χαζα windows νικηθηκαν! 1
achilles_g_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δεν χρειάζεται antivirus. Τα windows 8 έχουν δικό τους. Καταρχήν όσοι είχαμε του θείου και πήραμε με 15 ευρώ δεν δηλώσαμε ποτέ serial αλλά δηλώσαμε ότι τα πήραμε Σεπτέμβρη. Αν η microsoft συλλέγει στοιχεία όταν τρέχει ο advisor, το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνουμε windows update. Για δικούς λόγους μας αφήνει όπως έκανε και με τα windows 7. Τώρα όσοι αγχώνεστε για τα πραγματικά στοιχεία και το μετανιώσατε ή οι άλλοι που δηλώσατε ψεύτικα, ποιο το νόημα εφόσον πληρώσατε με την πιστωτική σας κάρτα. Κι αυτό επιφανειακά γιατί η ip που συνδέεστε είναι συγκεκριμένη.
kamui Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Τα 8άρια υποστηρίζουν language packs όπως τα 7 ultimate? Μπορείς να τα γυρίσεις δλδ σε ότι γλώσσα θες?
achilles_g_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Τα 8άρια υποστηρίζουν language packs όπως τα 7 ultimate? Μπορείς να τα γυρίσεις δλδ σε ότι γλώσσα θες? Στα pro που μας έδωσαν, ναι, προσθέτεις όποια γλώσσα θέλεις.
kamui Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Στα pro που μας έδωσαν, ναι, προσθέτεις όποια γλώσσα θέλεις. Αυτά είναι! Δεν μπορώ την τόση χλιδή και το τόσο κιμπαριλίκι με 15€ 2
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά, μόλις μου κατέβηκανε. Τώρα τι κάνω, install πάνω απο τα 7 ή τα καίω πρώτα (τα 64αρια η τα 32αρια κατέβασα( ; ), εχω 64αρια 7 του θείου); Επίσης πως και απο που τα ξανακατεβάζω; Αυτό που βλέπω είναι ένα αρχείο στην επιφάνεια και τίποτα άλλο.
Spirit0r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, για το πρόβλημα με τα unactivated windows λόγω του install σε άδειο δίσκο (χωρίς win7), ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και το registration θα γίνει κανονικά Open regedit by pressing Windows-q, entering regedit and selecting the result from the list of hits. Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/ Change MediaBootInstall from 1 to 0 Go back to the start screen and enter cmd there. Right-click Command Prompt and select to run it as administrator. Type slmgr /rearm on the command line and hit enter. Reboot Windows now. Run the activation utility afterwards, enter your product key to activate Windows. http://www.ghacks.ne...stall-possible/ Εισαι αψογος! Ολα καλα με το activation και τον τροπο αυτο! Ευχαριστω πολυ !
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά κάποιος για αυτά που ρώτησα πιο πάνω; Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις