Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μου περνάει την 2η σελίδα. 15 προσπάθειες και συνέχεια ζητάει κωδικό win 7. Καμία ιδέα...;

1.δοκιμασε με διαφορετικους browsers

2. δοκιμασε σε αλλο pc

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μου περνάει την 2η σελίδα. 15 προσπάθειες και συνέχεια ζητάει κωδικό win 7. Καμία ιδέα...;

Ξαναδοκιμασε χρησιμοποιωντας τον Internet Explorer για browser (οχι Firefox,Google Chrome κλπ).

Δημοσ.

E, και τι έγινε, θα το έχεις και γνήσιο με τη βούλα της microsoft (και φυσικά μην ξεχασουμε και το email-απόδειξη)

Το χρεωνει 15 ευρω
Δημοσ.

καλησπερα παιδια...

κατα την διαδικασια αγορας μαλλον κατι πηγε στραβα...

μετα την πληρωμη κολλησε ο οδηγος και το μονο e-mail που ηρθε ηταν αυτο...

You submitted an order in the amount of 14.99 EUR to Arvato Distribution GmbH. Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order.

Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source.

To see the full transaction details, log in to your PayPal account.

It may take a few moments for this transaction to appear in your account.

Merchant

Arvato Distribution GmbH

http://www.mswos.com Instructions to merchant

You haven't entered any instructions. Description Unit price Qty Amount ARVATO PMG €14.99 EUR 1 €14.99 EUR Subtotal

€14.99 EUR

δεν εχω κατεβασει κατι... δεν εχω λαβει κατι... τι κανω τωρα?

ευχαριστω προκαταβολικα

ααα και στο paypal μου το δειχνει σαν κατασταση πληρωμης cancelled! τι κανω λαθος?

Δημοσ.

Μπηκα απο του θειου το pc και μετα μου ηρθε email οτι θα πρεπει να πληρωσω και για τα win7 150ε

ή θα ερθει η αστυνομια

Πλακα κανω δε το εχω δοκιμασει

15e εφτασε η αξια των windows e?

Μαλλον θελουν να πουλησουν tablets για να χτυπησουν το android market

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.Μια ερώτηση.Έχω vista αγορασμένα από plαιsio .Πάω να κάνω αναβάθμιση με 30€ και χρησιμοποιώντας το windowsupgrade tool που ελέγχει τη συμβατότητα μου βγάζει μήνυμα για εσωτερικό λάθος και να ελέγξω τις σχετικές καταγραφές και με πετά έξω.Καμμιά ιδέα κανείς? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μόλις τα απέκτησα... (παρήγγειλα βέβαια και δισκάκι).. (με opera browser)...

Ευχαριστώ το φίλο που μας γνωστοποίησε τόσο σημαντική προσφορά :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα τώρα μου πετάει κατευθείαν άκυρα, ούτε καν 2η σελίδα.

Θα δοκιμάσω από άλλο pc με άλλα στοιχεία, έχω ακόμα 2-3 mail καβάτζα..

Μια φορά είπα κι εγώ να τους πληρώσω και μου κάνουν τους δύσκολους :mad:

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Πριν απο λιγο τελειωσα την εγκατασταση των win8 pro,θελω να ευχαριστησω τον topic starter και ολα τα παιδια που εγραψαν μετα απο αυτον.

Λιγα λογια για τη διαδικασια οπως την εκανα εγω..

1.καθαρη εγκατασταση win 7 ultimate ελληνικα (οχι αυθεντικα)

2.συμπληρωση της φορμας με ψευτικα στοιχεια (ημερομηνια αγορας σεπτεμβριος2012 ,μοντελου,κατασκευαστη , καταστηματος, εννοειτε mail εβαλα το πραγματικο)

3.ελαβα 2 mail ενα με επιβαιβεωση της προσφορας και αλλο ενα με το εκπτωτικο κωδικο.

4.κατεβασα το προγραμμα ελεγχου συμβατοτητας που δινει σε link στο 2ο mail μου ζητησε να συμπληρωσω στοιχεια παλι (ολα ψευτικα εκτος του mail και ταχυδρομικου κωδικα)

5.εμφανιστηκε η φορμα παραγγελιας οπου εβαζες τον εκπτωτικο κωδικο και σου εμφανιζε πληρωμη μεσω paypal η πιστωτικης ,μολις πληρωσα εμφανισε και το serial number

6.ξεκιναει download ....μολις τελειωσει κανει αυτοματα επαληθευση και ρωταει αν θες εγκατασταση η σωσιμο και εγκατασταση,διαλεξα σωσιμο σε iso.

7.καψιμο σε dvd και μετα boot απο αυτο και καθαρη εγκατασταση!!!

Ολα τα παραπανω εγιναν με internet explorer των win7 και σε κανενα σημειο δεν με ρωτησε για serial number του προηγουμενου λειτουργικου.

Αυτααααα.......

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. ¨Εχω τα windows 7 ultimate ελληνικά του θείου. Μπορώ να κατεβάσω τα 8αρια και να πληρώσω με Visa χρεωστική της Πειραιώς;

Χρειάζεται να κάνω format και καθαρή εγκατάσταση των 8 , κατεβάζοντας ξανά από την αρχή τα προγράμματα και τα παιχνίδια που έχω ; Μπορώ να τα περάσω από πάνω; Υπάρχει περίπτωση να έχω θέματα ασυμβατότητας με παιχνίδια; Οπως θα καταλάβετε δεν το έχω και πολύ το θέμα γι αυτό παρακαλώ για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Καλησπερα, εκανα ολη την διαδικασια, κατεβηκε το ISO το εκαψα σε DVD το εγκατεστησα στο Laptop (Φορματ, καθαρη εγκατασταση) με τον κωδικο που μου εστειλαν και οταν τα windows φορτωσαν για πρωτη φορα μου ζητα κωδικο ενεργοποίησης. Οταν βαζω αυτον που μου εδωσαν κατα την αγορα δεν τον δεχεται γιατι λεει ειναι μονο για αναβαθμηση και οχι για καθαρη εγκατασταση. Παρουσιάστηκε και σε εσας το ιδιο???

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. ¨Εχω τα windows 7 ultimate ελληνικά του θείου. Μπορώ να κατεβάσω τα 8αρια και να πληρώσω με Visa χρεωστική της Πειραιώς;

Χρειάζεται να κάνω format και καθαρή εγκατάσταση των 8 , κατεβάζοντας ξανά από την αρχή τα προγράμματα και τα παιχνίδια που έχω ; Μπορώ να τα περάσω από πάνω; Υπάρχει περίπτωση να έχω θέματα ασυμβατότητας με παιχνίδια; Οπως θα καταλάβετε δεν το έχω και πολύ το θέμα γι αυτό παρακαλώ για τις απαντήσεις σας

α) Ναι αλλά τα 8 που θα κατεβάσεις θα είναι αγγλικά.

β) αν γράφει πάνω Visa ναι μπορείς.

γ) Μπορείς και Upgrade και καθαρό install.

δ) ότι σου πει ο βοηθός εγκατάστασης για τα παιχνίδια σου

Καλησπερα, εκανα ολη την διαδικασια, κατεβηκε το ISO το εκαψα σε DVD το εγκατεστησα στο Laptop (Φορματ, καθαρη εγκατασταση) με τον κωδικο που μου εστειλαν και οταν τα windows φορτωσαν για πρωτη φορα μου ζητα κωδικο ενεργοποίησης. Οταν βαζω αυτον που μου εδωσαν κατα την αγορα δεν τον δεχεται γιατι λεει ειναι μονο για αναβαθμηση και οχι για καθαρη εγκατασταση. Παρουσιάστηκε και σε εσας το ιδιο???

Όχι δεν παρουσιάστηκε το ίδιο έκανα την ίδια διαδικασία μ'εσενα και τον κωδικό μου τον ζήτησε αμέσως μόλις άρχισα την εγκατάσταση και όλα κύλησαν ομαλά.

Δημοσ.

α) Ναι αλλά τα 8 που θα κατεβάσεις θα είναι αγγλικά.

β) αν γράφει πάνω Visa ναι μπορείς.

γ) Μπορείς και Upgrade και καθαρό install.

δ) ότι σου πει ο βοηθός εγκατάστασης για τα παιχνίδια σου

Όχι δεν παρουσιάστηκε το ίδιο έκανα την ίδια διαδικασία μ'εσενα και τον κωδικό μου τον ζήτησε αμέσως μόλις άρχισα την εγκατάσταση και όλα κύλησαν ομαλά.

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα σε παρακαλω δες στον πινακα ελεγχου - Συστημα - κατω κατω λεει τα windows ενεργοποιηθηκαν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...