Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι νομίζεις... εγώ είδα οτι αφού το κατεβάσει το κάνει και verification πριν λοιπόν μπω στην διαδικασία να το ξανακατεβασω θα το έκανα iso και θα έκαιγα κ ενα dvd .. παρ'ολα αυτά δεν αποκλείω την πιθανότητα που περιγράφεις..

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πήρα και εγώ στα 15€ πληρώνοντας με PAYPAL.Στην δημιουργία του USB μου έβγαλε σφάλμα και τελικά δημιούργησα απλά το .iso και με το γνωστό utility δημιούργησα το bootable usb.Η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά αλλά δεν προχώρησα σε format.Από όσα έχω δει στο net, το λειτουργικό είναι πάρα πολύ ωραίο και λογικά μόλις το συνηθίσεις θα είναι δύσκολο να ξαναγυρίσεις πίσω.Ευχαριστούμε πολύ τον topic starter για τις οδηγίες και την δυνατότητα να αγοράσουμε μόνο με 15€ ένα ολόφρεσκο λειτουργικό.Η κίνηση της Microsoft ήταν πολύ καλή αφού ο μόνος λόγος για να αγοράσω τα 8 θα ήταν η χαμηλή τιμή από την στιγμή που προορίζονται για οικιακή χρήση.

@edit Να πω επίσης ότι το Upgrade Utility καταβάζει τα 8 στην διαδρομή C:\ESD\Windows.(κρυφός φάκελος)

Επεξ/σία από gorillas
  • Like 2
Δημοσ.

εγω που πειρατικα windows 7 προχωρησα κανονικα στην αγορα και την ενεργοποιηση αλλα εκανα την βλακεια και εβαλα να μου στειλοθν dvd

Δημοσ.

E, και τι έγινε, θα το έχεις και γνήσιο με τη βούλα της microsoft (και φυσικά μην ξεχασουμε και το email-απόδειξη)

Δημοσ.

3 ερωτησούλες και απο εμένα

α) επειδη έχω 3 pc σπίτι θα μπορω να βάλω τον ιδιο κωδικό και στα 3?

β) έχω τα w7 ultimate σπασμένα (οχι τα pro) θα μπορούν να μπουν τα w8 pro απο πάνω?

γ) επειδή διάβασα οτι είναι αναβάθμιση στα w8 θα μπορεί να γίνει κανονικό format? θα σβηστούν τα πάντα από το δισκό κτλ?

ευχαριστώ!

Δημοσ.

3 ερωτησούλες και απο εμένα

α) επειδη έχω 3 pc σπίτι θα μπορω να βάλω τον ιδιο κωδικό και στα 3?

β) έχω τα w7 ultimate σπασμένα (οχι τα pro) θα μπορούν να μπουν τα w8 pro απο πάνω?

γ) επειδή διάβασα οτι είναι αναβάθμιση στα w8 θα μπορεί να γίνει κανονικό format? θα σβηστούν τα πάντα από το δισκό κτλ?

ευχαριστώ!

α) Οχι

β) Καλύτερα πήγαινε απευθείας στο γ'

γ) Ναι και στα δύο ερωτήματα

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που έφαγε χυλόπιτα?

Λυπούμαστε.

Δυστυχώς, οι πληροφορίες που παρείχατε κατά τη διαδικασία της εγγραφής δεν είναι κατάλληλες για την προσφορά αναβάθμισης.

Συμβουλευθείτε τις απαιτήσεις του προγράμματος.

Έδωσα key από αυθεντικά win7 home premium αγορασμένα πριν 2 χρόνια. Μάλλον τσέκαρε το activation date, αφού δήλωσα αγορά το Σεπτέμβριο.

Όσοι το καταφέρατε δώσατε πρόσφατα ενεργοποιημένα κλειδιά?

Και τα σπασμένα πως τα δέχτηκε ρε γμτ? :huh:

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι, απλά κάναμε συνέχεια αίτηση μέχρι να μην μας βγάλει τη 2η σελίδα που ζητάει το product key των 7, ουσιαστικά από την 1η μας πήγε στην 3η...

Δημοσ.

καλησπερα παιδια...

κατα την διαδικασια αγορας μαλλον κατι πηγε στραβα...

μετα την πληρωμη κολλησε ο οδηγος και το μονο e-mail που ηρθε ηταν αυτο...

You submitted an order in the amount of 14.99 EUR to Arvato Distribution GmbH. Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order.

Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source.

To see the full transaction details, log in to your PayPal account.

It may take a few moments for this transaction to appear in your account.

Merchant

Arvato Distribution GmbH

http://www.mswos.com Instructions to merchant

You haven't entered any instructions. Description Unit price Qty Amount ARVATO PMG €14.99 EUR 1 €14.99 EUR Subtotal

€14.99 EUR

δεν εχω κατεβασει κατι... δεν εχω λαβει κατι... τι κανω τωρα?

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μου περνάει την 2η σελίδα. 15 προσπάθειες και συνέχεια ζητάει κωδικό win 7. Καμία ιδέα...;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...