diplo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 και εμένα ζητάει το serial σε ενα laptop που φοραει τα 8 consumer preview... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 και εμένα ζητάει το serial σε ενα laptop που φοραει τα 8 consumer preview... Οπως ειπαν τα παιδια παραπανω, δοκιμασε με τα ιδια στοιχεια σε αλλο browser, θα περασει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fantomasssss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 εγω που ειμαι εξωτερικο, παιζει ρολο τι θα γραψω και πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Τελικα με τη βοηθεια απο τα παιδια και με οδηγο τη πρωτη σελιδα αναβαθμισα και τους 2 υπολογιστες μου μονο με 30 ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Guys ήρθε πριν 2 ημέρες ο samsung 830 - 256 gb και σκέφτομαι να κάνω clean installation ! Εχω γνήσια 7αρια στ λαπτοπ μ ! Υπάρχει η δυνατότητα να κάψω τα 8αρια σε dvd και να κάνω clean installation Και όχι upgrade στον Samsung ο οποίος είναι κενός αυτή την στιγμή ( θα τον τοποθετήσω αύριο) . Σκεφτόμουν να κάνω clone τα 7αρια και τα files αλλά εφόσον μ δίνεται η δυνατότητα να αγοράσω τα 8αρια με 15 ευρώ / δωρεάν ( Φοιτητής) ... πιστεύω πως δεν αξίζει να χάσω την ευκαιρία καθώς και ο δίσκος είναι καινούριος! Τι λέτε? ναι, γίνετε,στο τέλος ο upgrade assistant ρωτάει τι θέλεις να κάνεις υπάρχει επιλογή για δημιουργία dvd ή usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fantomasssss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ζήτησε κωδικό. Κλείνω και ξανακάνω ή δίνω κάνα μαϊμουδιάρικο από τα 7ρια μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ζήτησε κωδικό. Κλείνω και ξανακάνω ή δίνω κάνα μαϊμουδιάρικο από τα 7ρια μου? μην δωσεις μαιμου, δεν θα περασει. κλεινεις κ ξανακανεις απο αλλο browser, οσες φορες χρειαστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis3519 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς εγκατάσταση σε δύο pc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Παιδια ακολουθηστε κατα γραμμα τις οδηγιες στη πρωτη σελιδα Πρωτα μπαινουμε στο πρωτο link εισαγουμε ολα τα στοιχεια μας τα αποστελουμε στη ms και μας ερχονται στο καπακι 2 email το δευτερο απο αυτα ειναι ο κωδικος εκπτωσης τον οποιο τον εισαγουμε στο windows assistant upgrade το οποιο εκτελουμε κανονικα και αφου εισαγουμε τη καρτα μας ειτε με pay pal ειτε credit card(εκανα το δευτερο) παταμε αγορα μας εμφανιζει τον πινακακι που εισαγουμε τον κωδικο απο το δευτερο email μας κανει αυτοματα με επιβεβαιωση την εκπτωση των 15 ευρω και αυτο ηταν μολις αγορασετε τη αναβαθμισμενη εκδοση-στο καπακι λαμβανεται με εmail τον serial number τον οποιο θα τον εισαγετε οταν ολοκληρωθει το κατεβασμα. Αφου ολοκληρωθει το κατεβασμα σας ζηταει ειτε να το κανεται iso αρχειο για να το καψετε σε dvd ειτε να το καψεται σε usb φλασακι(εκανα το δευτερο) Αφου λοιπον εκετελεσετε την αναβαθμισει μεσα απο τα windows το τονιζω επιλεγεται πως ακριβως θα γινει η αναβαθμισει -Με διατηρηση αρχειων και προγραμματων -Με διατηρηση μονο αρχειων -Τιποτα απο τα 2 και απλως εγκατασταση της αναβαθμισεις χωρις διατηρηση καθολου ρυθμισεων. Ολα τα παραπανω απο windows 7 Στο πεδιο που αφορα αγορα υπολογιστη βαζουμε Σεπτεμβριο οποιαδηποτε ημερα και μαρκα υπολογιστει turbox και εταιρεια plaisio computer. Eγω ετσι το εκανα και εκανα αναβαθμισει με εκπτωση 50% και για τους 2 υπολογιστες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fantomasssss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Chrome, Mozilla και Explorer ζήτησε serial. I give up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά, αυτό το refresh η microsoft πως και δεν έχει φροντίσει να το "διορθώσει"; Γιατί οτι το έχει καταλάβει είναι δεδομένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 μπορω να στησω 32αρια με το σειριακο που πηρα για τα 64αρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Το ακαδημαϊκό κατεβαινει πιο αργα και απο την καθυστερηση,κατεβασα ηδη ενα απο τον θειο σε 15 λεπτα και το Official θελει 5 ωρες #@%#@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 μπορω να στησω 32αρια με το σειριακο που πηρα για τα 64αρια? Να τα έχεις ταυτόχρονα δεν ξέρω. Αλλά να έχεις πχ τα 32 και να βάλεις μετά τα 64 με το ίδιο serial γίνεται, το έχω κάνει. Eπίσης δεν γνωρίζω αν τα iso που κατεβάζουμε είναι ίδια για όλους και η διαφορά είναι στον serial ή αν το κάθε iso έχει κάποιο αναγνωριστικό με βάση τον υπολογιστή που κατέβηκε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Βάζω τα στοιχεία καθώς και το valid key απο τα χ64 7ρια που έχω και συνεχίζει να μου λέει τα στοιχεία που παραθέσατε δεν είναι αρκετά για την αξιοποίηση της αναβάθμισης. Δοκίμασα από IE και firefox. Τι στο καλό γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις