krokos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Επανέρχομαι, ενώ την πρώτη φορά πέρασα στο laptop τα x32, ήρθα στο desktop που έχω περασμένα τα x64, μπήκα στο email που μου είχαν στείλει με την αγορά και στο link που υπάρχει, ξανακατέβασα το iso δίνοντας το serial. Επειδή ήμουν σε υπολογιστή με x64, το νέο iso είναι x64. Ξαναέκανα την διαδικασία στο laptop, όταν μου ζήτησε το serial έγραψα το ίδιο και πλέον στο laptop έχω περασμένα τα x64. Απλά τώρα δεν ξέρω αν δοκιμάσω να τα εγκαταστήσω και στο desktop με το ίδιο serial τι θα γίνει. υ.γ. Υποτίθετει ότι είναι upgrade από τα 7, αλλά η εγκατάσταση έγινε με clean install από τα 8. το laptop δουλευει κανονικα με 64bit, σωστά? Αν ειναι ετσι, θα βρω και εγω ενα 64bit pc και θα ξαναφτιαξω iso 64bit με τα ιδια στοιχεία που εδωσα για το 32bit και το ιδιο κλειδι, και θα δουλέψει λογικα..... Και τελικα θα εχω και τις 2 εκδοσεις (σε iso) οι οποιες θα δουλευουν με το ιδιο κλειδι (οχι ταυτοχρονα) και θα βαλω οποια με βολεψει..
pabou13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω ότι καπου είχα διαβάσει οτι θα βγουν ultimate...κανω λάθος? Ναι εχει βγει και η enterprise απλως δεν διατιθεται στο αγοραστικο κοινο, ειναι μονο για συνδρομητες που εχουν εγγραφει στα developer προγραμματα της Microsoft. http://en.wikipedia....dows_8_editions
kamui Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά μέχρι τώρα η σελίδα δεν μου ζητούσε επικύρωση...ξαφνικά ζητάει να βάλεις το κλειδί των win 7 σου.
krokos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά μέχρι τώρα η σελίδα δεν μου ζητούσε επικύρωση...ξαφνικά ζητάει να βάλεις το κλειδί των win 7 σου. Αν μιλας για την εκπτωση, μου το εκανε και εμενα... για να το παρακαμψω πηρα εκπτωτικο κουπονι απο αλλο pc (που δεν μου ζητησε κωδικο-ενα win xp), και το ενεργοποιησα εκει που ηθελα (σε win 7)
marios32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά μέχρι τώρα η σελίδα δεν μου ζητούσε επικύρωση...ξαφνικά ζητάει να βάλεις το κλειδί των win 7 σου. Μόλις πριν μερικά δευτερόλεπτα έστειλα το λινκ σε φίλο και δεν έμπενε με φφ, αλλά κανένα πρόβλημα με ΙΕ. * Το έκανε για άλλο η/υ από σπασμένα windows, οπότε δεν παίζει θέμα. @pabou13, @kamui Δοκιμάσατε με IE ? Εαν έχετε το υποτυπώδες validation δεν θα ζητήσει τίποτα.
pabou13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 και μενα μου ζηταει αναγκαστικα κωδικο, δεν γινεται διαφορετικα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 δοκίμασέ το κάμποσες φορές...
marios32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Xρειαζεται καθε φορα να αλλαζω IP ή οχι; Δεν νομίζω να έχει σχέση η ΙΡ. Δοκίμασες με ΙΕ που σου είπα ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 όχι, δεν νομίζω...
kinitos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 και μετά από τόσες πωλήσεις τζάμπα θα βγει και θα μας πει ,οτι το ποιο μουφα λειτουργικό της εταιρίας έκανε τις περισσότερες πωλήσεις. για desktop pc χωρίς touch οθόνη άπλα δεν λέει ούτε για τεστ για μένα 1
achilles_g_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 το laptop δουλευει κανονικα με 64bit, σωστά? Αν ειναι ετσι, θα βρω και εγω ενα 64bit pc και θα ξαναφτιαξω iso 64bit με τα ιδια στοιχεία που εδωσα για το 32bit και το ιδιο κλειδι, και θα δουλέψει λογικα..... Και τελικα θα εχω και τις 2 εκδοσεις (σε iso) οι οποιες θα δουλευουν με το ιδιο κλειδι (οχι ταυτοχρονα) και θα βαλω οποια με βολεψει.. Ναι φίλε κανονικά δουλεύει. Πας σε υπολογιστή με x64, ανοίγεις το τελευταίο email που σου έστειλε η microsoft και πας στο Ευχαριστούμε για την παραγγελία σας! Ορίστε η απόδειξή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εκτυπώσει ή αποθηκεύσει ένα αντίγραφο για το αρχείο σας. Αν πρέπει να κάνετε λήψη των Windows, γράψτε το νέο κλειδί προϊόντος σας και πληκτρολογήστε το εδώ. Mετά τρέχεις το setup, βάζεις τον serial που έχεις και η διαδικασία είναι η γνωστή.
kamui Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μόλις πριν μερικά δευτερόλεπτα έστειλα το λινκ σε φίλο και δεν έμπενε με φφ, αλλά κανένα πρόβλημα με ΙΕ. * Το έκανε για άλλο η/υ από σπασμένα windows, οπότε δεν παίζει θέμα. @pabou13, @kamui Δοκιμάσατε με IE ? Εαν έχετε το υποτυπώδες validation δεν θα ζητήσει τίποτα. Έχεις δίκιο. ΙΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ προσπέρασε μιά χαρά την επιβεβαίωση. ΕΕΕ το πολύ πολύ κάντε και 3-4 εκπτωτικούς κωδικούς να έχετε για καλό και κακό.
EvilEyes Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα, εχω ενα φορητο της hp με περασμενα τα win 7 γνησια. Ενω βαζω ολα τα στοιχεια μου καθως και το serial key οταν παταω συνεχεια μου βγαζει μνμ οτι τα στοιχεια που εδωσα δεν ειναι εγκυρα και δε προχωραει η διαδικασια. Φταιει οτι μπαινω με firefox η κατι αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις