DAZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον εχω δυο βδομαδες τωρα το iphone και ειναι το τριτο θεμα που δημοσιευω για προβλημα... Σημερα παρατηρησα οτι δουλευει μονο το ενα ηχειο απο τα δυο... Εχει ξαναδημοσιευτει ενα τετοιο θεμα αλλα δεν αναφερεται σε συγκεκριμενο Iphone...
TEOKOS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το iphone έχει ένα ηχείο το άλλο είναι μικρόφωνο! 1
mpermpatis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον εχω δυο βδομαδες τωρα το iphone και ειναι το τριτο θεμα που δημοσιευω για προβλημα... Σημερα παρατηρησα οτι δουλευει μονο το ενα ηχειο απο τα δυο... Εχει ξαναδημοσιευτει ενα τετοιο θεμα αλλα δεν αναφερεται σε συγκεκριμενο Iphone... Φιλαράκι εχει μονο ένα ηχείο! Δυστυχώς αλλα τι να κανεις! Ειναι πολλα που πρεπει να αλλάξει η apple επάνω στην απόδοση της συσκευής και στη δύναμη της σε σχέση με τις είδη κυκλοφορούν ανταγωνιστικές εταιρείες! Sent from my iPhone using Insomnia
R6akias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Το αριστερό είναι το μικρόφωνο, όπως είπαν και τα παιδιά. Είναι συνηθισμένο το λάθος αυτό. Σταλμένο από την τοστιέρα μου.
Tablet Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Φιλαράκι εχει μονο ένα ηχείο! Δυστυχώς αλλα τι να κανεις! Και 2 να ειχε να θα καταλαβαινες την στερεοφωνια;;; Και ποια στερεοφωνια σε landscape ή σε potrait??? Δεν υπαρχει κανενας λογως για στερεοφωνια ουτε μπορει να επιτευχθει εφοσον η συσκευη λειτουργει και σε landscape και σε potrait απλα πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα