Προς το περιεχόμενο

θεμα με azureus vuze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! εχω ενα θεματακι με το vuze,αγορασα εναν ssd 120gb και οπως καταλαβαινετε στο pc δεν μπορω να κατεβαζω και να κανω και upload οπως θα ηθελα, οποτε θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε πως μπορω να κατεβαζω απ'ευθειας τα αρχεια που θελω η σε εναν εξωτερικο σκληρο η σε εναν αλλο sata σκληρο που εχω συνδεδεμενο,, ευχαριστω

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας.

Να ρωτησω κατι..

Οταν τελειωνει μια ληψη, γινεται να αναδυεται παραθυρακι (οπως στο bit torrent για παραδειγμα) και να με ενημερωνει?

Πρεπει να ενεργοποιησω καποια ρυθμιση?

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρα. 

Εχω συνδεσει το Pc με την tv (LG), με DLNA και θελω να βλεπω ταινιες απο το DEVICE PLAYBACK του Vuze.

"Ριχνω" μεσα την ταινια και τους υποτιτλους και η αναπαραγωγη γινεται μια χαρα εκτος.. οτι δεν μπορει να μου δει τους υποτιτλους.

Ο,τι αλλαγη κωδικοποιησης και να εχω δοκιμασει, τιποτα. Οι υποτιτλοι δεν παιζουν.

Ξερει καποιος αν ειναι η οχι δυνατη η εμφανιση υποτιτλων στο vouze?

Μηπως πρεπει να ενεργοποιησω καποια επιλογη? Η να εγκαταστησω καποιο προσθετο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν εχω vuze, ας μιλησω σαν κατοχος dlna σερβερ.

Για να δεις υποτιτλους στην οποιαδηποτε συσκευη που υποστηριζει dlna, θα πρεπει η ιδια η συσκευη να μπορει να ταβηξει και τους υποτιτλους απο το σερβερ.

Ετσι, εχω δει να παιζουν υποτιλοι ακομα και σε ενα noname tablet των 100Ε (με android 4+) αλλα οχι σε ipad. Να παιζουν σε διαφορα τηλεφωνα με android 4+ (s3 κανονικο και mini, lg g2, huawei u8800 pro, huawei g510 κλπ) αλλα οχι σε iphone και windows phone...

Δεν εχω την αναλογη τηλεοραση ομως για να δοκιμασω και εκει :/

Η καλυτερη λυση που εχεις σε αυτη την περιπτωση ειναι να κανεις τους υποτιτλους softsubbed, μαζι με το βιντεο, σε ενα αρχειο mkv. Ετσι, οι υποτιτλοι στελνονται μαζι με το αρχειο βιντεο και παιζουν σαν να ηταν πανω στο βιντεο, αφου στις παραπανω συσκευες δεν υπαρχει δυνατοτητα απενεργοποιησης τους.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.
Κοιτα..

Πριν κανω αυτη την ερωτηση, διαβαζα το θεμα "Ενσωμάτωση υπότιτλων σε mkv" και πολυ σωστα ο micos000 ειπε, "[...] βέλτιστη λύση την αγορά ενός καλού media player [...]".

Γιατι ο σκοπος ειναι να απλοποιησουμε οσο πιο πολυ γινεται τα πραγματα.

Και θα επαιρνα ενα (ακομα, προσφατα μου χαλασε το δευτερο μεσα σε δυο χρονια) αλλα βλεπεις..ανεργος...

Ετσι κοιταω προσωρινα να βολευτω με κατι αλλο.

Αν προσεξες την ωρα δημοσίευσης της ερωτησης μου, ηταν σήμερα στις 05:40. Οπως καταλαβαινεις μεχρι εκεινη την ωρα δοκιμαζα διαφορες λυσεις που τελικα δεν ηταν λυσεις γιατι δεν μου ελυσαν κανενα προβλημα.

Εκανα τους υποτιτλους softsubbed, μαζι με το βιντεο με το mkvtoolnix και η ενσωματωση πετυχε (ο ασθενης ομως απεβιωσε). Το MPC-HC στο pc του επαιξε κανονικα αλλα το vuze οχι.

Επαιξα την ταινια απευθειας στην τηλεοραση και  παρολο που ειχε επιλογη να τους κανω απ-ενεργποποιση, και ενεργους που τους ειχα , παλι δεν τους ειδε. 

Τους εκανα και μεταροπη, χαρη στην βοηθεια του micos000 αλλα και των αλλων παιδιων, σε idx/sub, ass, (σε UTF-8 ANSI κ.τ.λ) και ενω η τηλεοραση τους ειδε, το vuze αρνείται πεισματικα.

Εχω δοκιμασει και με 5-6 DLNA Media Server και με καποιους απο αυτους μπορεσα και ειδα (και υποτιτλους) αλλα ειχαν αλλα προβληματα. Οπως οτι δεν μπορουσα να παω μπροστα-πισω, και πως σταματαγε η αναπαραγωγη (ανα τακτα χρονικα διαστηματα) για να φορτωσει (μαλλον λογο  transcoding.. αλλα οταν το απενεργοποιουσα για να το χρησιμοποιω μονο για αναπαραγωγη, δεν εβλεπε τους υποτιτλους)..

Αν καποιος δεν εχει ηδη κουραστει απο αυτο το  δαιδαλωδες "μηνυμα" και συνεχιζει να διαβαζει οσα λεω, ευλογα θα του εχει δημιουργηθει η απορια.. "μα καλα, αφου η tv βλεπει και srt  και idx/sub, ass, γιατι δεν βλεπω απευθειας απο αυτην να τελειωνει το θεμα?"

Ο λογος ειναι η γραμματοσειρα των υποτιτλων που εχει η tv μου. Οπου δεν μπορω να επεμβω παρα μονο για να τους μεγαλωσω (σε αυτο δεν εχω προβλημα) και να τους παω πανω-κατω (αλλα λιγο, κανα δυο κλικ πανω-κατω)

Ενω αυτο που θελω ειναι να τους αλλαξω στυλ (γιατι τα γραμματα ειναι με ουριτσες) και να κανω το (χρωμα) ασπρο, πιο ασπρο γιατι ειναι λιγο (εως πολυ) αχνο. Αυτο το πετυχα με το Universal Media Server αλλα οπως ειπα και παραπανω εχω αλλα προβληματα (σταματαγε η αναπαραγωγη για να φορτωσει).

Δοκιμασα (τωρα ειμαι σε αλλο θεμα.. θα πεταχτω κι απο 'κει) με αυτο που ειπε ο micos000 , "Θα πρέπει να μετατρέψεις τους υπότιτλους σε ass και να τους διαμορφώσεις", αλλα δεν αλλαξε κατι στο στυλ των υποτιτλων. 

Παντως ειναι δυνατον να μην εχει το vouze επιλογη για υποτιτλους?

Αυτο που εχω παθει ειναι οτι βλεπω το δασος αλλα δεν βρισκω το δεντρο που θελω.

Δημοσ.

Το οτι εσυ μετετρεψες τους υποτιτλους σε μια μορφη που επιτρεπει μορφοποιηση, δηλαδη γραμματα διαφορετικου χρωματος, bold, italics κλπ δεν σημαινει πως και η τηλεοραση σου θα διαβασει ολα αυτα τα... "properties" που εδωσες εσυ στην καθε γραμμη του υποτιτλου.

Αν θες να κανεις και τετοια, τοτε ναι, η λυση ειναι ενας media player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...