Freeman007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το Pc ειναι ενος φιλου μου εβλεπε ταινια σε τηλεοραση και ξαφνικα εκλεισε τ pc kai δεν ξανα ανοιγε! ~στα win xp loading μπαινει αλλα απο την επιφανεια χρηστων και μετα δεν μπαινει κανει επ/ση ~Δοκιμασα να τ βαλω τ σκληρο του σε μενα να τ κανω μια ανιχνευση στ σκληρο του για λαθη με advance system care pro δεν μπορω να ανοιξω τ pc μου λογω 2/2 σοφτςαρε κολλαει τ συστημα ~Δοκιμασα να τ ανοιξω με boot τ δικο τ σκληρο F8 προσπαθωντας με ολες τισ επιλογες τπτ ~Δοκιμασα μετα απενεργ/ντας την επνακ/ση αν γινει καποιο προβλημα και εμεινε ανοιχτος Οριστε η διασημη blue screen
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αφού έκανες τον κόπο, ξαναβάλτον στον δικό σου & έλεγξε τον με hd sentinel. Εννοείται πως θα εκκινήσεις το σύστημα από τον δικό σου δίσκο. Ποστάρεις εδώ εικόνα αν δεν έχει υγεία 100% Όσο κάνεις αυτό ελέγχεις & μνήμες στο pc του με memtest. Γενικά ακολουθείς το sticky του Gi0. 1
Freeman007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αφού έκανες τον κόπο, ξαναβάλτον στον δικό σου & έλεγξε τον με hd sentinel. Εννοείται πως θα εκκινήσεις το σύστημα από τον δικό σου δίσκο. Ποστάρεις εδώ εικόνα αν δεν έχει υγεία 100% Όσο κάνεις αυτό ελέγχεις & μνήμες στο pc του με memtest. Γενικά ακολουθείς το sticky του Gi0. Ναι αλλα πως θα βαλω τον σκληρο αφου δεν ανοιγει ο δικος του και αν τν βαλω να κανει boot απο μενα απλα δεν ανοιγει τ pc γιατι λογικα κολλαει λογω 2 hard drivers me windows xp.Και να τν συνδεσω ενω τον εχω ανοιχτο παλι δεν εμφανιζεται Απο το bios να τ κανω καπως αλλιως κριμα να τν κανω ghost p.s δοκιμασα να τον κανω boot απο μενα και με F12 και απο bios κολαει μετα το Load win xp σαν μαυρη οθονη Δεν ξερω αν εχει σημασια που στ δικο τ pc πρεπει να εχει bios αλλα μενου Ver 2.07 αλλα δεν εχει σημασια τι λεω αφου ειναι σκληρος δισκος σε αλλο κουτι.Αυτη την στιγμη μονο τ σκληρο εχω στα χερια μου αυτος ειναι τ προβλημα.Καμια πατεντα να ανοιξω τ pc ωστε να δω τον σκληρο κια να τον fix
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Θα σετάρεις το bios να εκκινεί από τον δίσκο σου -first boot device. Σχεδόν είπες μόνος σου τη λύση.
Freeman007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Θα σετάρεις το bios να εκκινεί από τον δίσκο σου -first boot device. Σχεδόν είπες μόνος σου τη λύση. λοιπον αλανι εκανα κατι αλλο γιατι αυτο που σου ειπα και μου ειπες δεν ανοιγει η οθονη .Συνδεσα τον αλλο σκληρο ενω ειχα ανοιχτο το pc και εχει 22% υγεια Παραπανω δεν μπορω γιατι κολλαει μετα μεχρι να τον βγαλω παλι...γαμω τ νευρα μου λοιπον αλανι εκανα κατι αλλο γιατι αυτο που σου ειπα και μου ειπες δεν ανοιγει η οθονη . Συνδεσα τον αλλο σκληρο ενω ειχα ανοιχτο το pc και εχει 22% υγεια Παραπανω δεν μπορω γιατι κολλαει μετα μεχρι να τον βγαλω παλι...γαμω τ νευρα μου P.S t εβαλα Live στο ρευμα και προσπαθω να το φτιαξω ετρεκσα και το command chkdsk τωρα μου τον εμφανησε τπτ...... εχουμε καποιο προγραμμα να φτιαχνει σκληρους? το ASC pro τπτ δεν του εκανε Εχεις teamviewer ωρα και διαθεση να το κοιταξεις μια στιγμη φιλε?
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Τι εννοείς να φτιάχνει σκληρούς; Αν λες να αντικαταστήσει τα bad sectors μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις reinitialize disk surface (θα σβηστούν δια παντός τα δεδομένα του) από το hd sentinel αφού οπλιστείς με αρκετή υπομονή. Αλλά μην ελπίζεις γενικά πως με software επιδιορθώνεις μηχανικά προβλήματα. Όσο για απομακρυσμένη βοήθεια, no can do απόψε φίλε μου. Αν μπορείς πόσταρε καμιά φωτό από hds.
Freeman007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Τι εννοείς να φτιάχνει σκληρούς; Αν λες να αντικαταστήσει τα bad sectors μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις reinitialize disk surface (θα σβηστούν δια παντός τα δεδομένα του) από το hd sentinel αφού οπλιστείς με αρκετή υπομονή. Αλλά μην ελπίζεις γενικά πως με software επιδιορθώνεις μηχανικά προβλήματα. Όσο για απομακρυσμένη βοήθεια, no can do απόψε φίλε μου. Αν μπορείς πόσταρε καμιά φωτό από hds.
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Καλά νέα Γιάννη! Ο 500άρης είναι μια χαρά! Ισχύει το ποστ#6. Δοκίμασε reinitialize disk surface μήπως & στρώσει αλλά σε κάθε περίπτωση ο δίσκος αυτός δεν είναι πλέον αξιόπιστος. Πάει γι'άλλα ο φίλος. Ας τον κρατήσει για πολύ δεύτερες/προσωρινές δουλειές.
Freeman007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Καλά νέα! Ο 500άρης είναι μια χαρά! Ισχύει το ποστ#6. Δοκίμασε reinitialize disk surface μήπως & στρώσει αλλά σε κάθε περίπτωση ο δίσκος αυτός δεν είναι πλέον αξιόπιστος. Πάει γι'άλλα ο φίλος. Ας τον κρατήσει για πολύ δεύτερες/προσωρινές δουλειές. xaxaxa λες? τωρα κοιταω να του σωσω τουλαχιστον κατι αρχεια που εχει εστω
Freeman007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Του εκανα format και εχει καποιο προβλημα μετα την φορτωση win xp κανει power save η οθονη και κανει restart επισης!Πριν την φορτωση λεει chip fan low speed και μετα raid utility configure( και οταν το πας να κανς configure δειχνει δεν εχει tetio driver) το Pc μπαινει μονο σε ασφαλη λειτουργεια κανονικα δεν ανοιγει....διαολο pc http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522402 αυτη την μητρικη εχει και τ ανεμ/κι στην μεση υπολειτουργει! στα bios δειχνει 700-900 RPM στο CPU 0RPΜ Wtf??? Adike help να τον πεταξω? να του φερω αλλο ανεμ/κι μητρικης? τι? Πεοσπαθησα απο Bios να κανω ignore to msg ktl αλλα μετα το win xp load κανει επαν/ση!Μονο ασφαλη μπαινει και μου εχει βγαλει την πιστη πρωτη φορα τετοιο pc
άδικος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Να τα πάρουμε από την αρχή. Reinitialize disk surface έκανες στον δίσκο; Αν όχι κακώς προσπαθείς να τρέξεις σύστημα με δίσκο που είναι εμφανέστατα προβληματικός. Τώρα για τα μηνύματα: πολύ πιθανό το bios να πήρε εργοστασιακές ρυθμίσεις, αν δεν έβγαζε το "raid utility configure" πριν. Απλά μπαίνεις & απενεργοποιείς το raid support στο bios. Δε μπορείς να το κάνεις configure διότι προφανώς δεν έχεις συνδέσει κάποιο δίσκο στον ελεγκτή εκείνο. Και για πιο λόγο έκανες configure όταν δε ξέρεις τι κάνει μάστορα; Για τα φουρφούρια... ή μαλλόν για να έχουμε καλό λόγο, είχες δει το σύστημα να δουλεύει σωστά πριν; Τα έκανε όλα αυτά; Ε, δε γίνεται να χαλάσανε όλα μαζί! Κάποιος να συνδεσει το γ@μhμeν0 cpu fan στο σωστό connector. Στο CPU_FAN δίπλα από το memory slot Α1!. Το chip fan συγχρονίζεται με το cpu fan γι'αυτό δείχνει τόσο λίγο. Αν βλέπει 0rpm στο cpu λογικό να ρίξει στο ελάχιστο & αυτό. Δες αυτά & επανέρχεσαι με τα μούτρα κατεβασμένα για να δούμε αν μπουτάρει το σύστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα