dark_raider Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το rasbian (διανομή του debian για το raspberry pi) να παίξει βίντεο στο youtube; Η αλήθεια είναι πως είμαι αρχάριος στο lixux γενικότερα, αλλά όσο κι αν έχω ψάξει στο net δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι που να δουλεύει. Έχετε εσείς μήπως καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αν του βαλεις xbmc και σε αυτο το plugin του youtube ειναι too much? Αν εννοεις μεσα στον browser, εκτος απο το να το γυρισεις σε html5, μπορεις να βαλεις καποιο εναλλακτικο του flash, οπως swfdec ή gnash, μιας και το ιδιο το flash δεν βγαινει για arm. On a second thought, καλυτερα να το γυρισεις σε html5 και να μην σου παιζουν μερικα βιντεο παρα να βαλεις κατι "σαν flash" και να σου παιζουν με 1000 ζορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ούτε το html5 θα το αντέξει το Pi. Η μόνη σου πιθανή λύση είναι το XBMC με Youtube plugin (αλλά νομίζω δεν δουλεύει καλά τελευταία). Επίσης μερικά γρήγορα searches θα σου δώσουν τροφή για περισσότερο ψάξιμο: https://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=raspberry+pi+youtube+playback&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Actually VLC (version 0.8.6, but still, VLC) was ported to Debian Lenny (ARM) so it actually shouldn't be that much work, just someone (not me, no idea how) needs to do it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα